"Enter"a basıp içeriğe geçin

24 Yorum

  1. uras 13/05/2017

    ayrıldığım eşimle barışmak istiyorum medyum bu işi halledermi

  2. esat 13/05/2017

    bu medyumları tavsiye ederken numarasını da verseniz fena olmaz hani

  3. ŞEVKET 13/05/2017

    YANLIŞ YAZI İNSANIN BAŞINA NELER GETİREBİLİR HİÇ Mİ HABERİNİZ YOK . EĞER HERŞEY DAHA KÖTÜ OLDUYSA YA GÖRÜŞTÜĞÜNÜZ MEDYUMU YADA DAHA İYİSİNİ BULUN

  4. duygulu 13/05/2017

    canım belki yazı yanlış yazılmıştır .

  5. esraa 13/05/2017

    ben muhabbet büyüsü yaptırmak istedim ama herşey daha kötü oldu neden olabilir

  6. vefa esen 13/05/2017

    ben de eşimin hayatında baskasını öğrendim soğutma büyüsü için tavsiye arıyorum

  7. dicle 13/05/2017

    oturun da kendi kendinize dua edin böyle işler sizi yakar

  8. mine 13/05/2017

    3 harflileri varsa sana belki bir yol gösterebilir. benim de eşimin hayatında baskası olduğunu bana bir medyum söylemişti. kadını da tarif etmişti .arkadasının kuzeni … biz ayrıldık sizin için de hayırlısı allah tan

  9. özlem 13/05/2017

    eşim kendine dost tutmuş.kaynanamlar söyledi. şimdi ben buna eşimin yüzüne vursam onu terketmek zorunda kalacam. ama benim için doğru olan bu mu bilmiyorum. rüya ya yattım ben birşey anlayamadım. bir medyumdan rica etsem acaba benim için hangisi doğru bir karar olur bakabilir mi böyle bir tecrübesi olan varmı

  10. evren 13/05/2017

    dolandırıcı medyum da çoğalmış memlekette

  11. lale 13/05/2017

    ben de böyle bir hastalık için medyuma basvurdum ama dolandırıldım . umarım benim durumuma düşmezsiniz

  12. arınç 13/05/2017

    bu medyum şeref hoca yı nereden buluruz adını bir kaç farklı sitede daha görmüştüm.

  13. adem 13/05/2017

    insan aşk büyüsünü niye bozdurur be kardeşim medyuma ben de yana döne aşk büyüsü yaptıracak diye uğraşıyorum

  14. emine 13/05/2017

    belki kızınızda büyü yoktur ama en azından bir mutluluk vefki veya akıllı olma büyüsü gibi bir şeyler yapılır bir görüşün derim .

  15. veysel 13/05/2017

    vay arkadaş bu aralar bu intihar ne moda oldu yaa .

  16. nesrin 13/05/2017

    bu şeref hoca acaba bu konuda ne kadar ücret talep ediyor? benim kızım da iki kere intihar girişiminde bulundu

  17. seren 13/05/2017

    arkadaslar benim bildiğim 15 gün ve üzeri civarında sürüyor büyü bozma işlemleri yine de bir baktırmak lazım belki de farklıdır her durumda benim bozdurdugum büyü aşk büyüsüydü çünkü

  18. dilay 13/05/2017

    peki bu büyü bozma işleri ne kadar sürüyor ki acaba

  19. kadir 13/05/2017

    ben buna benzer bir durum yaşamıştım intihara meyillendiğim bir dönemde hastaneye gitmiştim .bir çok ilaç falan kağıt imzalatıp hastaneye yatırmak istedikler. ben yatmadım . iyi ki de yatmamışım denek gibi kullanacaklardı beni resme üzerimde elektro şok yapma hakkı bile olabilecekti. annemler e söyledim durumu annem meraklı böyle işlere bir hoca ya okutalım dediler. şeref batur hoca ile konuştular sonrasında yavaş yavaş kendime gelmeye başladım …

  20. kerem 13/05/2017

    bahar olabilir diye düşündüm bir anda çünkü neden olmasın burada böyle şeyler yaşayanlar var sitersen bir kaç hhoca önerim olabilir

  21. yaşar 13/05/2017

    meraba . bu büyüllere nelere sebep oluyormuş.ben bu kadar beklemiyordum. büyüden korunmak gerek bunun için dua yazdırılıyor mu

  22. bahar 13/05/2017

    benim kuzenim psikolojik sorunları var diye hastaneye yatırılacak acaba diyorum bunları okuduktan sonra üzerinde bir büyü olabilir mi ? çünkü bir anda böyle bir psikolojiye sahip oldu . daha öncesinde cok iyiydi

  23. amine 13/05/2017

    mesela çok bunalıyorsan yoruluyorsan hiç bir şey yapamıyorsan sürekli huzursuzsan depresifsen büyü yapılmış olabilir dikkat etmelisi

  24. tuna 13/05/2017

    iyi geceler üzerimde büyü olduğunu nasıl anlarım

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − 5 =


Sayac