"Enter"a basıp içeriğe geçin

41 Yorum

  1. sima 16/05/2017

    ben başarı için muska istiyorum nerede satılıyor

  2. şule 16/05/2017

    allah yardımcınız olsun şifasını versin her yolu denemek lazım bence bir medyumla görüşşün

  3. burcu g. 16/05/2017

    arkadaslarım eşim hasta ama hastalığı tam teşhis edilemiyor test üstüne test yapılıyor bunun için medyuma gitmek doğru olur mu acaba

  4. merve 16/05/2017

    ben fal baktıramıyorum bakamıyor hiç kimse bana bilemiyorum neden acaba sizce

  5. ilayda 16/05/2017

    ben görkemi biliyorum medyum lakabı var evet ama kafelerde fal bakıyordu yani ne kadar güvenilir işlem olarak bilemem ama falı iyidir kahve falı özellikle

  6. bilal t. 16/05/2017

    ben de görkem hocayı duydum ama duyan varmı

  7. çiçek 16/05/2017

    ben ersin beyle görüşmüştüm kardeşim yaşı olan bir hoca iyi bir hoca

  8. deniz 16/05/2017

    medyum ersini tanıyan var mı cok iyi bir hoca diyorlar

  9. hasibe 16/05/2017

    şeref hocanın numarası bende var 05530477887

  10. kenancan 16/05/2017

    arkadaslar bu parayı nasıl bulacaz yaaa medyumlar bu konuda da yardımcı oluyorlarmı

  11. hakkı 16/05/2017

    üzerimde büyü varsa bunu nasıl oğrenebilirim ? bir yöntemi var mı

  12. şahika 16/05/2017

    arkadaslar odaklanma sorunu yasıyorum hiçbir işe odaklanamaz oldum ne yapabilirim

  13. heves 16/05/2017

    arkadaslar bir heves ugruna yuvam yıkılıyor ne olur bir tavsiye verin

  14. sinem 16/05/2017

    medyum şeref batur bir arkadasım önerdi yalnız numarası yokmus kendisinde de numarasını bilen var mı

  15. erbil 16/05/2017

    bu aralar cok fazla kabus görüyorum sadece korunmak için bir muska istedim ama cami hocaları yapmıyormus bu muskaları kim yapar

  16. tarık 16/05/2017

    üzerine su içebilirsin iyi gider kardeş

  17. sudi 16/05/2017

    2000 TL PARA KAPTIRDIM BU ŞARLATANLARA NE YAPABİLİRİM

  18. can 16/05/2017

    ben de eşimle boşandım huzursuzluklardan sebep sonradan öğrendim ki o dönem annemlere gelip giden komşunun kızı büyü yaptırmış . şimdi çok pişmanım eşimle barısmak istiyorum ne kadar onaylamasamda bende büyü yaptırmak zorundayım sanırım kime gitmeliyim

  19. sadık 16/05/2017

    eşimin ailesi bizi ayırmak istiyor biz ne kadar engel olmaya calıssakta esim yavas yavas etkilerinde kalmaya basladı . bundan cok rahatsızım yapılabilcek büyü vs nedir

  20. sadık 16/05/2017

    eşimin ailesi bizi ayırmak istiyor biz ne kadar engel olmaya calıssakta esim yavas yavas etkilerinde kalmaya basladı . bundan cok rahatsızım yapılabilcek büyü vs nedir

  21. dinçer 16/05/2017

    bende büyü olduğundan şüphe duyuyorum ama çevredikler de büyü olsa farketmen cok zor falan diyorlar en iyisi bir medyumla görüşmek

  22. kerim 16/05/2017

    dinçer kardeş ev huzurunu bozmak için belki de bi büyü falan yapılmıştır medyumla görüş isteersen benim böyle böyle evliliğim bitti

  23. dinçer 16/05/2017

    eve girince resmen bunalıma giriyorum duvarlar bile üzerime geliyor kim ne dese bağırıp cılgına dönüyorum evdeyken cok normal geliyor bu olaylar sonra evden cıkıp düşününce pişman oluyorum eve özür dilemeye gidip gene aynısını yapıyorum sebebi ne olabilir

  24. faris 16/05/2017

    bende aradım ama bulamadım cok dolandırıldım istedim ki yeri mekanı belli olsun ama yok olanlarda fos zaten

  25. cemil 16/05/2017

    eskişehirde yüzyüze görüşebileceğim bir medyum arıyorum

  26. hancı 16/05/2017

    sevdiğim bir kız var duydum ki evleniyormus cok üzülüyorum onlara müdahale etmek gibi bir arzum yok tek isteğim onu unutmak bunun için kendime muska yazdırsam fayda edermi

  27. temmuz 16/05/2017

    arkadaslar ben daha önce bir büyü yaptırmıstım eşim bana bağlansın diye yalnız büyü bir işe yaramadı sani eşim yine benden uzaklasıyor acaba bunları sürekli yenilemek mi lazım

  28. ökkeş 16/05/2017

    bereket için bol kazanc için bir seyler yaptırmak istiyorum öneriniz var mı

  29. ceyda 16/05/2017

    cocugu olmayanlar için yapılan muska sayesinde bu muska sonrasında hamile kalan var mı ?

  30. seda 16/05/2017

    eşim çok sorumsuz evine bakmıyor para getirmiyor gündeliğe gidiyorum o parayı biile istiyor bundan kurtulmak için bir büyü yaptırmaya karar verdim

  31. seyfi 16/05/2017

    ben şeref hocayla çalışmştım öneririm

  32. arif tepe 16/05/2017

    arkadaslar şahin hocayla calısan var mı

  33. esma 16/05/2017

    eskişehir civarında tanına biriyle birlikteyim yalnız kendisi evli mutlu olmadığını cocuklar için evliliğini sürdürdüğünü söylüyor ben artık istiyorum ki tamamen bana gelsin bunun için medyum arastırıyorum

  34. tuğçe 16/05/2017

    sevgilimin aklını eski sevgilisi karıstırıyor kız hayatımızdan cıkmıyor kene gibi ypıştı bize resmen takip ediyor ve kurtulamıyoruz bu kızı soğutabilecek bir büyü var mı

  35. emine 16/05/2017

    bende dönmezdim eşinizin yerinde olsam bu affedilir tarafı olan durum değil

  36. sami ak 16/05/2017

    arkadaslar eşimi aldattım tek gecelik bir şeydi yanlıştı kabul ediyorum ama bunun için su an bana dava act 2 cocuk var yazık günah ne yaptımsa ikna edemedim acaba medyuma gitsem yardımcı olabilir mi

  37. gülay 16/05/2017

    arkadaslar ben eşimle boşabma asamasındayım yalnız doğru mu yapıorum emin değilim medyumlar gelecekten haber alabilir mi acaba

  38. songül 16/05/2017

    temizlik takıntılıları düzeltebildiklerini duymuştum ama bunu bilmiyorum

  39. ayfer 16/05/2017

    eski resim öğretmeniyim normalde böyle şeylere inanmazdım ama bende son zamanlarda simetri takıntısı basladı yaptıgım resimlere bakamıyorum sıkılmış boya tüpüne bile tahammülüm yok doktorlar ilaç verdi ama cok ta etkili olmaadı acıkcası varmıdır bunların medyumlarda falan çözümü

  40. ferah 16/05/2017

    kaynanamın dilinden kurtulamadım 8 yıldır bitmedi hakkımda nlatacakları bitmedi öyle bir şey olsun ki öyle bir derdi olsun ki beni unutsun istiyorum bunun için kara büyü varmış yaptıran var mı sonuçları nedir

  41. cevher 16/05/2017

    arkadaşlar bu civarda büyü çözme işi yapacak bir büyücü hoca lazım varmıdır tavsiyeniz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

7 + eight =


Sayac