"Enter"a basıp içeriğe geçin

28 Yorum

  1. leman 14/05/2017

    arkadaslar sokaktaki bütün köpekler bana saldırmaya kalkıyor sokak lambaları ben gecerken sönüyor öyle garip seyler yasıyorum ki korkmaya basladım bir sebebi olabilir mi

  2. eslem 14/05/2017

    medyumların adını yazanlar iletişim bilgisi de yazsa nette bir çok aynı isimde insan var hem dolandırılmanın önüne de geçilir

  3. lal 14/05/2017

    dolandırılan ne çok insan var ülkede aman allahımm

  4. usta 14/05/2017

    asık olduğum kadın baskasıyla evleniyor . acı cekiyorum resmen . bu halden kurtulucak bir yöntem arıyorum. büyü mü yapmalı bana mı muska yapmalı karar veremedim

  5. sevval 14/05/2017

    eltilerimle sorun yasıyorum su agızları durmuyor sürekli evimdeler eşim onların lafını cok dinliyor eşimin beni dinlemesi koruması için yazı yazdırsam anlaşılır mı

  6. fidan 14/05/2017

    peki bir şey sorucam parayı medyuma önden mi veriyoruz iş bitince mi

  7. şefika 14/05/2017

    ismi nedir bende görüşmek istiyorum bir medyumla

  8. konur 14/05/2017

    ben çorlunun bir köyünde göreve gittiğim sıralar bir medyuma gitmiştim böyle bir konu için benim sorunu halletti

  9. erdem 14/05/2017

    eşim bu aralar cok değişti herşeye bağrır oldu asabi oldu cok agrasifleşti bunun için yardım alaileceğim bir hoca var mı

  10. seren 14/05/2017

    ben vertigo için gidip çözüm bulanlardanım

  11. ilhami 14/05/2017

    benim epilepsi hastalığım var ama doğuştan değil ben biliyorum baska bir şey var bu işte bunun için hocaya giden oldu mu

  12. gani 14/05/2017

    ben bebek için muska yaptırdım ama işe yaramadı acaba medyumdan dolayı mı yoksa olmayacak mı ondan mı

  13. gani 14/05/2017

    ben bebek için muska yaptırdım ama işe yaramadı acaba medyumdan dolayı mı yoksa olmayacak mı ondan mı

  14. tüccar 14/05/2017

    kardeş soğutma büyüsü yaptır iyi bir medyuma en sağlamı o sitede bununla ilgili yazan bir kaç kişi vardı siteyi incelemeni tavsiye ederim

  15. muhlis seyven 14/05/2017

    merhabalar ben eşşimden ayrılmak istiyorum . beni anlamıyor. ayrılmayı da kolayca kabul etmiyor. bir sürü şart koşuyor. onu benden soğutacak bu işi kolaylaştıracak bir yöntem arıyorum

  16. halim 14/05/2017

    kaynanam bize yerleşti sürekli bir şeyler istiyor almayınca laf ediyor. kendi evine gitsin diye evden kaçırma büyüsü yaptırsam hemen işe yarar mı

  17. orhun 14/05/2017

    medyum tufan beni 3000 tl dondırdı kimden yardım isteyeceğim

  18. orhun 14/05/2017

    medyum tufan beni 3000 tl dondırdı kimden yardım isteyeceğim

  19. murat 14/05/2017

    onların coğu medyum değil donadırıcı kardeşim herkese inanmayın iyice araştırın

  20. saffet i. 14/05/2017

    kaç tane medyum var her isimden en az iki kişiyle karsılastım ülke medyum dolmuş

  21. haydar 14/05/2017

    medyum harunu duydunuzmu

  22. seniha 14/05/2017

    ben kaynanamla olan sorunlarımı aşamayacağıma karar verdim kurtulamadım lanet kadından iyi simi dili tutulsun bağlansında ikimizde rahatlayalaım

  23. arsen 14/05/2017

    evet bu konudamedyum şeref iyi diyorlar bende duydum ama çok şükür henüz bana lazım olmadı

  24. neriman 14/05/2017

    beni de şim aldatmıştı ben de medyumdan öğrendim evden cok uzaklaşmıştı şeref hocayı buldum irtibata geçtim aldattığını söyledi bir kaç şey söyledi haklı çıktı kadın eşime büyü yaptırmış çözdük eşim eve döndü ama ben onu hiç affedemedim

  25. esra 14/05/2017

    ben medyumdan öğrenmiştim aldatıldığımı önce medyumun yalancı olduğuna inanmak istedim ama sonra gerçekler ortaya cıkınca anladım ki medyum dolandırıcı değilmiş

  26. yavuz 14/05/2017

    öğrenince napacan boşayacan mı geri mi döndürecen bence boşa erkekliğe yakışmaz

  27. ahmet 14/05/2017

    bence sinirlenrine hakim olabileceğine inanıyorsan medyumla görüş kardeşim şüpheyken daha rahat insan ben bunu yaşadım kadını zor aldılar elimden sevgilimdi ben askerdeyken aldatmış beni

  28. CİHAN 14/05/2017

    İYİ AKŞAMLAR ARKADAŞLAR EŞİMİN BENİ ALDATTIĞINDAN ŞÜPHE DUYUYORUM.BUNU ORTAYA CIKARMAK İSTİYORUM . HİSLERİM KUVVETLİDİR. BİR MEDYUMA GİTSEM BANA ORTAYA CIKARMAM İÇİN YARDIM EDER Mİ?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − 10 =


Sayac