"Enter"a basıp içeriğe geçin

26 Yorum

  1. hare 11/05/2017

    arkadaslar kaynanamla olan sorunlarımızdan dolayı onun artık bizimle yasamasını istemiyorum zaten 3 tane daha evi var kirada gitsin kendi evinde yasasın evden kaçırma büyüsü mü yaptırmalıyım

  2. taylan 11/05/2017

    bu numaralara nerden ulaşıyoruz

  3. ladin 11/05/2017

    bende sevdiğim kadına kavusmak için aşk büyüsü yaptırmak istiyorum. o beni şu anda sevmiyor. şans vermiyor bana ama ben onu cok mutlu edebilirim. hocaya gidecem bakalım nolacak

  4. şimal 11/05/2017

    bir bayan olsamda ne bileyim ben zaten medyumluk bir bayan işi gibi gelmiyor.falcılık tamam ama medyumluk başka bir boyut yaa

  5. bülent 11/05/2017

    arkadaslar medyum sevgi beni resmen dolandırdı inanmayın diye söylüyorum

  6. yelda 11/05/2017

    canım etkilidir heralde bu çünkü konu konu değilde yazıyla ilgili yazısı güçlüyse herşeye etki edebilir sen yine de bir ara sor olmazssa bir iki medyum daha önerebilirim sana

  7. asiye 11/05/2017

    şeref hocadan bahsetmişsiniz iyi sonuçlar alanlar olmuş acaba çocuk konusunda da yani çocuğu olmayanlar konusunda da etkilimidir

  8. soykan 11/05/2017

    yıldızname bilmem ama bana bi dede su falı bakmıştı o gün korktuğum kadar hiç korkmadım

  9. ebru 11/05/2017

    fal gibi ama değil yıldızname herkes bakamaz yani bir tarot veya kahve falı gibi değil

  10. buse 11/05/2017

    yıldızname fal değil mi ya falcılar bakmıyormuymuş onu

  11. cansev 11/05/2017

    ben yıldızname baktırmak istiyprum ama herkes bakamaz diyorlar kim bakar bunu

  12. hayrullah 11/05/2017

    kardeş şanssızlık seninki de gerçekten böyle bir büyü var mı öğrenmek iyi olur

  13. ordulu 11/05/2017

    arkadaslar ben eşimi aldattım tamam hata yaptım kabul ama bunu eşimin kardeşi öğrenmek üzere. aldattığım kadınla görüşşüyorlar. iş ortaya cıkacak diye korkuyorum. bunu nasıl engelleyecem.bir hocaya gitsem diyorum bunları birbirinden soguturmu ya da sadece bu konu da dilini bağlar mı

  14. balamir 11/05/2017

    arkadaslar ben eşimden ayrılmak istiyorum iki çocuğun hatrına kalbini kırmak istemiyorum .ama artık laftan anlamıyor soğutma büyüsü bu gibi durumlarda işe yarar mı

  15. sezai 11/05/2017

    bende buna benzer bir durum yaşamıştım . meğerse kayanana evde bi yerlere bir şeyler koymuş ben eve bile giremiyordum perdelere varana kadar söktüm . şeref hoca bana evde surda surda surda su var dedi gittim buldum attım tabi kaynanayı da attım o gün bugun cok iyiyiz

  16. cihan 11/05/2017

    bu ara cok baş ağrısı cekiyorum uykularım ağırlaştı hiç böyle olmazdım kayınvalidem geldi geleli resmen bitik bir haldeyim dışardayken sorun yok ama ne zamanki eve gelip yemek yiyorum basıma ağrı griyor bildiğiniz bir hoca var mı

  17. kamil 11/05/2017

    medyumlar tarafından dolandırılanlar kervanına bende katıldım nereye basvuracağım bilmiyorum tavsiye beklliyorum

  18. öykü 11/05/2017

    arkadaslar doğal yollardan çözseniz böyle işlere başvurmasanız keşke

  19. duygu 11/05/2017

    benimde srunum cocuklarımla . ikisininde okuldaki basarılarında ciddi bir düşüş var hiç böyle olmazdı . başarı için bir muska bir cevşennebileyim öyle bir şeyler var mı

  20. kızıl kafa 11/05/2017

    medyumlara eğer birşey danısırsanız yani su durumda napabiliriz yapacak bir şey varmı gibi bu paralı değil ama bana bunu kim yapmış büyü mü yapmıs nasıl yapmış gibi sorular sorarsanız parayla diye biliyorum

  21. kudret 11/05/2017

    medyumlara soru sormak da parayla mı arkadaslar yani danısmak ?

  22. kudret 11/05/2017

    allah yardımcınız olsun hanfendi ben de öyle bir büyü var diye biliyorum

  23. behice 11/05/2017

    arkadaslar ilk evliğlimden 1 şimdiki evliliğimden de 1 tane cocugum var . yalnız önceki eşimin ailesi sürekli oğlumu kardeşine karsı ve bize karsı dolduruyor. çok defa uyardım konustum ama sonuc elde edemedim bunların dillerini durdurmak için büyü var dediler dil bağlama büyüsü sanırım yaptıran var mı

  24. habibe 11/05/2017

    ben eşim ve ailesinden sürekli şiddet görüyorum kendimi kurtarmak istiyorum. şeref batur hocayı duyanınız var mı beni bunlardan kurtarabilir mi

  25. zehra 11/05/2017

    canım etkili oluyor bende yaptırmıştım

  26. hazal 11/05/2017

    arkadaslar sübyan muskası etkili oluyor mu ? bebeğim sürekli ağlayarak uyanıyor

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen + 6 =


Sayac