"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. asuman 11/05/2017

    bende iş yerindeki başarım ve kariyerim için bir muska bir büyü yaptırmak istiyorum var mı böyle bir şey

  2. şehriye 11/05/2017

    bu kadar şanssızlığın başka bir açıklaması bence de olamaz arkadaşlar bir medyumdan bahsetmiş tavsiye edilen medyumları bir ara da görüş istersen

  3. yasemin 11/05/2017

    arkadaslaar ev aldık ev yandı dükkan açtık iflas ettik hamile kaldım düşük tehlikem var bir medyum bana size büyü yapılmış çözdürmeniz lazım dedi doğru olabilir mi

  4. cansu 11/05/2017

    eşim üstüme kuma getirmeye kalkışıyor.benim ailem kimim kimsem yok.ona mecburum .ama bu şekilde de yaşamak istemiyorum.hamileyim.iyi bir büyücü hoca bulmam lazım ki bu durumdan kurtulayım

  5. sirac 11/05/2017

    eğer istediğiniz uç birşey değilse cami hocaları da iyi diyorlar . bir de gidip onlarla görüşün

  6. atıl 11/05/2017

    peki bu 3 5 bin dolandırılanlar ne büyüsü yaptırıyor ki acaba

  7. latif 11/05/2017

    büyü maliyetli birşey bir kere malzemeleri heryerde bulunmuyormuş . yine nerden baksan 1000 tl civarındadır . ben yaptırmadım ama tahmini diyorum

  8. ışıl 11/05/2017

    arkadaşlar büyü yaptırmak çok maliyetli bir şey mi ? ben de sevgilimle ayrıldım geri dönsün istiyorum . bunun için geri getirme büyüsü varmıs ondan yaptırmak istiyorum . ama fiyatları benim için önemli

  9. haluk 11/05/2017

    medyumlar tarafından dolandırılan cok arkadasım var dikkat edin

  10. süreyya 11/05/2017

    3 yıldır eşimle çocuk için uğraşıyoruz eşim e sorun sende dedi doktorlar ve hamile kalamıyorum.eşim adeta yıkıldı. bizde iyi bir hocayla büyü yaptırmak istiyoruz son care bunu da denemeliyiz

  11. EFE 11/05/2017

    RUHSAL OLARAK BÜYÜK PROBLEMLERİM VAR TEK BAŞIMA AŞAMIYORUM. AMA DELİRMEDİĞİMDEN EMİNİM .PSİKOLOJİK İLAÇ KULLANMAK İSTEMİYORUM BUNLARIN HOCA NEZLİNDE BİR CARESİ VAR MIDIR

  12. mustafa 11/05/2017

    ben işe yaradığına şahidim biz işyerimiz için yaptırdık ama çokta emek verdik . muska yaptırdık diye geçip kenarda oturursanız işe yarar mı bilemem ama biz düze çıktık. şükür Allah a

  13. ergin 11/05/2017

    bu bolluk bereket muskaları gerçekten işe yarıyorsa bizde yaptıralım

  14. berkant 11/05/2017

    arkadaşlar bu bolluk bereket muskası varmış bunu cami hocası yazar mı yoksa medyum a mı gitmek gerekir

  15. nurdan 11/05/2017

    ben sıralı yazıyı büyünün daha etkili olması için sürekli yapılan sihir diye biliyorum ama yanlış biliyor da olabilirim yine de en iyisini bir medyum bilir

  16. cavidan 11/05/2017

    sıralı yazı nasıl oluyor sırayla mı bazı seyleri yapıyorsunuz ?

  17. tansel 11/05/2017

    şeref hocayı ben iyi biliyorum kendisiyle sıralı bir işlem yapmıştık .

  18. macide 11/05/2017

    ben kaynanamdan bıktım usandım artık heryerde beni kötülemesinden ezmesinden çok sıkıldım .ağız bağlama dil bağlama büyüsü varmış bunun için tavsiye edeceğiniz bir hoca varmı

  19. sırma 11/05/2017

    ben de iyi bir medyum arıyorum

  20. selcan 11/05/2017

    medyum şeref batur veya medyum gürtan duyan oldu mu acaba

  21. ertan 11/05/2017

    muskalar ne kadar güçlüdür muskayla yuva yıkılabilir mi

  22. efsun 11/05/2017

    bizim durumda tam tersi . Damadın ailesi çocukların yakasını hiç bırakmıyorlar. Sürekli peşlerindeler kızım çok rahatsız .Bu yüzden düşükle sonuçlanan bir gebeliği var. Bu işin tek yolu sihir yaptırmak . bunun için büyücü hoca arıyorum

  23. yıldız 11/05/2017

    oğlumla gelinim çok tartısıyorlar gelinimin ailesi baştan beri istemedi evliliklerini.gelini sürekli dolduruyorlardı. kız esasen iyi kızdır ama ailesi kötü. bu kızın ailesi yüzünden evlerinde sürekli huzursuzluk cıkıyor. düşündüm ve bir hocaya gitme huzur için mutluluk vefk i yaptırmak istiyorum büyücü bir medyum arıyorum

  24. sait 11/05/2017

    erzurum veya ankarada olan bir medyum arıyorum . bağlama büyüsünde iyi olması gerekiyor

  25. faik 11/05/2017

    arkadaşlar eşimin gece banyodan çıktıktan sonra dili tutuldu . doktorlar bir nedeni olmadığını söylediler. iyi bir hoca bulup okutmak istiyorum. tavsiye bekliyorum konu acildir

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

2 × two =


Sayac