"Enter"a basıp içeriğe geçin

26 Yorum

  1. tuna 12/05/2017

    bu aşk büyüleri kaç günde etki eder hemen etki gösterir mi bir de maliyeti ne civarda bilen varsa bir yazsın buraya

  2. hasbi 12/05/2017

    burada aramayacaksınız medyumlara gideceksiniz ya da arayıp konuşacaksınız

  3. özgün 12/05/2017

    birine asık oldum öyle böyle değil ama bunun için aşk büyüsü arıorum

  4. ismet 12/05/2017

    gecenlerde arkadaslarla bir kazıya gittim gitmez olaydım o gün bugundür bana musallat oldular kurtulmanın yolu var mıdır

  5. sahra 12/05/2017

    arkadaslar ailem beni sevmediğim biriyle evlendirdi ayrılmak istiyorum ama bunu korkumdan söyleyemiyorum. eşimin benden ayrılmasını sağlayacak ama beni etkilemeyecek bir büyü araştırıyorum

  6. kara 12/05/2017

    cocuğumuz olmuyor acaba bunun için yapılabilecek bir muska varmıdır

  7. gülgün 12/05/2017

    bunu bilemem ama benim eşimde panik atak vardı biz onun için cok doktor psikolog gezdk ilaçlar kullandık sürekli hastanelik oluyorduk. olur olmadık anda başlıyordu panik atak. sonra yaslı bir komsumuzun önerisiyle medyum seref beyle görüştük. o zaman anladık ki aslında büyü yapılmış bu tansiyon oynamaları kalp sıkısmaları korku hali falan hepsi ondanmıs . bir yazı yazdı.o gün bugundür cok daha iyi eşim

  8. cevriye 12/05/2017

    benim kızımın kapalı alan korkusu var cocukluğundan beri vardı ama giderek artıyor. ilaç kullanıyor bunun için psikologlarla görüşüyor ama hiç biri çare olamadı öyle ki artık koca evde bile bunalmaya başladı bunun için muska yazdırıp etkisini gören oldu mu

  9. yeni gelin 12/05/2017

    merhaba evim cok yeni eşyaları binbir emekle aldık sanırım bu yüzden ki asırı bir temizlik merakı basladı bende elimde bezle geziyorum eşim oturuken bile koltugu silmeye kalkısıyorum cok kızıyor bana bunun için de acaba hocalar care olur mu

  10. erbil 12/05/2017

    ben de kuran kursunda yatılı kaldığım zamanlar da korku baslamıstı bende de sonra bir muska yazdırdılar iyi bir hocaya o muska olmadan gezmem … anlattığım olayın 15 20 yılı var . hoca hala yasıyomu bilemem artvinin bir köyünde yaslı bir adamdı

  11. elmas 12/05/2017

    arkadaslar benim gece olunca korkularım başlıyor bir cami hocasıyla görüştüm bu iş beni aşar dedi bunun için medyumlara mı gitmek gerek

  12. talip 12/05/2017

    arkadaslar ben artık eşimle ailemin arasında kalmaktan bıktım. iki kadın iki ayrı yerden dırdırları bitmiyor.bunların birbirlerini sevmeleri için büyü yaptırmaya karar verdim kimi önerirsiniz

  13. seniha 12/05/2017

    oğlum bir kızla evlenmek istiyor fakat ben mutlu olacaklarına inanmıyorum bunları ayırmak için soğurma büyüsü arıyorum

  14. yeter 12/05/2017

    bu bahsettiğiniz şeref hoca artvinde mi bu tavrı hoşuma gitti sormak istediğim bir kaç şey var

  15. azer 12/05/2017

    olmaz diyen medyumda varmı ya gercekten bence hepsi para almak için olur der

  16. tolgay 12/05/2017

    bir büyü için bende şeref hocayla görüştüm önce bir baktı duruma sonra beni aradı bu iş olmaz boşuna paranı harcama diye ben yine de cok ısrarcı oldum . dedi ki para da versen oluru yok kardeşim bunun dedi inanmadım tabi baska medyumlara gittim adam haklıymıs giden paralara yanıyorum şimdi

  17. göksu 12/05/2017

    tufan için dolandırıcı diyenler var pek bulaşma derim

  18. aslıhan 12/05/2017

    falcı ibrahim aynı zamanda medyumlukta yapıyorum demişti bu adama 1500 tl paramı kaptırdım

  19. firuze 12/05/2017

    medyum tufanı duyan oldu mu ? işlemleri güvenilir mi

  20. serap 12/05/2017

    yuh yani eşinizin ağzını mı bağlattınız . gerçekten korkunç

  21. anıl 12/05/2017

    valla baktım ki doğal yollarla olmuyor ya yuvam yıkılacaktı ya da ben eve gelmemeye devam edecektim ben de bir medyum aradım şeref bey le bir süre görüştük bir işlem önerdi bana eşimin ağzı dili bağlandı gereksiz konusmuyor huzurumuz yerinde mutluyuz sizede tavsiye ederim

  22. serhat 12/05/2017

    hanımlar medyumlara gideceğinize cenenizi tutun cenenizi

  23. asiye 12/05/2017

    eşiniz evden kaçmadan önlem neden almassınız bu adamları nasıl evden kaçırırsınız anlamam

  24. süreyya 12/05/2017

    eşimi eve bağlamak için 3 medyuma yazı yaptırdım bir halt olduğu yok adam yine yok yine yok

  25. rukiye 12/05/2017

    Fal bence gereksiz birşey ama büyü ve cinlerin olduguna inanıyorum

  26. pınar 12/05/2017

    artvin civarında iyi fal bakan nokta atısı yapan birisi varmı tavsiye edeeğiniz ?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

thirteen − 2 =


Sayac