"Enter"a basıp içeriğe geçin

52 Yorum

  1. kanka 10/05/2017

    ben birirni sevdim ama o beni kanka olarak görüyor bunu nasıl düzeltebilirim direk söyeleyebilecek cesaretim yok .onun da beni sevmesini istiyorum

  2. hilal 10/05/2017

    bu bahsettiğiniz hocalar hangi sehirdeler ve ücretleri nedir

  3. candan 10/05/2017

    seviyorum cok seviyorum ama o beni sevmiyor bu durumda onu bana bağlamanın bir yolu varmıdır

  4. ferhat karaca 10/05/2017

    birinin büyü yaptıgını veya üzerinize birşey yapılcığını nasıl anlıyorsunuz

  5. lohusa 10/05/2017

    arkadaslar sübyan muskası nedir kullanan varmı

  6. aile şirketi 10/05/2017

    arkadaslar bu aralar evin şirketin her yerinde yazılar muskalar bulduk pek inanmazdık ama işler gittikçe kötüye gidiyo bu yazıları ne yapmalıyız

    • ayseoznur 15/05/2017

      slm!
      bu yorumlar gercekmi ?

  7. sevim 10/05/2017

    bu bahsettiğiniz işlemlerin ücretleri nedir

  8. deniz kızı 10/05/2017

    cok iyi giden bir ilişkim var sevgilimi cok seviyorum ama bozulmasından cok korkuyorum bunu sağlamlaştırmak güçlendirmek için bir yol varmı

  9. burcu 10/05/2017

    adının tarık oldugunu söyeleyen bi medyum beni dolandırdı önce fal baktı sonra bir seyler söyledi ben de inandım hem paramdan oldum hem de gururum kırıldı sakın inanmayın

  10. şahin 10/05/2017

    ne iş yaptıysam battım ne dükkan açtıysam kapandı bu benden kaynaklanıyor olamaz bunun mutlaka bir acıkmalası olması lazım bunun için yapılacak okunacak bir dua bir sey varmı veya işinin ehli

  11. kısmet 10/05/2017

    arkadaslar fal baktırmaktan keyif alırdım her zaman ama son zamanlarda hayatımı yönetmeye basladı bu durum böyle olan varmı

  12. engin 10/05/2017

    eski karımı kendimden sogutmam için ne yapmam gerek peişimi bırakmıyor.eşim su an hamile bize zarar veriyor .

  13. veysel 10/05/2017

    arkadaslar ben yürürken sokakta bütün ısıklar sönüyor neden olabilir bir hocaya sor dediler ama cami hocası ben bilmem kardesim deyip gönderdi kime sormalı

  14. sevgi 10/05/2017

    oğlumla gelinim ayrılmak üzere onları barıstıramıyoruz gelinim hamile bildiği iyi bir hoca olan var mı yazık günah doğmamıs cocuk var ortada

  15. halim 10/05/2017

    arkadaslar abim bir kadına takıldı kurtaramıyoruz kendisi evli evini cocuklarını yuvasını dusunmez oldu yoldan cıktı bu kadın ona napmısolabilir tanıyanlar adet kanı falan diyor ama gercekten bu derece kuvvetlimidir

  16. kadınca 10/05/2017

    kadınlar bunlarla uğrasmak yerine okuyun . okuyun da ezdirmeyin kendinizi

  17. kader 10/05/2017

    arkadaslar işlem falan diyorsunuz napıyorsunuz mesela bize de anlatırmısınız

  18. şule 10/05/2017

    böyle safsatalara inanlar da var ne diyeyim

  19. ezra 10/05/2017

    ben eşime cok asık olarak evlendim ama bir gün eski sevgilimin ailesiyle bir yerde oturmak zorunda kaldım eski kapı komsularımız onlarla birer cay içtikten sonra eski sevgilimi düşünmeden duramaz oldum acaba cay da mı birşey vardı kim bilir bunu

  20. bunalım 10/05/2017

    arkadaslar bizim gelin cok fena kardeşimi resmen eline almıs avcunda oynatıyor neler yapıyor ama kardesimin resmen gözleri kör olmus bu işte bir iş var nasıl ortaya cıkartırız

  21. canan 10/05/2017

    arkadaslar bu hocalar hangi dilde nasıl yazıyo gören bilen varmı ben kendim yazsam her defasında hocaya gitmek istemiyorum

  22. üzgün 10/05/2017

    arkadaslar eşimin ailesiyle aynı evde yasıyoruz kaynımın parası kaybolmus herkes benden biliyor bana bişey demiyolar ama ben anlıyorum imalardan bunu kimin aldığını bi hocaya gitsem bilirmi bu asılsız iftira yüzünden canıma kıyacam

  23. bilmeyen 10/05/2017

    herkes yazmıs ahmet ali veli arkadasım bin tane hoca var biyle hangisi hangisi biz ne bilelim

  24. yakup 10/05/2017

    ben calıstım seref hocayla artık onun ilminden mi olacagı vardı da ondan mi bilmem biz eşimle barıstık huzursuzluklar sona erdi . dolandırılmadım en azından verdiğim paranın karşılığını aldım

  25. süreyya 10/05/2017

    bu yollar kolay değil arkadaslar arastırmadan etmeden inanırsanız dolandırılırsınız da çok normal

  26. furkan 10/05/2017

    babam bizim tamdaki danaları bile satıp bi hocaya yollamıs parasını hoca da dolandırmıs nereden şikayetci olacaz

  27. funda 10/05/2017

    arkadaslar eşşimle bi kere bosanıp tekrar bir araya geldik ama sorunlarımız bitmiyor sorumlulklarını bilmiyor kimlere gitsem nasıl yapsam düzelir tavsiye verin veya bir hoca söyleyin yoksa bu defa dönüşü olmayacak

  28. kurtlu 10/05/2017

    yerimde duramaz oldum eve odalara sıgamıyorum acilen iyi bir hoca lazım

  29. arıza genc 10/05/2017

    bence de benim kısmetim bağlanmıs hacılar bunun baska bir açıklaması yoook yaniiiimm

  30. şaşkın 10/05/2017

    falımda sürekli kısmetim bağlanmıs cıkıyo böyle bir büyü varmı nasıl bozulur

  31. deniz 10/05/2017

    evimde huzur kalmadı hoca tavsiyesi olan

  32. gurbet 10/05/2017

    arkadaslar evde esyalar resmen yer değiştriyor herşey kayboluyor nedeni nedir buna cozum olabilecek birşey varmı aklımı kaybedicem

  33. ebruli 10/05/2017

    gideni geri getrenler var elbet ama herkes dogru söylemiyo ben biraz yüksek bi fiyat verdim ama muradıma erdim

  34. kirve 10/05/2017

    gideni geri getirmek diye birşey varmı ya var diyolar ama fiyatlar yüksek

  35. nazar 10/05/2017

    nazar boncugu ve ayeti dısında nazardan koruyan bşeyde mi var ki hocalara gidiliyo

  36. tahsin 10/05/2017

    ahmet hocayla işlemlere basladık bugun bakalım işe yarıyacakmıs eşimin enrede oldugunu bilemiyorum gitti beni terk edip. ahmet hoca dönecek dedi bekliyorum

  37. kadir barın 10/05/2017

    ben 53 yasındayım evliyim ama sevgilim var 35 yasında bu aralar benden sogudugunu düşünüyorum eşini bosa diyor bosayamam esim bakıma muhtac ama bende sevgilimi seviyorum ne yapsam da geri gelse kimi önerirsiniz

  38. kalpsiz 10/05/2017

    arkadaslar 38 yasında bir erkegim annem yüzünden 3 kere bosandım su an tekrar evlilik asamasındayım kalbini kırmak istemiyorum ama eve girerse bu evliliğim de biter biliyorum onu eve sokmamak için ayagını kesmek için anpmalıyım ve gelinini sevsin diye varmıdır yolu

  39. tugba 10/05/2017

    bu konulara biraz ilgim var lazım olmadı ama bi gün lazım olur diye arastırma yapıorum bi kaç yerde seref batur ismine denk geldim arayıp bir görüşün isterseniz derim bir arkadasım da onla görüşmüştü olumlu sonuclar aldı söylediği şeyleri buldu evde dediklerini yaptı şükür huzursuzluk falan geçti gitti . bi tavsiye

  40. ayten 10/05/2017

    ne fena aileler var cocuklarının yuvasını bozan eden . ben okudukca gördükçe cok şaşırıyorum

  41. ugur 10/05/2017

    arkadasım ben bi osman bilirim o da benim 2 maaşımı hiç etti bulsam buldugum yerde boğarım onu

  42. önerici 10/05/2017

    osman hocaya git kübra duyduguma göre iyiymiş

  43. kubra 10/05/2017

    eşimden cok sogudum ama nedenini anlayamıyorum herseyime kosar yetisir ama ailesi hiç istemediler bişey mi yaptırdılar diye şüpheleniyorum kime gitmeliyim

  44. nazife 10/05/2017

    eski sevgilime inat baska bir adamla evlendim pismanım colugum cocugum yok eski sevgilim de pişman barısmak istiyoruz ama bunu esime söyleyemem onun kendi isteğiyle benden ayrılması lazım nasıl sogutabilirim varmı büyüsü falan

  45. kaan 10/05/2017

    evde garip olaylar derken ne gibi merak ettim simdi

  46. hakan 10/05/2017

    medyum ismail tarafından dolandırıldım bütün birikmişim gitti inanmayın

  47. kara 10/05/2017

    3 yıldır evliyim eşşimin babasıyla sürekli kavga ediyoruz napabilrim

  48. hacı 10/05/2017

    aslında bu hoca islerine bulasmak istemiyorum ama evimde igarip olaylar oluyor napmalıyım

  49. betil 10/05/2017

    arkadaslar eşim geri dönsün diye napsam bağlama büyüsü mü süryani büyüsü mü etkili bi sonuç alan varmı

  50. nimet 10/05/2017

    ali mi umarım benim gittiğim ali değildir eğer oysa boşa uğrasıyorsun

  51. rümeysa 10/05/2017

    merhaba, bende sitedeki yorumlar üzerine 5 aydır ayrı olduğum sevgilimin bana dönmesi için Ali hocayla çalışmaya başladım. İnşallah sonuç alırız, yaptıran varsa burdan yorum yaparsa sevinirim.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − nine =


Sayac