"Enter"a basıp içeriğe geçin

26 Yorum

  1. hayriye 11/05/2017

    ben oğlum komsunun kızıyla evlensin istiyorum ama onun kız arkadası varmıs . bizim kızı gözü bile görmüyor. onu onun gözünde nasıl sevdiririm. ikisinin de bunu anlamaması lazım

  2. aysegül 11/05/2017

    eskiden bir kursun döktürürdük olur biterdi neler neler var

  3. heves 11/05/2017

    arkadaslar bu aralar üzerimde cok agırlık var nazar mıdır nedir bilemiyorum bunun için hocalar ne yapıyor cok mu pahalı işlemler bunlar

  4. güneş 11/05/2017

    bu kendini sevdirme vefkini yaptıran var mı merak ettiklerimi sorucam

  5. sezgin 11/05/2017

    ahmet bey işin ehli birine sorsanız daha iyi olur

  6. ahmet kılıc 11/05/2017

    arkadaslar ben eşimle bosanmak istiyorum onu ikna edemedim soğutma büyüsü için ne lazım

  7. kanka 11/05/2017

    arkadaslar herkesin yazdığı oluyormu nefesi kuvvetli olup olmaması önemli değilmi

  8. türker 11/05/2017

    amasya ve civarında varmıdır büyü yapan muska yazan bir hoca

  9. elmas gök 11/05/2017

    ben geri getirme ya da çevirgel büyüsü yapacak büyücü bir hoca bir medyum arastırıyorum . parası önemli değil

  10. boşnak 11/05/2017

    arkadaslar eşim aileme eve gelmemeleri için büyü yaptırmış arkadasıyla kavga ettiklerinde arkadası anlattı . şimdi ben bunun gerçekliğini öğrenmek istiyorum kimden öğreniriz. eşim inkar ediyor. medyum bilir mi büyücü hoca ya mı gitmeli

  11. hüsna 11/05/2017

    canım artık google a bile yazsan cıkıyor .büyücü hoca diye arat büyünün adını yaz ya da medyum un adını yaz cıkar

  12. gülşah 11/05/2017

    arkadaslar bu hocaların numaralarına nereden ulaşıyoruz

  13. esila 11/05/2017

    bu canbar büyüsü dedikleri şey nedir geçen gün kardeşim telefonda konusurken duydum

  14. sevgi 11/05/2017

    getirme büyüsü için sana nedret hoca ve şeref hocayı önerebilirim iki arkasımda bizzat sonuclarını gördüm

  15. zuhal 11/05/2017

    arkadaslar eşimle bosanma asamasındayız ne yalan söyleyeyim bosnamka istemiyorum getirme büyüsü için büyücü hoca arıyorum

  16. aras 11/05/2017

    arkadaslar bu büyüyle sihir aynı sey mi nedir bunların farkı kendi aralarında bir şey varmı

  17. baran 11/05/2017

    arkadaşlar ben medyum falan bilmem büyücü hoca arıyorum. varmı alanında uzman olan

  18. tuğba 11/05/2017

    arkadaslar bir de medyum ali varmıs tanıyormusunuz

  19. siirtli 11/05/2017

    eşimin ailesine yıllardır yedirdiğim paralarla yol yapardım . bıktım artık yakamdan düşsünler istiyorum . eşimle mutluyuz ama onlardan kurtulmak için napmalıyım hocalar bunla ilgili bir muska yapıyor mu

  20. reis 11/05/2017

    arkadaslar sevdiğim bir kadın var ama evliyim ikisinden de vazgecemiyorum bu kadın bana naptıysa ondan da vazgecemiyorum yuvamı da yıkmak istemiyorum .hocaya gitsem beni evime döndürebilir mi ya da doğru olan yolu söylermi

  21. emre 11/05/2017

    arkadaslar gırtlagıma kadar borc içindeyim her işim ters gidiyor yardımcı olabilecek bir hoc var mı işim onlara kaldı

  22. enver 11/05/2017

    kaynanamlar benden nefret ediyorlar kendimi nasıl sevdirebilirm onlara ben kötülük olsun istemiyorum

  23. cemre 11/05/2017

    arkadaslar bu büyü muska vefk arasındaki fark nedir ? hangisi daha kalıcı neye göre kim karar veriyor bunlara

  24. ece 11/05/2017

    evimin bereketi için vefk yaptırmak amacıyla seref beyle konustum inşallah bereketimiz artacak konusmaları güven vericiydi sonucları yazarım

  25. yasin 11/05/2017

    yıldız düşüklüğü nedir ? nasıl insan hayatına etki eder böyle şeylerin aslı astarı varmı

  26. alican 11/05/2017

    yaşama hevesim resmen yok oldu hayatım kaydı yokmu beni düzeltecek yasamı sevdirecek cok kuvvetli bir büyü ne bilim medyum büyücü falan

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × five =


Sayac