"Enter"a basıp içeriğe geçin

28 Yorum

  1. güneş 13/05/2017

    bu büyüler kaç günde etki ediyor nasıl işlemler ve fiyatları neler uzaktan mı yapılıyor bişey yedirip içirmeli mi nedir tam bilgi verseniz

  2. olgun 13/05/2017

    rüyamda sürekli ucurum kenarındayım bıktım artık haberci bir rüya olabileceğini düşünüyorum varmı anlayan

  3. fulya 13/05/2017

    arkadaslar eşimle cocuğumuz olmuyor allaahtan umut kesilmez dedik bekliyoruz bu arada bir hocaya birşey yazdırsam belki etki eder diyorum etkisini gören varsa ne kadar sürdü nasıl bir süreçti anlatabilir mi bana

  4. kübra 13/05/2017

    nette medyum fiyatlarıyla ilgili birşey bulamadım belirli bir para varmı ?

  5. çağlayan 13/05/2017

    dolandırıcı diilse de deli para isterler hacı

  6. hasim 13/05/2017

    bu tv lerde cıkan medyumlar dolandırıcı mı bilen varmı

  7. aysegül 13/05/2017

    ı keske daha once gorseydim burayı cok para kaptırıdım bu saydığını adamlara

  8. didem 13/05/2017

    üniversite yıllarında bir cocuğa asık oldum yıllar gecti unutamadım evlenmiş üzülüyorum bir hoca ya gitsem bana onu unutturabilir mi ya da nebilm ihtimali varsa geri getirebilirmi

  9. aydın 13/05/2017

    kardeşim ben bu konu için çalışırım ama para ne kadar değecek mi onu bilmek lazım

  10. tolunay 13/05/2017

    bu medyum tayfunu bulan olursa kaptırdığım paranın yarısını da ona vercem dolandırıcı herif

  11. deli mavi 13/05/2017

    arkadaslar cok cok etkili bir aşk büyüsü arıyorum. çok seviyorum bana bir an önce yardımcı olun .

  12. selim 13/05/2017

    o zaman aklımızda olsun da polise değil medyuma gidelim bundan sorna cünkü polis bişe bulamıyo

  13. enise 13/05/2017

    bu çalınan şeyler bulunabiliyormuş bir arkadas bahsettiğiniz şeref hoca şeref batursa eğer onla kayıplarını bulmuştu

  14. sakine 13/05/2017

    eltimgillerden bıktım altınlarımı caldılar fakat ispat edemiyom bunu ortaya cıkaracak iyi bir hoca yokmu ortaya cıksın bütün altınlar onun olsun yeter ki aklanayım

  15. sakine 13/05/2017

    eltimgillerden bıktım altınlarımı caldılar fakat ispat edemiyom bunu ortaya cıkaracak iyi bir hoca yokmu ortaya cıksın bütün altınlar onun olsun yeter ki aklanayım

  16. sakine 13/05/2017

    eltimgillerden bıktım altınlarımı caldılar fakat ispat edemiyom bunu ortaya cıkaracak iyi bir hoca yokmu ortaya cıksın bütün altınlar onun olsun yeter ki aklanayım

  17. sakine 13/05/2017

    eltimgillerden bıktım altınlarımı caldılar fakat ispat edemiyom bunu ortaya cıkaracak iyi bir hoca yokmu ortaya cıksın bütün altınlar onun olsun yeter ki aklanayım

  18. e.bulut 13/05/2017

    arkadaş şeref hocayı cok duydum bende numarasını arıyordum attığın iyi oldu bu şehir de demi hoca

  19. esrarllı gözler 13/05/2017

    bağımlılıklardan kurtulma da bu hocaların hacıların yardımı olur mu ne dersiniz ?

  20. dost 13/05/2017

    arkadas zor durummuş şeref batur hoca iyi medyumdur büyücü hoca da derler istersen ara bir sor05530477887

  21. ismail bekmez 13/05/2017

    arkadaslar ben bi arkadaşımın eşinin aldattığını gördüm yalnız bunu söyleyemiyorum ona bunu ona kanıtlamam zor olabilir arkadasım doğal yollardan ayrılsın kurtulsun istiyroum baskasına soğutma büyüsü yaptırtabilirmiyiz

  22. arif gözcü 13/05/2017

    her yer sahte hoca dolmuş bu nedir bende medyumum para yolayın

  23. ahmet 13/05/2017

    arkadasşar sahipli hazineler hakkında iyi bir hoca lazım

  24. saygı 13/05/2017

    acil büyücü hoca lazım

  25. zeynep 13/05/2017

    depresyon tedavisi sürecinde yardımcı olacak medyum arıyorum

  26. horoz 13/05/2017

    kötü rüyalar için hocalar birşey yapıyor mu

  27. mithat 13/05/2017

    hamit hoca hakkında bilgisi olan var mı işleme başladık ama sürekli para istiyor 30 gündür islemdeyiz

  28. hasret 13/05/2017

    Bu hocalarin cami hocasindan farki ne

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 + two =


Sayac