"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. ece 12/05/2017

    gecikmeden bir hocayla medyum la irtibata gecsen iyi olur babamın da basına böyle bir şey gelmişti en son evdeki çoraplar oyuncak ayılar yer değiştirmeye başlamıştı büyü yapılmış musallat edilmiş belki öyle bir şey vardır

  2. naif 12/05/2017

    iyi akşamlar . evdeki eşyaları koyduğum yerde bulamıyorum ssanki herşey yer değiştiriyor.ev beni basmaya başladı bir ağırlık mı var bende mi bir şey var bunu sormak için medyum aranır mı

  3. esma hatun 12/05/2017

    bu büyüden büyüye değişir heralde en iyi cevabı hocayı ara sor bak bir arkadas numara vermiş en mantıklısı ona sorman sonra bize de yazarsan seviniriz

  4. melike 12/05/2017

    merabalar büyü yaptıran arkadaslar siz medyuma anlatınca herşeyi medyummu yapıyor yoksa sizde evde bir işlem yapıyor musunuz yani ne bileyim ben ailemle yasıyorum onların anlamaması lazım

  5. ateş 12/05/2017

    arkadaslar sevgilim beni nedensiz yere terketti ama onu kaybetmek istemiyorum onu geri getirme büyüsü yaptırmak için ne kadar para veririm bir de ne kadar sürede bana döner ?

  6. seyda 12/05/2017

    05530477887 şeref batur medyum

  7. döndü 12/05/2017

    bu bahsettiğiniz şeref hoca aydın da mıdır telefon numarası varsa bir yazr mısınız size zahmet

  8. aleaddin 12/05/2017

    bunları medyuma sorarsan sana daha net cevap verir herkesin her söylediğine bakma işin ehline sor derim

  9. sim 12/05/2017

    ben de sadece kendimi daha fazla sevdirmek için bir şey yaptırmak istiyorum yani benimki bir nevi kendimi garanti altına almak diyelim.çünkü eşimin tayini baska sehire cıktı ve gidince bir hataya düşsün istemiyorum. ilk etapta orda ev tutmayacak bir süre ayrı kalacağız.bu süreçte bana daha cok bağlanması için bağlanma büyüsü mü ilişkiyi güçlendirme büyüsü mü yaptırmalıyım

  10. KAYRA 12/05/2017

    EŞİMLE SÜREKLİ TARTISIYORUZ BU TARTISMALAR BANA AİLEMİZEHERKESE ZARAR VERİYOR AYRILALIM DEDİM KABUL ETMİYOR EVDEKİ HUZURU SAĞLAMAK İÇİN HUZUR VEFKİ YAPTIRAN VAR MI

  11. ahmet aykaç 11/05/2017

    ARKADASLAR BEN DE MEDYUM ARIYORUM NEREDEN BUALBİLİRİM

  12. güney 11/05/2017

    ben bi tane medyum tayfun biliyorum ama umarım o değildir çünkü onun için dolandırıcı yazan cok

  13. sebahat 11/05/2017

    ya bu büyülerin tutup tutmadığını nereden anlıyoruz ben bir medyumla görüşüyorum sürekli bekle diyor ne kadar beklemem lazım tayfun diye bir medyum tanıyan var mı

  14. ezra 11/05/2017

    arkadaslar bende büyüden asırı korkuyorum bundan korunmanın bir yolu varmıdır

  15. gizem 11/05/2017

    bana çok fazla nazar değiyor yanımda başkasına güzel deseler benim gözüm kanlanıyor o derece yani bunun için dualar yaptırdım ama muska falan da yaptırmalımıyım

  16. binali 11/05/2017

    sevgilmden ayrılmanın bu kadar zor olacağını tahmn etmemiştim kız beni sürekli tehtit ediyor tek sansım onun beni bırakmasını sağlamak bunun için soğutma büyüsü mü yaptırmalıyım

  17. gürbüz 11/05/2017

    ben de şeref hocaya bugun ulastım bana sana yarın dönerim dedi zannediyorum öncesinde bir işi var bana bir yazı yazması gerektiğini yarın bakacagını söyledi pek anlamam bilmem yarın kendisiyle görüşücez ben bana büyü yapıldığından şüphe duyuyorum sorum su ki büyü yapıldığını nereden anlarız

  18. berrin 11/05/2017

    medyum aliyi duyan oldu mu arkadaslar

  19. mahzar 11/05/2017

    valla helal size asılan birini bu şekilde engellemek güzel mantık

  20. asel 11/05/2017

    eşim son zamanlarda beni beğenmemeye başladı 23 yasındayım ama o bana cok yaslı duruyosun giydiğin yakısmıyor vs bir sürü sey söylüyor acaba beni ona güzel gösterecek bir büyü var mıdır

  21. seyda 11/05/2017

    meraba ben yasadığım bir olayı anlatmak için yazıyorum. eşimin bir arkadası sürekli beni rahatsız ediyordu durumu bir türlü eşime söyleyemedim sonrasında bir arkadasım şeref hocayı tavsiye etti bende onu aradım soğutma büyüsü yaptık sonra kendiliğinden adam bedne uzaklastı kurtuldum eşime söylesem kan cıkardı böyle durumda olanların aklında olsun yanlısa düşmesinler diye yazmak istedim iyi aksamlar

  22. belkıs 11/05/2017

    çocuğum olmuyor tıbben herşey denendi ama umut kesilmez dedik şimdi bu işi daha önce yapmış bir hoca arıyorum

  23. tahsin 11/05/2017

    evlenmeden önce bir hata yaptım ve o zamanlar eşimin yakın görüştüğü biriyle onu aldattım şimdi o bunu öğrenecekmiş gibi bir his var içimde bunu o kadın ve benden başka kimse bilmiyor kadının bu konuda dilini bağlatabilir miyim

  24. yirmilik genç 11/05/2017

    arkadaslar ben kendi iş yerimi açtım ancak işler kesat bunun için muska yaptırmalı mı

  25. faris 11/05/2017

    4 bin tl civarında dolandırıldım bu dolandırıcı medyumu kime şikayet edebilirim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − one =


Sayac