"Enter"a basıp içeriğe geçin

51 Yorum

  1. klişe 23/05/2017

    dolandırılın hepiniz de kurtulun hahaha

  2. şennur 23/05/2017

    bu şeref hoca dan bahsetmişiniz numarasını almak istiyorum

  3. liseli 23/05/2017

    medyum ase yi duyan oldu mu arkadaslar bir arkadasım tavsiye etti ama

  4. YUSUF 23/05/2017

    NİŞANLIM ALTINLARI DA ALIP ORTADAN YOK OLDU ONU BULACAK BİR HOCA VAR MI

  5. salih 23/05/2017

    arkadaşlar eşimden ayrılmak istiyorum ama bırakmıyor beni ben başkasına aşığım bu kadından nasıl kurtulabilirim

  6. yakut 23/05/2017

    eşimle çocuğumuz olsun diye muska yaptıracak uygun bir hoca arıyorum

  7. derman 23/05/2017

    ben daha önce bir hocayla kısmet açma büyüsü yapmıştım sonuç olarak terfi de aldım olabilir böyle şeyler

  8. handan 23/05/2017

    kısmetinizin kapalı olduğunu nerden çıkardınız ki belki de yükselmeniz gerekmiyordur

  9. roman 23/05/2017

    iş yerimde bir türlü yükselemiyorum bunun için kısmetimi açtırmak istiyorum kime gitmeli

  10. oğuzhan 23/05/2017

    eşimin eski eşi bizi rahat bırakmıyor sürekli çocuklarını bahane ederek iletişime geçiyor . eşime de bir şey diyemiyorum ne yapabilirim

  11. seyfettin 23/05/2017

    bu kadar korkacağınız ne resminiz var acaba

  12. merve 23/05/2017

    ayrıldığım sevgilim resimlerimizi aileme göstermekle beni tehtit ediyor sürekli peşimde ve rahatsız ediyor bunun için bir hocaya gitsem onu benden uzaklaştırabilir mi korkuyorum

  13. bonck 23/05/2017

    bizim gelin abime büyü yaptırmış bunu bana itiraf etti sonra da tepki görünce şaka yaptıydım dedi ama içim bulandı bir kere nasıl öğrenebilirm gerçeği

  14. maşide 23/05/2017

    gerçekten büyü yapıldıysa nasıl anlayabiliriz

  15. emel 23/05/2017

    cok temizlik düşkünüydüm ama son zamanlarda yerimden kalkasım gelmiyor cok uyusuk durumdayım bir grupta denk geldim büyü olabilir miş nasıl anlayacaz

  16. bahtiyar 23/05/2017

    epilepsi hastsı kızım için çözüm arıyorum

  17. ekber 23/05/2017

    eşimle boşanma aşamasındayız eşim haklı onu nasıl geri getirecem tavsiye

  18. remziye 23/05/2017

    bende bir hoca buldum umarım faydası olacak size yazacam

  19. hicran 23/05/2017

    kınalı apıncak iyi bir hoca buldun mu bende aynı dertteyim

  20. şehriye 23/05/2017

    ben eşimi eve getirme duası arıyorum

  21. uğur 23/05/2017

    ben işlerim açılsın diye muska yaptırmıştım iyiki yaptırmışım diyorum keşke daha önce yaptırsaydım

  22. haydar 23/05/2017

    arkadaşlar kısmetin açılması için muska yaptıracam yaptıran var mı

  23. bayram 23/05/2017

    enver kardeş iyi bir hoca bulursan sana az cok ipucu verebilir bizim bi tanıdık öyle bulmuştu

  24. enver 23/05/2017

    annemin altınları çalınmış benim eşimin aldığını düşnüyorlar ben bu şüpheyle yaşamak istemiyorum bu altınların yerini medyumlar bulabilir mi

  25. güven 23/05/2017

    eser bulabildin mi bir hoca bende yüzyüze görüşebileceğim birini arıyorum

  26. salih 23/05/2017

    medyum şeref batur hocaya ulaştım bu gece işleme başlayacağız güven verdi ama hayırlısı bakalım

  27. beyaz 11/05/2017

    arkadaslar bence hiç bulaşmayın böyle işlere ters teper çarpılırsınız falan hiç mi tırsmıyonuz

  28. remziye 11/05/2017

    arkadaslar 3 yıllık evliyim. kaynanamgiller couk cocuk baskısı yapıyor. ne yapacam bilemiyorum. eşimlen sürekli kavga halindeyiz. lütfen nefesi kuvvetli bir hoca önerin. eşim benim tek sığınağım

  29. eser 11/05/2017

    ben burada yüzyüze görüşebileceğim bir medyum arıyorum. ailem için çok mühim bir durum. bir durumun içinden zararsız cıkmak için büyü yaptıracam .

  30. nur 11/05/2017

    bu yıldızname baktırmak için kime gidiliyor ki acaba pahalı bir şey mi bu

  31. turan 11/05/2017

    arkadaslar bu ne kısmetsizliktir bilemedim lotoyu bile 1 rakamla kacırıyorum . herşey böyle sonuna kadar gelip sonunda bozuluyor. birisi kısmeti mi bağladı diye düşünmeye başladım . hocadan mı yardım istemeliyim

  32. bhar 11/05/2017

    elevizyonda gördüm bazı insanların yıldızları düşük oluyormuş hayatını etkilermiş falan bunun için yıldıznamemi baktırmak gerekir

  33. ismail 11/05/2017

    sevgilim benden ayrılmak istiyor fakat ben kabul etmiyorum onunla evlenmek istiyorum . son zamanlarda benden çok soğudu neden olduğunu bilemiyorum. bunun için fal mı baktırmak lazım

  34. fethi 11/05/2017

    arkadaslar bu bahsettiğiniz hocaların telefon numaralarını da yazsanız da uğrasmasak kaç saattir arıyorum

  35. umutsuz asık 11/05/2017

    arkadaslar eşim eve dönsün istiyorum . son zamanlarda bir boşanma hevesinde sonra o da üzülecek biliyorum. nasıl muska yaptırabilirim

  36. hasan 11/05/2017

    canı isteyen herkes büyü yaptırabiliyor mu ya hepsi mi tutuyor gardaşım

  37. gurbet 11/05/2017

    arkadaslar eşim için varsa yoksa annesi . gözü ondan baskasını görmüyor .onun dedikleri kanun gibi. kadın ne derse o oluyor rahatsızım bu durumdan bunun için hangi büyüyüyü yaptırmamız gerektiğini büyücü hoca mı söylüyor

  38. FERZAN 11/05/2017

    arkadaslar bu medyum kişiler önce fal mı bakıyor direk deiğinizi mi yapıyorlar

  39. tuğba 11/05/2017

    ÇOK SEVDİM ÇOK AŞIK OLDUM BUMUYDU SUÇUM ? İNANIN AĞLAYARAK YAZIYORUM .. O YOKKEN NEFESİM KESİLİYOR . NE MESAJ NE ARAMA NEREDE OLDUĞUNU BİLE BİLMİYORUM… BUNUN İÇİN ÇEVİRGEL DÖNDÜRGEL Mİ ÖYLE BİR BÜYÜ VARDI GİDENİ GERİ GETİRME BÜYÜSÜ .. KİM YAPAR

  40. murat 11/05/2017

    kardeşim şarlatan madem de ne diye verdin paraları . hepsi aynı değil ama iyi araştırmak lazım bence

  41. tunç 11/05/2017

    arkadaşlar inanmayın her medyumum diyene … ben çok para kaptırdım bu şarlatanlara

  42. özge 11/05/2017

    sevgilime daha güzel görünmek için gözünde en güzel olmak için vazgecilmez olmak için medyuma gidilir mi giden var mı

  43. ali baran 11/05/2017

    selam ben iş için kısmet açtırmak istiyorum bu işlerin fiyatı nedir ne kadar sürede herşey duzelir garantisi var mıdır bu işlerin

  44. kınalı yapıncak 11/05/2017

    eşşim beni beğenmiyor. gözü hep dışarıda . yuvamız dağılacak. çocuklar var onlar için üzülüyom. bir hal çaresi bulmak lazım kime güvenilir bu konuda

  45. taskın 11/05/2017

    bırakın bu işlerin peşini hem paranızı alıyorlar hem de umutlarınızı sömürüyorlar

  46. derin 11/05/2017

    merhaba kaynanam bize cok zarar veriyor . eşimi sürekli dolduruyor ve üstüme salıyor. canımı zor kurtardım kaç defa . hem eşim beni çok sevsin hem de kaynanam sussun artık istiyorum kime gitmeliyim bu bahsettiğiniz şeref hoca bunu yapabilir mi

  47. kirvee 11/05/2017

    bu define olayları için de medyuma mı gidiliyor varmı bilgisi olan

  48. salih 11/05/2017

    bu aralar medyum sabri ve medyum şeref batur ismini bende çok duyuyorum kim bunlar nereden bulurum

  49. cabbar 11/05/2017

    arkadaslar eşimle boşanmak için ne zamandır uğrasıyorum . çünkü eşim ve ailesi beni tuzağa düşürerek evlendirttiler. yani mecbur kaldım . sonra ne zaman ayrılmak istediysem karşıma farklı bahaneler cıkarttılar . en son soğutma büyüsü diye bir şey duydum . bu büyüyü yaptırmak için büyücü hoca buldum . medyum şeref batur . allah razı olsun sırtımda ne zamandır kambur olmuş bu aileden kurtuldum. sona ulaşamayacak bir evlilikti . kendiliğinden sona ermiş gibi oldu kimse birşey anlamadı.

  50. necmiye 11/05/2017

    merabalar tanınmış bir kaç tane medyum buldum ama hangisi iyidir bilemedim fiyat olarakta cok fiyat farkları var acaba hangisi gerçek medyumdur hangisi dolandırıcıdır

  51. hayriye 11/05/2017

    merhabalar ben eşimle aramın düzelmesi için bir yazı yazdırmak istiyorum . son çare aklıma bu geliyor ne yapabilirim bu konuda önerebileceğiniz bir hoca varmı

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 − 4 =


Sayac