"Enter"a basıp içeriğe geçin

28 Yorum

  1. zerrin 13/05/2017

    eşim beni aldatıyor bunu biliyor kayananamlarda biliyor elleme sus evine bakıyor cogunda gözün olmasın diyor ben eşimi geri eve nasıl baflarım hangi büyücü hoca ya gideyim

  2. kinyas 13/05/2017

    bereket için vefk yaptırıp fayda gören oldu mu

  3. saki 13/05/2017

    heralde bildiği bütün büyüleri üstünüzde deneyecek 😀

  4. vakkas 13/05/2017

    evden kaçırm büyüsü soğutma büyüsü muhabbet büyüsü ilişkiyi güclendirme büyüsü bir de koruma için muska yollarım dedi

  5. saki 13/05/2017

    bence sadece soğutma büyüsü lazım size baska ne büyüsü yapacakmış

  6. vakkas 13/05/2017

    baskasına asık oldum eşimden ayrılmak istiyorum bunun için medyumlara hangi büyüyü yaptrımam lazım bir adamı aradım bi ton büyü sayıp 3 5 3 5 diye diye 14 bin tl para istedi

  7. anıl 13/05/2017

    bence siz vakit kaybetmeden medyumu arayın sorun tehlikeli boyutları olabilir

  8. komşu kızı 13/05/2017

    ben bunu bi tek filmlerde olur sanıyodum hamama sürekli giderim temizliktir diye . sahiplenildin mi diyorsun yani iyice korkmaya başladım evet evde hep bişeylerim kaybolur sürekli takip ediliyomus hissi yasarım

  9. hazan 13/05/2017

    belki de seni sahiplenen biri vardır senin biilmediğin kücükken hamama falan gittin mi carpıldın mı oyle değişik seyler yasadınmı yani

  10. komşu kızı 13/05/2017

    resmen evde kaldım 35 yasındayım evlenemedim nişan oluyo bozuluyo 4 nişan geçirdim basımdan bunun nedeni ne olabilir kısmet acma büyüsü var mı

  11. gakkos 13/05/2017

    arkadaslar elazığ da medyum arattım doğru düzgün bir sonuca ulasamadım bir kaç hoca dan bahsedilmiş ama hep baska sehirlerdeler burada varmı bildiğiniz bir hoca

  12. kubilay 13/05/2017

    öyle şeyler gerçekte de olabiliyor diye duymuştum amman dikkat

  13. kubilay 13/05/2017

    öyle şeyler gerçekte de olabiliyor diye duymuştum amman dikkat

  14. tv izleyicisi 13/05/2017

    kanal 7 de samanyolunda falan gösterilen seylerde oluyordu gercekte de olur mu bilemem

  15. tv izleyicisi 13/05/2017

    kanal 7 de samanyolunda falan gösterilen seylerde oluyordu gercekte de olur mu bilemem

  16. nezir 13/05/2017

    arkadaslar durup duruken evimiz yandı itfaiye bir şey bulamadı cinlerin yakmış olabileceğinden şüphe duyuyoruz böyle şeyler olabilir mi

  17. hakan 13/05/2017

    cami imamları oturduğu yerden para almaya alısmıs yapmazlar sana muska falan zaten bildiğim kaarıyla herkesin yaptığı etkili de olmuyor bu işin alimleri başka

  18. furkan işcan 13/05/2017

    ben işyerimin rızkını bereketini arttırıcı bir muska yaptırmak istiyorum medyuma mı gideyim camiye gitsem yaparlarmı

  19. irem 13/05/2017

    kaynanamdan nefret ediyorum bize gelsin istemiyorum bunu ona söylersem evliliğim bitebilir bende kendiliğindne gelmiyormus gibi evden ayagını kesecek bir büyü arastırıyorum bana yardımcı olur musunuz

  20. melis 13/05/2017

    peki ben bu şeref hoca dediğiniz kişiye nası ulaşabilirim erzincanda mı

  21. ayça 13/05/2017

    3 harflileri varsa net yanıt verir zaten

  22. nalan 13/05/2017

    ben bu konuda şeref hocayı öneririm . cünküsorduğum bir kaç seyin cevabını net ve doğru şekilde vermişti bana

  23. aytaç 13/05/2017

    arkadasım bize soracagına medyuma sor ki net yanıt versin sana onlar bazı seylerin cevaplarına ulasabilirler

  24. aytaç 13/05/2017

    arkadasım bize soracagına medyuma sor ki net yanıt versin sana onlar bazı seylerin cevaplarına ulasabilirler

  25. melis 13/05/2017

    ama ben eşime zaten bağlıyım ask evliliği yaptık neden böyle bir şeye ihtiyac duysun ki su anda daha cok sasırdım

  26. süreyya 13/05/2017

    saçla yapılan bir çok büyü var bağlama büyüsü mesela

  27. melis 13/05/2017

    her uyandığımda sanki saçlarım kısalıyor kesiyor snaki birisi saçla yapılabilecek bir şey var mı

  28. adem 13/05/2017

    bu civarda iyi helal süt emmiş işini hakkıyla yapan bir medyum varmı

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 − five =


Sayac