"Enter"a basıp içeriğe geçin

31 Yorum

  1. eslem 14/05/2017

    kara büyü … ama sonraa vicdanınız sızlamasın

  2. gökmen 14/05/2017

    patronuma ayar oluyorum bu adama ne yaptırsam da kendi dedine düşüp beni unutsa

  3. sare 14/05/2017

    gece korkulu rüyalar için muska ne kadara yapılıyor

  4. cemile 14/05/2017

    bende bugun medyum polatla görüştüm iyi ki para yatırmadan okumusum

  5. toygar 14/05/2017

    görüştük hadi hayırlısı

  6. faik 11/05/2017

    05530477887 şeref hocanın numarası yalnız biraz yoğun olduğundan meşgul çalabilir.olmadı mesaj at ben öyle ulaşmıştım

  7. toygar 11/05/2017

    bu medyum şerefin numarasını internette bulamadım elinde olan atabilir mi

  8. diyarbekirliiii 11/05/2017

    bence bulur bacım siz gidin bi sorun . öyle bulan bir kaç aile dostumuz vardır

  9. ulviye 11/05/2017

    yüklü miktarda altınım ve param calındı cok kalabalık yasıyoruz kimsenin günahını almak istemiyorum. bunun için medyuma gitsem kimin aldığını bulabilir mi

  10. esin 11/05/2017

    öyle adamı eve döndürüp napacaksınız yarın öbürgün yine başa bela olur bence getirme büyüsü yapacağınıza evden tamamen ayagını kesmek için büyü yapın kurtulun

  11. fahriye çiçek 11/05/2017

    arkadasım allah yardımcın olsun senin derdini görünce ben üzüldüm

  12. adalet 11/05/2017

    eşimin bağımlılıkları var evini bizi cok ihmal ediyor. ben alıştım ama çocuklar babalarının eksikliğiyle üzüldükçe içim parçalanıyor.böyle şeylere karşıydım ama çocuklarımın üzülmesine dayanamıyorum. eşimi eve bağlayacak bir medyum var mıydı

  13. eda 11/05/2017

    çekici olma muskası yaptırıp memnun kalan varmı acaba

  14. ulaş 11/05/2017

    bende aynı şeyden şühe duyuyorum medyuma bunu baktırmak parayla mı

  15. asil 11/05/2017

    kendi kendine anlaman zor be kardeşim sen iyisi mi bu işi bir medyum bir hoca ya danış daha garantili bir bilgi alırsın

  16. kaya 11/05/2017

    üstümüzde büyü olduğunu nasıl anlayacaz şüphelendiğim birşeyler var

  17. zuhal 11/05/2017

    arkadaslar eşimle ailem arasında kalıyorum. arada kalmaktan cok yoruldum huzur için yapılacak bir muska varmıdır

  18. nazım 11/05/2017

    iyi 500 tl ile kurtulmussun 5000 tl kaptıranlar var

  19. evren 11/05/2017

    medyum polat tarafından dolandırıldım . 500 tl para yatırmıstım ama sora kendisine ulasamadım kime sikayet etmeliyiz

  20. cevriye 11/05/2017

    bu evden kaçırma büyüsü ne kadar zamanda etki eder acaba benim sabredecek gücüm yok çünkü

  21. yeter 11/05/2017

    arkadaslar kaynanam bize yerleşti kendi evi var ama gitmiyor mikser gibi ortalığı karıstırıp duruyor. herseye karısıyor. sürekli eşimi bana karşı dolduruyor bunun için hoca ya gitmek istiyorum evden kaçırma büyüsü mü yaptırmalıyım

  22. asiye 11/05/2017

    eşim çok asabi onun biraz yumuşaması daha anlayıslı olmasını istiyorum. bu yüzden yuvamızın dağılmasını istemiyorum huzurumuz yok resmen . bunun için mutluluk vefk i yaptırmak için kime gidilir

  23. güllü 11/05/2017

    ben eşimi seviyorum ama eşim baska baska kadınlarla görüşüyor onlara para yediriyor. ben evi tek basıma gecindiriyorum. ilk zamanlarda cok mutluyduk tekrar o günlere dönmek istiyorum.bunun için büyücü hoca arıyorum. eşim eve dönsün işe girip çalıssın diye … tavsiye edebileceğiniz büyücü hoca varmı

  24. sadullah 11/05/2017

    ben işlerimin açılması için bereket vefki yaptırmak istiyorum bunun için önerebileceğiniz birisi varmıdır

  25. tülin 11/05/2017

    arkadaslar kaç medyum gezdim sonuca ulasamdım bütün dolandırıcılar beni mi buldu

  26. cansel 11/05/2017

    ben sevgilimin bana geri dönmesini istiyorum 2 hafta önce ayrıldık. o halinden menun görünüyor. ama ben hazmedemiyorum. tekrar barısmak için geri getirme büyüsü yaptırmayı düşünüyorum tavsiye bekliyorum

  27. hande 11/05/2017

    ankarada bir arkadaşım var kayanansı eşini bile öldürmeye kalkmıştı öyle manyak bir kaynanası vardı ama yine de eşi annesiyle görüşmeye devam ediyordu huzurları yoktu sonra bir gün nereden geldiyse aklına şeref batur hocayla görüşmüş. sonra birşeyler yaptılar . kimse kimseye zarar vermeden iş halloldu. hoca bir yazı yazdı şimdi daha kaynanası ne arıyor ne soruyor . en temizi

  28. buket 11/05/2017

    kaynanamla büyük sorunlaımız var ve artık aşamayacağımıza inanıyorum. en hayırlısı onun bizim hayatımıza hiç burnunu sokmaması . ama eşim bunu anlamıyor olsun yazık günah falan diyor. ben iyi bir hoca arıyorum

  29. cansu 11/05/2017

    bende bu civarda iyi bir hoca arıyorum ama pek yorum yapan olmamış sanki

  30. cansu 11/05/2017

    bende bu civarda iyi bir hoca arıyorum ama pek yorum yapan olmamış

  31. yener 11/05/2017

    arkadaşlar edirne civarında iyi bir hoca varmıdır

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

18 + eleven =


Sayac