"Enter"a basıp içeriğe geçin

41 Yorum

  1. inanç 16/05/2017

    ben hala medyum şerefin numarasını arıyorum haa

  2. ibo 16/05/2017

    korunma muskası yaptır diyecem de sana birşey olmamışki sen beynen yapıyon

  3. bahattin 16/05/2017

    arkadaslar izlediğim bir filmin etkisinde kaldım şimdi cok korkar oldum ne hamam ne banyo tek basıma asla giremem napabilirim buna

  4. melek 16/05/2017

    eşimin ailesi sürekli beni horluyor sürekli laf ediyor .. kötü bir şey yaptığımdan değil vallaha beni sevmiyorlar zaar. onlarınn beni sevmesi işin şirinlik muskası yaptırsam severler mi

  5. fevzican 16/05/2017

    eşim bir anda yüz felci geçirdi yalnız böyle işlerle çok uğrasırdı acaba diyom çarpıldı mı ki bunu kimden öğrenebilirim varmı bilgili olan

  6. yamalı 16/05/2017

    ulan evde kalıp buraya mı yazıyonuz 😀 😀 😀

  7. haasibe 16/05/2017

    kısmetimin artık acılmasını istiyorum bunun için kimi öneririsiniz

  8. durali 16/05/2017

    eşimle ayrılmak istiyorum ama benden ayrılırsa yasayamayacıgını söylüyor ne yapacam bir yol gösterin

  9. turna 16/05/2017

    yakın zamnada yüklü miktarda ziynet esyam calındı acaba medyumlar bulabilir mi

  10. nusret 16/05/2017

    ya bu unutamadıklarını unutma büyüsü diye bir şey yok mu cıksın gitsinler aklımdan artık yaav

  11. venüs 16/05/2017

    arkadaşlar bu arada biraz astrolojiyi de takip edin onların da üzerinizde etkisi var

  12. ifakat 16/05/2017

    bu medyumlarla görüşmeler yüzyüze mi yapılıyor seans deniliyor seans ücreti varmı acaba

  13. ersin 16/05/2017

    bende deuyku bozukluğu var kimse çağırmıyor etmiyor ama uyuyamıyorum uyudummu da uyanamıyorum varmı bunun da tedavisi

  14. deryalı 16/05/2017

    ben yıldızname baktırmak istiyorum fiyatları nedir

  15. deryalı 16/05/2017

    ben yıldızname baktırmak istiyorum fiyatları nedir

  16. yasemin 16/05/2017

    vertigo hastalığıyla ilgili bende bir kaç yazı gördüm bu medyumlarla ilgili ama doğruluk derecesini bilemiyorum

  17. rıza 16/05/2017

    vertigo hastalığının tedavisini medyumlarda yapıyor diyorlar doğru mu

  18. efsane 16/05/2017

    arkadaslar ben bir medyuma gittim bir fal baktı içimi korku sardı ona inanmak istemiyorum baska medyumlara mı gitsem

  19. esat 16/05/2017

    daha bol kazanc için yapılabilecek bir şey varmı acaba

  20. ebru 16/05/2017

    bende cocuk olsun diye bir şey yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da cok kararsızım

  21. ebru 16/05/2017

    ben cok dolnadırıldım medyumum diyenler tarafından

  22. sezai 16/05/2017

    kızımın bir arkadaşı resmen bize yerleşti .eşime söylüyorum olmuyor kızıma söylüyorum olmuyor. kızla konustum bir kaç defa ailesinin evine dönmek istemiyor. ailesi de kızı arayıp sormuyor. arkadas ben kendimize zor bakıyorum bir de onu mu düşünecem. yokmu evden kaçırmak için bir büyü

  23. inanç 16/05/2017

    peki nasıl ulaşabilirim ben şeref hocaya

  24. kazım 16/05/2017

    ha ha ha bu ne ya büyü savaşları gibi

  25. müzeyyen 16/05/2017

    iyi biliyorum biz eşimle boşanma aşamasına gelmiştik.o sırada tanıdım şeref batur bey i . şeref hoca dediki eşinde büyü var ondan bu durumdasınız tarif etti falan kaynanamlar anladığım kadarıyla yapan . sonra biz düzeldik şeref hocasayesinde .. kaynanamlar boş durmaz tanıyorum onları. ne altınları kaldı ne paraları hocalara yedire yedire demekki olmuyor onlar uğrasıyor ama bozamıyorlar

  26. pelin 16/05/2017

    siz nereden biliyorsunuz zor bozacgını

  27. müzeyyen 16/05/2017

    şeref hoca büyücü hoca ama zaten büyücü hocalar la medyumlar aynı diye biliyorm yalnız baya iyi bir hoca kendisi yaptığı bir büyüyü başka hoca zor bozar

  28. inanç 16/05/2017

    peki bu medyum şeref e nasıl ulaşırız yeri nerede ne bu adamın vasfı medyum mu büyücü hoca mı nedir kimdir

  29. sibel 16/05/2017

    ben bunu küçükken duymuştum ama çok tehlikeliymiş öyle diyorlardı yani ölümle bile sonuçlanabilir bu büyü demişlerdi nedeni nasılı hatırlamıyorum cocuktum belki yanlış hatırlıyoda olabilirim

  30. nergis 16/05/2017

    oğlumun akıl sağlığı yerinde değil heralde bir büyü varmış daha akıllı olabilmesi için bu durumdan kurtulabilmesi için bilen yaptıran varmı

  31. mustafa 16/05/2017

    ben çocuğu olmayan kişiler için vefk varmış onu arastırdım ama yaptıran varmı

  32. şura 16/05/2017

    medyum şeref hocayı bir ara istersen bu konulardan anlar bir çok kişiyle görüşmüştü bu konuda bildiğim …

  33. köksal 16/05/2017

    inanç kardeş bir hocadan yardım alman lazım acilen

  34. mercan 16/05/2017

    eşimden şiddet görüyorum son zamanlarda çok asabileşti kaynanamlar bu duruma cok sevniyorlar … tavsiye ?

  35. şule 16/05/2017

    defetmen lazım .. ama nasıl olduğu konusuyla ilgili bana sorma

  36. inanç 16/05/2017

    arkadaşlar bir şey yazdım yazmaz olaydım çok sağolun içimi çok ferahlattınız be ee neolacak şimdi

  37. aysegül 16/05/2017

    zaten böyle musallat olunanlar falan pek alkol kullanmıyor o zaman daha kötü oluyormuş

  38. angaralı 16/05/2017

    ankaradayken gece klubunde şarkıcı bir bayanla tanısmıstım alkol kullanmıyordu o da kendini böyle camdan atmaya kalkışmış aşağıdan arkadaşları sesleniyor sanmış tekken sokakta yürüse lambalar sönermiş falan böyle anlatmıştı .

  39. fikret 16/05/2017

    bizim bir tanıdık ta uyurgezerin bir tık ilerisindeydi … sürekli birileri çağırdı ondan gittim falan diyordu .. demek doğru söylüyormuş

  40. sadin 16/05/2017

    doğru olma olasılığı var bizim bi tanıdığında basına gelmişti gece kendini camdan atarken zor yakalamıslar

  41. inanç 16/05/2017

    arkadaşlar bu aralar sürekli fısıltılar ve benzeri sesler duyuyorum sanki bbana sesleniyorlar. netten baktım sürekli böyle bir şey yaşanıyorsa adını söyleyenler cinler olabilir falan yazıyor tırstım var mı yardımcı olabilecek

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

seventeen − 12 =


Sayac