"Enter"a basıp içeriğe geçin

51 Yorum

  1. minel 13/05/2017

    vertigo hastalığı dediler bana hastanede . netten bakınca doktordan cok hocayla tedavi olan gördüm bilgi verebilcek varmı

  2. kürşat 13/05/2017

    eşimi aldattım bunu öğrenip evi terketti geri getirme büyüsü yaptırsam etki edermi pişmanım gerçekten onu kaybetmek istemiyorum bir anlık boşluğa düşüp hata yaptım

  3. arif k. 13/05/2017

    şans için de yapılan bir muska varmı ben her konuda cok sansssızım cünkü

  4. eda 13/05/2017

    şeref batur hocanın işlemleri gerçekten çok etkiliymiş bende bi arkadaşımdan duydum bu gece işleme başlayacagız sans dileyin dua edin

  5. gizem 13/05/2017

    benim bir sorunum yok ama mutlu değilim mutluluk için vefk yaptırılıyormus kimler yapar

  6. murat 13/05/2017

    şeref hocanın namı aldı yürüdü be kardeşim internete yaz direk cıkar iyi hocadır

  7. ensar 13/05/2017

    medyum şeref batur numarasını arıyorum bir ahbabım memnun kalmış yalnız teli satınca numara gitmiş varmı bilen

  8. ceylan 13/05/2017

    bende rastladım o paylaşıma kadın haketmiş ama cünkü baba yadigarı bir kolyeymiş komşusu da biliyormuş onun yanında ağlıyormuş

  9. hatice 13/05/2017

    ben face de bir grupta görmüştüm bir hoca varmıs kadının kaybolan kolyesinin yerini söylemiş komsusunu tarif edip çekmecesinde diye kadın dövdüydü komşusunu

  10. elif 13/05/2017

    bizim ailede bir hırsızlık olmuştu ama hoca malları bulmadı sadece çalanı buldu belki de bizimkiler öyle istediği içindir

  11. leyla 13/05/2017

    benim kızım da cok güzel bir bebekti bizde hocaya nazar için muska yaptırdık da ondan sonra kurtulduk

  12. tijen 13/05/2017

    calınan malların yerlerini bulan hocalar var diyorlar nasıl ulaşabilirim onlara

  13. zehra 13/05/2017

    zaten büyülerde sorun yok sorun yaptırdığın hoca hoca dolnadırıcı yalancıysa bi işe yaramaz

  14. filiz 13/05/2017

    ben de sitede gezerken bu evden kacırma büyüsünü yaptırıp memnun kalan cok gördüm

  15. kerim 13/05/2017

    bu kaynana bize yerleşti iyice haa kızlarını da topluyo yavaştan hanıma bişey desem hemen üzülüyor biliyom onun kabahati yok bunları nasıl kaçırcaz ,evden kaçırma büyüsü duydum ne kadar etkili

  16. sevim 13/05/2017

    bizim ilk bebeğimizde öyleydi çok güzel bir bebekti cocugu insan içine ne zaman cıkarsak sürekli kasılır aglardı solugu kesilirdi insanların gözleri pis gözleri

  17. irfan 13/05/2017

    ben dekızıma nazar için bir muska yaptırmak istiyorum . cok nazar değiyor yatak döşek yatıp hastanelik oluyor sürekli evden dısarı cıkarmaya korrkar olduk

  18. zarif 13/05/2017

    şeref hocayla biz eşime bağlama büyüsü yaptıydık eşimle ayrılmak üzereyken buldum kendisini sağolsun cok ilgilendi yeri gelir hala ararım büyülerin bazen tekrarlanması gerekebilir demişti çünkü

  19. solmaz 13/05/2017

    bir şeref batur hoca bir de tayfun hoca bu ikisini co duydum ama bilen varmı

  20. ahsen 13/05/2017

    o zaman allah yardımcın olsun ne diyelim

  21. buket 13/05/2017

    doktor daha ileri boyutun hastanede yatarak tedavi olduğunu söylüyor bunu istemiyorum

  22. ahsen 13/05/2017

    belki de sadece ilacın dozunun arttırılması yeterlidir hocadan önce tekrar doktora görünsen

  23. buket 13/05/2017

    Bazen ole bi oluyorumki hayatima son vermek geliyor icimden doktor hap verdi ama ayni his devam ediyor iyi bi hoca varmi bilen? ben bunun içn tek çözümün artık büyü oldğuna inanıyorum

  24. buket 13/05/2017

    Bazen ole bi oluyorumki hayatima son vermek geliyor icimden doktora gittim hap verdi ama ayni his tekrar devam ediyor iyi bi hoca varmi bilen? ben bunun içn tek çözümün artık büyü oldğuna inanıyorum

  25. havva 13/05/2017

    eşim çok sorumsuz . evine bakmıyor. çocuklarıyla ilgilenmiyor. her gece dışarlarda alkol alıyor. onlara gelince para var ama eve gelince yok. bunu düzeltmek için büyü yaptırmak istiyorum . yardımcı olabilecek insaflı bir hoca arıyorum. parası srun değil yeter ki artık huzurumuz olsun

  26. birgül 13/05/2017

    arkadaşlar medyum sülayman aman aman sakın gitmeyin aramayın sormayın dolandırıcının önde gidenidir . 5000 tl paramı kaptırdım dikkat edin

  27. tezcan 13/05/2017

    arkadaslar bu medyumlar arasında ali hoca şeref batur hoca ve kutay hocayı duydum. hangisi daha iyi acaba

  28. kibar 13/05/2017

    benim arkadasım yapsa ben öldürürm onu sende söyle bence eşine

  29. döne 13/05/2017

    arkadaşlar benim eşimin arkadası sanırım bana yanasıyor.kondurmak istemedim ama cok rahatsız oluyorum eşime söyleyemiyorum . biir hocaya gitsem birşey yapabilir mi

  30. dürdane 13/05/2017

    medyumlarla görüşmeler yüzyüze mi yapılıyor acaba

  31. abduş 13/05/2017

    dolandırıldıysan yapacak bir şey yok isim yaz da bir de dolandırılmayalım

  32. ediz 13/05/2017

    bu işlerin açılması için bereket için büyü mü muska mı yapılıyor kim yapıyor camiye gitsek yaparmı imam

  33. JULİDE 13/05/2017

    BEN 3000 TL DOLANDIRILDIM ARKADAŞLAR YARDIMCI OLUN

  34. nazlı 13/05/2017

    ben medyum kurtay duyan var mı onu soracaktım ama

  35. dilan 13/05/2017

    ben bir hocaya yapmıştım kaynanam adeta lal oldu hiçç konusmuyor bile istese de konuşamıyor belki de bilemiyorum

  36. mercan 13/05/2017

    peki bu kaynananaları susturmak için dil bağlama büyüsü yaptıran varmı .. onu öldürmeden kurtulmamın tek yolu bu sanırım

  37. tuğçe 13/05/2017

    arkadaşım paramı caldı eminim aslında ama yine de içimde şüphelerim var bir medyuma mı büyücüye mi gitmeliyim ki bana doğruyu söylesin

  38. şilan 13/05/2017

    sevgilimle kavusmamıza ailelerimiz izin vermiyor. aile olarak düşmanlıkları var. bitmiyor. kuvvetli bir büyü lazım ki bir araya gelelim

  39. irem 13/05/2017

    kaynanam beni koca mahalleye sucsuz yere rezil etti bir sürü iftira attı beni herkesle kötü etti ondan nefret ediyorum ve öyle bir şey yaptırayım ki en kötüsü olsun istiyorum varmı tavsiyeniz .

  40. kadri 13/05/2017

    eşimin başkasıyla görüştüğünden şüpheleniyom. medyum bana ulaşsın

  41. erhan 13/05/2017

    bu medyum adil duyan oldu mu peki

  42. leblebici 13/05/2017

    ben rızk için bolluk bereket için bir şeyler yaptırmak istiyorum yalnız bir hoca buldum cok faiş bir fiyat istedi

  43. aslan 13/05/2017

    bu tayfun yine mi cıkmıs piyasaya beni dolandırmıştı karaktersiz . numarasını verin bana da bir hesap sorayım

  44. havva 13/05/2017

    tayfun hocayı duyan varmıdır

  45. şükkran 13/05/2017

    bende eşimle barışmak için şeref hocaya gitmiştim dediklerini yaptım o da söylediklerini yaptı şimdi iyiyiz

  46. eşref 13/05/2017

    iyi bir hocaysa olur dediyse olur kardeşim

  47. mehmet 13/05/2017

    arkadaslar sığutma büyüsü için şeref hocayla görüştüm yalnız anlamadığım bir sey var utanıp soramadım adama bu büyülerin garantisi var mı

  48. okan 13/05/2017

    kardeş sen hayırlısı de otur bekle o zaman bu site de ne arıyon

  49. murat 13/05/2017

    belki de büyü yaptırmak yerine hayırlısı demelisiniz

  50. veda 13/05/2017

    ben fal bakacak birini arıyorum medyum büyücü hoca ve ya falcı farketmez

  51. ahmet 13/05/2017

    ağrı da iyi bir medyum tavsiyesi bekliyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen + 8 =


Sayac