"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. adem 13/05/2017

    umarım gittiğiniz medyum tarafından dolandırılırsınız zeycan hanım

  2. erkin 13/05/2017

    böyle sacma seyler için de medyuma mı gidilir

  3. zeycan 13/05/2017

    benim hayallerim çok baska zengin bir adamla evlenmek istiyorum rhat yasamak istiyorum birini kestirdim gözüme bunun için medyuma gitsem yardımcı olur mu

  4. beratcan 13/05/2017

    ben karabasan için muska yazdırdım o gün bugundür daha rahatım

  5. enise 13/05/2017

    korkulu rüyalar görüyorum hep bu aralar cok korkmaya irkilmeye basladım bunun için msuka yazıyorlarmı

  6. feraye 13/05/2017

    yıllardır beni unutamayan eski sevgilim artık rahatsız edici boyuta ulaştı taciz ediyor resmen korkuyorum soğutma büyüsü etki edermi

  7. ayda 13/05/2017

    eltilerimle görümcelerim bir olmuş bana oyun kurmuşlar ben bunu öğrendim yanlız bunlardan temelli kurtulmak için i,yi bir hoca arıyorum kendime

  8. rüya 13/05/2017

    sürekli aynı saatte aynı rüyayı görüyorum arastırdım haberci rüyalar varmı ama ben ne demek olduğunu anlamadım hocalar yardım edermi

  9. mahmut 13/05/2017

    ben o hocca bu hoca derken 10000 e yakın dolnadırıldım aman ha bu işlere bulaşmayın

  10. nilay 13/05/2017

    eşimle cok tatsızlık yasadık kötü günler geçti ama benimde aşkım bitti şimdi boşanmak istiyorum kabul etmiyor onun benden soğuması için yapılabilecek büyünün maliyeti nedir

  11. yaren 13/05/2017

    denemekten zarar gelmez bence deneyin

  12. yagmur 13/05/2017

    cocuğum cok ağlıyor susturamıyoruz sübyan muskası yaptırsak düzelirmi

  13. koray 13/05/2017

    kardeşimin cocuğu olmuyor diye cok üzülüyor o böyle şeylerden korkar ben onun için bir muska yaptırsam işe yarar mı

  14. melisa 13/05/2017

    Annem küçükken carpilmis bunun bana etkisi olurmu hiç bir işim yolunda gitmiyor çünkü

  15. hakkı kesim 13/05/2017

    seyyid hocayla çalışan varmı bu gün konuştum kendisiyle

  16. figen 13/05/2017

    arkadaslar eşimin delirdiğinden şüphe duyuyorum saçma sapan hareketler yapıp hatırlamıyor söylediğini unutuyor cocuklar korkuyor kime gideyim

  17. ceyda 13/05/2017

    bende vertigo hastasıyım bir medyumla görüştüm bana bir iki muska yolladı o gün bugundür eskisi kadar sorun yaratmıyor

  18. ebrar 13/05/2017

    benim vertigo hastalığım cıktı bas dönmesinden kalkamaz oldum ne iş ne bişey hocalar yardım ediyor diye duydum doğrluk derecesi nedir

  19. duran 13/05/2017

    kardeş adıyamanlı hocayı ben bilmem ben şeref hocaya gittim na buna benzeyen bir sorunum vardı çözüldü çok şükür mevlaya sana da tavsiyem odur

  20. gökhan 13/05/2017

    eşimin ailesi beni hiç sevmiyor eşimi dolduruşa getiriyorlar sürekli eşimi benden ayıracaklar bu gidişle bizim ayrılmamızdan öte ortada 4 cocuk var yazık gnahtır bunun için adıyamanlı medyuma gitsem işe yararmı

  21. cem 13/05/2017

    ben medyum süleyman tarafından dolandırıldım paramı nasıl geri alırım

  22. güney 13/05/2017

    bu medyum ali ve medyum tayfunu duydunuz mu

  23. buket 13/05/2017

    kaynanamla sorunlarım için şeref hocayla görüştüm bilgileri verdim haber bekliyorum kendisinden bakalım nolacak merak içerisindeyim

  24. ferit 13/05/2017

    giden eşimi geri getirmek için büyücü hoca arıyorum

  25. adil 13/05/2017

    bir sınava gireceğim ama mülakat sorularına odaklanamıyorum bununla ilgili yardım istiyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 2 =


Sayac