"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. billal 11/05/2017

    medyum güray tanıyan bilen var mı ?

  2. kubilay 11/05/2017

    bu hocalara nasıl ulaşılır ?telefonla mı randevuyla mı

  3. aras 11/05/2017

    arkadaslar işyerinde bir müdğr var benim yükselmemi engelliyor. buna yapılacak bir şey varmı bir büyü varmı hakkım yeniyo resmen

  4. ismican 11/05/2017

    bu işlerle uğrasmayın oturup dua edin

  5. ferdi 11/05/2017

    bu şirinlik muskası bana karsı yapılmış bir büyü mü yoksa nedir bu ?

  6. ibo 11/05/2017

    ya bu iflastan kurtulmak için bir büyü var mı bu işin sonu kötü

  7. latif 11/05/2017

    ben eşimilen ayrılmak istiyom.soğutma büyüsü varımış bunu yapacak bir hoca varmı civarda

  8. eylem 11/05/2017

    bu medyum fiyatları büyü fiyatları ne kadar dır ?

  9. tijen 11/05/2017

    arkadaslar ben bol kazanc için muska ypan birini arıyorum

  10. kadri 11/05/2017

    arkadaslar dünürlerim kızıma büyü yapıyorlar kızım susmayacagı seylere susar olmus tepkisiz kalnayacag seylere birşey diyemez olmus … gözleri olanları görmüyor kulakları söylediklerimizi duymuyor sanki bir hoca var mı bizi bu durumdan kurtarabilecek

  11. müslüm 11/05/2017

    arkadasım iyi bir hoca arıyorsan camiye git buralarda bulamazsın

  12. faruk 11/05/2017

    arkadaslar denizli civarında iyi bir hoca var mı ?

  13. emre 11/05/2017

    vay anasını vertigo ya da mı cözüm bulmuş medyumlar

  14. saniye 11/05/2017

    ben çok hoca gezdim ama derdime derman bulamadım . vertigo var bende doktorlar medyum lar hoca lar … kime gitmeliyim

  15. rauf 11/05/2017

    arkadaslar benim sorunum dükkanımın neredeyse kapanacak duruma gelmesiyle ilgili . tabiri caizse köpek gibi çalısıyoruz ama kazanc yok . ne oluyor anlamadım insanların ekmegimde gözü var galiba bunun için muska büyü yaptırılır mı

  16. ebru 11/05/2017

    başımızdan gecen bir olayı anlatmak istiyorum. annem ve babam boşandı .. biz doğal yollara boşandılar sanıyorduk taa ki evi boşaltana kadar . evi boşaltırken dolapların arkalarına sıkıştırılmış yatakların altlarına dikilmiş bir sürü muska ile karşılaştık. önce camiye gittik suya atın dendi . ama biz ne olduğunu anlamak istiyorduk. en son şeref hocayla tanıstık tanıdık vasıtası ile . muskaları ona yolladık . annemle babamın ayrılması evin huzurunun kaçması kazancın düşmesi evi hastalık ve huzursuzluk sarması birbirlerinden soğumaları için bir sürü yazı ypılmış. ve biz bunu cok gec farkettik cünkü artık geri dönülmez bi yola girilmişti neyse bu da böyle talihsiz bir anıdır büyüyle ilgili

  17. haşmet 11/05/2017

    arkadaşlar yuvamda cok büyük huzursuzluklar var eve girince evde duramıyorum resmen . ne eşşimi ne çocuklarımı görmek istemiyorum. bu gidişle yuvam dağılacak dağılmadan son çare olarak bir hoca ile görüşmek istiyorum. çünkü baska bir ilişkim vardı aynı zamanda o zamandan beri evde duramaz oldum . ilişkim olan bayan olmadan uyuyamıyorum fakat böyle bir adam değildim. tavsiye

  18. tarık 11/05/2017

    sevgilimle ayrılmak istemiyorum sanki ben onu daha cok seviyor gibiyim medyumların onun sevgisini de arttırmak için yaptığı bir büyü var mı ? ilişkiyi güçlendirme büyüsü gibi

  19. serap 11/05/2017

    ben medyumlar bilebilir diye düşünüyorum çünkü benim eşim çok değişmişti şeref hocayla irtibata geçtim bende anlam veremediğim tavırları vardı eşimin . ben bir bakayım dedi neye bakacağını anladım . bir gün sonra şeref hoca ailesi tarafından ayrılmamız için büyü yapıldığını soğutma büyüsü yapıldığını söyledi . yani bunu bilebiliyorlarsa hayatında başka kadın var mı bunu da bilirler diye tahmin ediyorum. mevzu gercekten iyi bir hoca bulmakta

  20. kübra 11/05/2017

    medyum dan önce telefonunu falan karıstırdın mı ? takip ettin mi ?

  21. esra 11/05/2017

    arkadaslar bende eşimin beni aldattığından şüpheduyuyorum eğer öyleyse ondan ayrılırım ama herhangi bir kanıtım yok . sorum şu medyumlar fal bakıyor mu ? fal dan kastım da bu aklımdakini sorsam medyumlar bana gerçek yanıtlar verebilirler mi ?

  22. melis 11/05/2017

    peki hanımlar bir şey daha var merak ettiğim bu büyüler sonrasında herhangi bir muska veya benzeri bir şey yapılıyor mu ?

  23. ayşe 11/05/2017

    acaba hangi büyü yapıldı biliyor musunuz ? çevirgel büyüsü ile mi yoksa başka bir büyü ile mi eşiniz eve geri döndü

  24. handan 11/05/2017

    arkadaşım keşke haşim e değilde medyum şeref batur hoca ya gitseydin . büyücü hoca da derler. ben onunla kurtardım yuvamı. bir kadın eşime adet kanıyla büyü yapmış . zorlu bir süreç geçirdik bu süreçte de sağolsun ne yapmam gerektiğini bıkmadan anlattı. şu an evine döndü . o günleri hatırlamak bile istemiyorum.

  25. feriha 11/05/2017

    medyum haşim tarafından dolandırıldım. eşimin eve geri dönmesi için büyü yaptırdım. ama eşim eve dönmemekle kalmayıp bir de başka bir kadınla yaşamaya başladı . adam hala benden para istiyor. krşı tarafta büyü yaptırmıştır diyor. ben bir daha güvenemem. madem öyle başında neden söylemedi . dikkatli olun arkadaşlar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − 8 =


Sayac