"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. boğaç 11/05/2017

    ya canım kardesim senin karar veremediğine medyum nasıl karar verecek ki sen otur bence iyice düşün daha cok medyumlara ihtiyacı olan insanlar var bırakın onlar gitsin

  2. kararsız 11/05/2017

    arkadaslar iki kadın arasında kaldım hangisini sececeğimi bilmiyorum yanlış bir karar verip ileride pişmanlık yaşamak istemiyorum bunun için falcıya mı medyuma mı gitmeliyim

  3. yelis 11/05/2017

    arkadaslar cocugum olmuyor doktorlar tıbben imkansız dedi umut dünyası işte bir medyuma gitsem çözümü olur mu ne dersiniz

  4. alyazmalı 11/05/2017

    ben kendim kitaptan ve netten gördüğüm bir kaç büyüyü denedim eşimle daha iyi olmak için ama herşey dha kötü oldu sanki bu durumu düzeltebilecek bir medyum tavsiyesi yazarmısınız

  5. koray 11/05/2017

    arkadaslar ben iki medyum tarafından dolandırıldım kime şikayet edecez bunları ya

  6. son pişmanlık 11/05/2017

    3 yıl oldu eşimle boşanalı cok pişmanım barısmak istiyorum yalnız eşim artık barışmak istemediğini söylüyor. onu bana geri getirecek bir büyü yapılması için büyücü hoca arıyorum

  7. bülent 11/05/2017

    eşimle aşamadığımız şeyler var dış etkenlerden kurtulamıyoruz. nasıl yaparız bilemiyorum. bunun için bir hocayla görüşüp konuşmam lazım . ya bizi temelli ayırsın acı cekmeyelim ya bizi birbirimize iyice bağlasın kopmayalım. böyle saçmasapan yaşamak istemiyorum

  8. erbil 11/05/2017

    rkadaslar ben sürekli aynı rüyaları görüyorum bunun bir anlamı olabilir mi iyi bir medyum bulup danışmak istiyorum

  9. salih 11/05/2017

    zamanında ankarada bi cami hocası vardı ne hocaydı be herşeyi söyledi

  10. alim 11/05/2017

    zamanında ankarada bi cami hocası vardı ne hocaydı be herşeyi söyledi

  11. lamia 11/05/2017

    büyüden korunmak için muska yaptırmak istiyorum . bunun için büyücü hoca ya mı gitmek gerekiyor

  12. tolga 11/05/2017

    bir medyumla görüştüm 15000 tl istedi benden yok araba alaydım arkadaslar bunlara inanmayın

  13. dilek 11/05/2017

    şeref hocayla işlemlere başladık buradan gördüm ulaştım kendisine sonuçlarını yazarım

  14. ahsen 11/05/2017

    ağlamaktan sesim kısıldı eşimi seviyorum ama ailesinden nefret ediyorum.beni bu aileden kurtarıp sadece eşimle mutlu olmamı sağlayabilecek bir büyücü hoca varmıdır

  15. urfalı 11/05/2017

    son zamanlarda sürekli bir uyusukluk var vücudumda tansiyonum fırlıyor ve cenemde kayma var daha önce amcamın basına geldiydi büyünün etkisi dedilerdi ne kadar doğru bilemiyom fakat korkuyom . doktorlar birşey bulamadı . nefesi kuvvetli büyücü hoca veya medyum arıyom tavsiyesi olan varmı

  16. soru 11/05/2017

    arkadaslar bana büyü yapılmış ama medyum hemen bozulmaz dedi beni mi oyalıyor bilemiyorum tecrübesi olan yazsın kaç gnde büyü bozulur

  17. nil 11/05/2017

    arkadaslar mutluluk için vefk yaptırıp memnun kalan varmı nasıl bir işlem

  18. pelin 11/05/2017

    medyumlar büyü mü yapıyor fal mı bakıyor ben cok iyi fal bakacak birisini arıyorum

  19. baki 11/05/2017

    bende uyurgezerlik var . artık bu durum korkutucu boyuta ulaştı . eşşim beni cam kenarlarından topluyormuş gece ve sabah kalkınca hatırlamıyorum bunun için medyuma mı gidilmeli

  20. handan 11/05/2017

    yalnız yasıyorum ama evde her gün bir seyler kayboluyor değişik şeyler oluyor.bir hoca arıyorum bunu çözebilecek

  21. belkıs 11/05/2017

    arkadaslar eşimin annesi bana büyü yaptırmış yengesigillerden öğrendim. ama eşime inandıramıyom napmam lazım.

  22. hasibe 11/05/2017

    bana cok fazla nazar değiyor. insan içine çıkamıyorum artık korkumdan ne yaptırmalıyım. nazar boncuğu duası falan etki etmiyor

  23. erdal 11/05/2017

    bizim elazığlı bir kardeşimiz yaptırmıştı medyum şeref batur hoca ya onlarda işe yaradı ama herkeste yarar mı bilemem . arayın anlatın durumunuzu.

  24. kudret 11/05/2017

    arkadas ben yaptırdım pek bi etkisi olmadı benim medyum beni kandırdı sanırım her medyuma da güvenmeyin

  25. seyfettin asır 11/05/2017

    arkadaslar ben eşimi boşamak istiyorum fakat eşim buna yanaşmıyor. artık ona karşı birşey hissetmiyorum . soğutma büyüsü için kime gitmeliyim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

five × two =


Sayac