"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. havva 11/05/2017

    büyücü hoca lar yardım eder geri getirme büyüsü aşk büyüsü muhabbet büyüsü bir çok şey var sen bir hocaya git

  2. sibel 11/05/2017

    eşim eve gelmiyor beni aramıyor sormuyor zaten şehir dışında çalışıyor onu tekrar döndürmek için hocalar bana yardım edermi

  3. hulusi 11/05/2017

    kardes biz hanımın altınlarını o şekilde bulmuştuk bir dene istersen

  4. bahri 11/05/2017

    işyerim de param çalındı ama tanıyan biri yapmış olmalı kapı zorlanmamış paranın yerini bilen biri yapmış olması lazım ben kimsenin günahını almak istemem ama hoca çözer diyorlar aslı var mıdır

  5. yenel 11/05/2017

    arkadaslar kardeşim epilepsi hastası acaba medyumlara gitsek bir sonuca ulasabilir miyiz ne dersiniz

  6. hüseyin 11/05/2017

    bu işlerin açılması için yazılacak muskalardan zarar gelirmi başka birşeyi engeller mi kim yapıyor bunlar pahalı bir sey mi

  7. saffet 11/05/2017

    iyi akşamlar sevdiğim kızı ailesi baskasıyla evlendirmek istiyor . kaçalım dedim anam hasta gelemem dedi. ikimizde ömür boyu mutsuz olacaz bu işi durdurmanın bir büyü sü var mı

  8. kürt hasan 11/05/2017

    arkadaslar karaktersizin biri beni medyumum diye dolnadırdı kime şikayet etmeliyim

  9. ayhan 11/05/2017

    telefonla aranıyor medyumlar zaten hepsi bu şehirde değiller ki

  10. daghan 11/05/2017

    bu medyumlarla nasıl iletişime geçiyoruz direk arayıp konusuyu mu anlatıyoruz yanlarına mı gidiyoruz

  11. berna 11/05/2017

    cocğum olması için medyuma gitsem ne kadar a mal olur bana

  12. bekir 11/05/2017

    kaynanamdan kurtulmak istiyorum kadın resmen geldi eve yerleşti kayınpederle kavga etmişler onları bir an önce barıstırıp kaynanayı evden sepetlemem lazım yalnız kayınpeder bunu aldatmıs bunun için ya unutması lazım ya da bir büyüyle eve geri göndermek lazım ..

  13. ibrahim 11/05/2017

    benimde benzer bir sorunum var burda çalıştığım yerde yükselme performans değilde resmen babadan oğula bende bu sisteme karşı çıkıyorum. ama daha iyi bir iş bulamadım . çokta borcum var medyumlar şansı arttırmak rızk bereket için başarı için de muska yapılıyor mu

  14. kpss magduru 11/05/2017

    arkadaslar kac sınava girdiysem sınav puanlarım istediğim gibi gelmedi bunun için yapılabilecek bir başarı muskası veya bir şey varmıdır. resmen sınavlarda odaklanamıyorum

  15. fırat 11/05/2017

    arkadaslar eşimle aşamadığımız sorunlarımız var ben cocuk istemiyorum o cocuk istiyo onu bu düşüncesinden vazgecirip kendime tekrar asık etmem lazım daha cok gencim cocuk için ama eşimi de kaybetmek istemiyorum

  16. aras 11/05/2017

    peki bu büyücü hocalar ne kadar güvenilir yani yarın öbür gün başka bir şey çıkamsın karşımıza

  17. azeri 11/05/2017

    eltimle gecinemiyoruz aynı yerde yasıyoruz sürekli bizde büyük olan o olduğu için onun dediği oluyor hep ezilmek istemiyorum buna uygun bir büyü varmı

  18. dolunay 11/05/2017

    peki bu byüyle aşık edilince ne kadar süre sürüyo yani ölene kadar aşık mı kalıyo yoksa belli bir süre sonra yeniletiliyor mu

  19. emre 11/05/2017

    ben aşk bağlama büyüsü yaptırmak istiyorum sevdiğim bir kız var ve onun da bana aşık olması lazım

  20. ccem 11/05/2017

    şeref hoca dediğiniz hayatta mı peki ?

  21. kamer 11/05/2017

    yaser hocayı ben tanımıyorum ama eşşimle benim aramı da şeref hoca düzeltti

  22. tuğkan 11/05/2017

    evet ölmeden eşimle benim aramı da düzeltmişti işini iyi yapan bir medyumdu

  23. hanife 11/05/2017

    ben daha önce kaynanam için böyle bir büyüyü medyum yaser e yaptırmıştım . işe de yaramıştı yalnız o adam öldü kime yaptırırsın bilmem

  24. esra 11/05/2017

    bende kaynanamdan dilinden cok cekiyom öyle bir büyü varmıymıs

  25. hare 11/05/2017

    bu yılan dilli kayınvalidemin dilinin bağlaması için hangi medyuma gideyim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 × five =


Sayac