"Enter"a basıp içeriğe geçin

26 Yorum

  1. hasret 13/05/2017

    sevdiğim adam baskasıyla evlendi ayırlmaları için medyum yardım edermi yoksa unut mu der hiç bu işleri bilmem o yüzden soruyorum

  2. eser 13/05/2017

    güldüm gece gece o zaman at yarısını da sormak lazım . neyse bende medyum tavsiyesi arıyorum sanırım şeref hocayla görüşmeye başlamak daha dogru

  3. süper zeka 13/05/2017

    peki madem bu medyumlar herşeyi biliyor loto oynayıp kısa yoldan neden köşeyi dönmüyorlar

  4. can 13/05/2017

    araba aldım alalı basım sıkıntıdan kurtulmuyor ya ugursuz geldi ya nazar değdi sanayiden cıkamaz oldum kurban da kestim araba için ama bi sonuç olmadı bunun için nazar muskası falan yaptırsak ne kadar tesir ederç

  5. can 13/05/2017

    araba aldım alalı basım sıkıntıdan kurtulmuyor ya ugursuz geldi ya nazar değdi sanayiden cıkamaz oldum kurban da kestim araba için ama bi sonuç olmadı bunun için nazar muskası falan yaptırsak ne kadar tesir eder

  6. azim 13/05/2017

    ben bir kadına asığım kadın baska adama o adam baska kadına … kadın da bir umut bekliyor bende. bu bekleme son bulsun diye büyü yaptırmak istiyorum sizce yanlış mı yaparım

  7. uzman 13/05/2017

    dolandırıcılar alabildiğine çalışıyo onu iyi biliyorum 2 kez dolandırıldım

  8. behcet 13/05/2017

    kardeşim kimse babasının hayrına yaparmı sen onlara güvenmiyon onlar da sana güvenmez kısım kısım alıyolar ya da kendilerine güvenenler tam da alabilir

  9. hakan 13/05/2017

    beki bir şey soracam bunlar dolandırıcı cıkınca nabıyoruzz garantisi var mı işlem bitince mi para yollanıyo

  10. pınar 13/05/2017

    onu düzeltirmi bilemem ama benim vertigo mu yaslı bir amca düzeltmişti bir yazıyla

  11. kendal 13/05/2017

    benim de son zamanlarda simetri hastalığıyla basım dertte hiç yoktu nereden cıktı bilmiyorum düzenli bir insan değilim hafifletmek için doktor ilaç yazdı yalnız hergün onu kullanmakla uğrasamam bunu hocalar yazıyla bi yola sokar mı

  12. artist 13/05/2017

    bende şeref hocayla çalıştım kaynana yerleşti gitmiyo baktım lafla olcak gibi değil bende aradım hocayı dedim hocam böyleyken böyle hoca hemen bi yazı yaptı kargo yolladı kaynana 3 gün dayandı dayanamadı sonra kaçtı gitti gidiş o gidiş daha da gelmedi siz gelin diye arıyor şimdi de bu gidişle bunun için de şeref hocayı arayacam

  13. ogün 13/05/2017

    arkadaslar eski sevgilimi unutamıyorum bunu medyuma anlatsam adam bana güler mi

  14. serhan 13/05/2017

    arkadaslar eşim bu aralar bana cok soğuk davranıyor ailesi sürekli ayrılmamızı isterdi medyumu arasam bunu bilir mi

  15. sabriye 13/05/2017

    ankarada iyi bir hoca vardı yanlıs adını numarasını kaybettim bende asırı unutkanlık basladı büyüden olabilir demişlerdi bana onun için onu bulmam lazım

  16. zafer 13/05/2017

    ben şans için yazı yazdırmıştım bende işe yaradı ama herkeste tutarmı bilemem

  17. kazım 13/05/2017

    ben de sans yok neye el attıysam kuruttum bunun için şans için bir muska yaptırmak istiyorum ama pahalımıdır bu

  18. vediha 13/05/2017

    ben de kayananm bizden gitsin istiyorum aslında evi var kayınbabamla kavga etmniş bunu bahane edip 1 yıldır bizle yasıyor kadın herşeye karısıyor sürekli oyunlar ceviriyor . evden kaçırma büyüsü işe yara mı

  19. gonca 13/05/2017

    kaynanamdan cektiklerim canıma yetti artık ya eşimi boşacam ya da bu kadını öldürcem ben onun yüzünden bunları yaşamak zorundamıym arkadaslar hemen bir medyum bulmam lazım

  20. halil 13/05/2017

    insaflısına gelirsen olmaz da der . ben aşk büyüsü yaptırdım adam garanti verdi kadın baskasınla evli şu an

  21. recep 13/05/2017

    iyi akşamlar peki bu medyumlar olmayacak işe olmaz diyor mu

  22. taşkın 13/05/2017

    medyumlardan hocalardan yardım isteyebilirsin ben şeref batur hoca dan yardım aldım çalınanlarn bir kısmını kurtardık ama her zaman şanslı olunmaz dedi .ara görüş

  23. kürşat 13/05/2017

    arkadaşlar yüklü miktarda çalınan eşyam var maddi manebvi değerleri büyük geri gelmesiiçin ne yapabilirim

  24. aslı 13/05/2017

    ama ben de medyum hakan tarafından dolandırıldım bu erkek bunu napcanız

  25. yener 13/05/2017

    ben oldu bitti bayan medyumlara güvenemedim ki kardeş zaten

  26. tezcan 13/05/2017

    arkadaşlar medyum fikriye taradından dolandırıldım yardım edin

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × 2 =


Sayac