"Enter"a basıp içeriğe geçin

52 Yorum

  1. yıldız 10/05/2017

    bence de hocaya bir danıs herkesten hersey beklenir bu devirde

  2. sibel 10/05/2017

    arkadaslar komsum eşini eve büyüyle bağlıyor cok uyardım yapmasın diye ama devam ediyor adama üzülüyorum yalnız bir kaç defadır dikkatimi ceken bir sey var bir iki kere ytak odamda yakaladım komsumu bir şey koymus olabilirmi cünkü su an eşimle yok yere sürekli kavga ediyoruz

  3. nergis 10/05/2017

    arkadaslr vertigoyu hocalar gecirebiliyormus nası yapıyorlar bileniniz varmı

  4. teyze 10/05/2017

    yeğenimin eşi ablama yapmadığını bırakmıyor ablam da oğlu üzülmesin diye susuyor ama ben artık göz yummak istemiyorum bunun için hocaya gitmek doğru olur mu

  5. ziynet 10/05/2017

    medyum cemalettin tanıyan var mı etkili midir yaptığı yazılar yardıma ihtiyacım var büyük bir para istedi cunku param boşa gitmesin

  6. ediz 10/05/2017

    ben sadece nazara karsı korunmak için bir yazı yazdırmak istiyorum kime gidelim

  7. orhun 10/05/2017

    arkadaslar eşim benden git gide uzaklasıyor bosanmak istediğini söylüyor kendi ailemin büyü yaptırmış olabileceğini düşünüyorum ama onlara da bir zarar gelsin istemiyorum neticede ailem kimseye duyurmadan hissettirmeden nasıl çözebilirim eşimi nasıl geri döndürebilirim

  8. sereyya 10/05/2017

    gelinim oğluma bağlama büyüsü yapmış hocayla görüştüm sıralı yazı var dedi oğluma söyledim ama inanmıyor yoktur öyle bir şey diyor . hoca da onun rızası olmadan bozmak olmaz diyor napıcam cıkmazdayım

  9. çağlar 10/05/2017

    kardeş sen bir dene tutarsa bizede yazarsın

  10. çağrı 10/05/2017

    kitaplardaki büyüleri yapsak etki eder mi yoksa onlar yalan mı

  11. miraç 10/05/2017

    benim bi arkadas hazine aramaya gitti geldiğinden beri aklı yerinde değilmişcesine hareketleri var işinde uzman bir hoca lazım

  12. tuana 10/05/2017

    acaba derslerdeki basarızılık içinde bir şey yapabilir mi hocalar

  13. rıfat 10/05/2017

    arkadaslar kızımın dili tutuldu doktorlar geçici olabileceğini söylüyorlar ani bir şok sonucu olmuş olabilir diyorlar iyi bir hocaya götümek istiyoruz kime götürelim

  14. rıfat 10/05/2017

    arkadaslar kızımın dili tutuldu doktorlar geçici bir olay olabileceğini şok yaşamış olabileceğini söyledi bunu bir hocaya götürelim diyoruz ama kime götürmeli bilemiyoruz

  15. kardelen 10/05/2017

    hiç işiniz yokmu sizin neler araştırıyorsunuz

  16. celal 10/05/2017

    arkadaslar eşimin hayatına baska bir kadın girmiş eşim baska sehire calısmaya gittiği dönemlerde tanısmıslar bu kadın ona adet kanıyla bir büyü yapmıs bunu nasıl bozabiliriz ? eşim su an onsuz yapamıyor

  17. şanssız 10/05/2017

    dediğin kadar kolay olsa kimse buralarda hoca aramaz bacım sirkeyle yıkanır bir yolculuğa çıkar olur biter

  18. nisa 10/05/2017

    sirkeli suyla yıkanınca büyü bozulur derler bir de deniz aşınca doğrumu ?

  19. ayşen 10/05/2017

    arkadaşlar sevgilim beni terketti onu unutmak istiyorum bana dönmesi veya dönememsi umrumda değil ondan beni soğutacak bir hoca lazım tek basıma yapamıyorum

  20. esref 10/05/2017

    zamanında ankarada bi medyuma gitmiştik köyde onun üstüne kimseyi tanımam

  21. berna 10/05/2017

    benim bir görümcem var allah kimseye öyle bir görümce vermesin eşimden beni kıskanıyor kendisi de evli ama sürekli eşimle yalnız kalmak istiyor sürekli benden kaçırıyor ve çok yalan konusuyor onu bana karsı etkisiz hale getirmek istiyorum

  22. gurbet 10/05/2017

    bu şeref hocayı yakından gören görüşen varmı nasıl birisi yani gerçekten benim sorunumu halledebilir mi ? cünkü bu yolda çok paralar döktüm çok rezil oldum

  23. hüsnü 10/05/2017

    arkadaşım her falcıya medyum dersen ohoo yazık sana iyi kandırılmıssın

  24. bahtiyar 10/05/2017

    arkadaslar medyum jale herkese öneririm bir fal baktı herşeyi bildi kadın

  25. seyban 10/05/2017

    ben eşimle evlenirken bir hocaya yazı yazdırmıstım ama eşim bunu öğrendi napıcam

  26. yagmur 10/05/2017

    aradaslar ben artık geceleri korkmaya basladım durup dururken içim ürperiyor. aynalara bakmak istemiyorum acaba bir şey yazılmış olabilir mi bir anda oldu

  27. hasret 10/05/2017

    arkadaslar eşim beni terketti neden gitti nereye gitti bilemiyorum bir hocaya danıstım bir çok büyü yapılmıs sıralı yazılar yapılmıs simdi şeref hocayla işlemlere başladık yalnız yine de endişeleniyorum daha önce böyle şeylere hiç girmedim ne olur ne biter bilemiyorum sonucu size yazacagım

  28. esmer 10/05/2017

    ya bu yapılan büyüleri kendimiz bozamıyormuyuz ?

  29. sessiz sedasız 10/05/2017

    arkadaslar ablam için yardım isteyeceğim sizden kayınlarından şiddet görüyor yalnız eşi sesini çıkarmıyor vardır bir hatası diyor hep ailesini savunuyor ablam da hiç ağzını açamıyor karsılık veremiyor. bir kaç hoca dilini bağlamışlar dedi bu konuda işinin ehli biri varmı

  30. funda 10/05/2017

    ben de kaynanam olacak o cadıyla cok sorun yasadım altınlarını saklayıp bana çaldın diye iftira attılar eşimle arama girdiler . kendimi çok mutsuz yalnız hissettim hergün ağlıyordum altınlar ortaya cıksa diye . küçük bi yerde yasıyoruz herkes birbirini tanır ve herkes kayınvalideme inanmıstı. bunun için bir hocaya gittim o çözdü size de hocaya gidin derim

  31. neslihan 10/05/2017

    kaynanam yüzünden eşim bana dava actı boşanma aşamasındayız iki gözüm iki çeşme ağlıyorum baska hiç bir şey gelmior elimden göz göre göre kaynanamın iftiralarından dolayı yuvam yıkılıyor ne yapabilirim

  32. kübüş 10/05/2017

    arkadaşlar sevgilimi çok seviyorum . fakat annesi geçen gün onlara gittiğimde ayakkabımın içine tuz benzeri bir şey dökmüş. annesi diyorum çünkü ikimizden başka kimse yoktu bu ne için yapulır. ayağını kesmek için yapmışlar dedi bir kaç arkadasım ama nedir durumun aslı

  33. ibrahim 10/05/2017

    bu dalga geçilecek bir konu değil başına gelmeyen bilemez . başınıza gelsin de o zaman görelim sizi böyle gülebiliyor musunuz

  34. lale 10/05/2017

    madem büyü yapanlar kullanıyor bu domuz yağını ecnebilerin hepsi büyücü 😀 😀 sürekli domuz yağıyla içli dışlılar 😀 😀

  35. engin 10/05/2017

    domuz yağı büyü yapanlarn kullandığı bir şey hocaya danışın derim vakit kaybetmeden

  36. tuğba 10/05/2017

    bana da bir teyze böyle bir şey söylemişti suya bakıyordu aynı kişiden mi bahsediyoruz acaba

  37. efsun 10/05/2017

    bu domuz yağı nedir bana geçen gün fal bakan bir teyze evde domuz yağı sürülmüş eşyalar var onlardan kurtul dedi . ama fazla da bir acıklama yapmadı ne işe yarar bu

  38. etkin 10/05/2017

    arkadaslar ben medyum olduuğunu iddia aeden biri arafından dolandırıldım nasıl bir yol izleyerek şikayet edebilirim

  39. nusret 10/05/2017

    medyum hayri duyan oldu mu ?

  40. şirin 10/05/2017

    gerçekten bu büyüler o kadar etki ediyor mu insanın nefesini kesecek kadar çok şaşırdım

  41. pelin 10/05/2017

    hoca önerisi isteyene cok büyük bir minnetle şeref hocayı öneririm . yıllarca boşa acı cekmişim meğer boşa debelenmişim. bana komşumuzun oğlu büyü yaptırmıştı. ben onu istemiyordum büyü de baya kuvvetliymiş . kaç şehir gezdim çok medyuma hocaya gittik . kimse beni kendime getiremedi . bir hastalık halindeydim ama tıbben bir bulgum yoktu . yalnız tansiyonum sürekli oynuyordu ugultular baş dönmeleri kramlar giriyordu sanki bir el boğazımı sıkıyordu. en sonunda şeref hocayla karsılastık umudum yoktu acıkcası ama cok şükür bugune ki şu anda eski halime dönebildim eski neşeme sağlığıma kavustum

  42. yakup 10/05/2017

    hahahah kadınlar işte medyumda olsa anca laf başka bir iş yapamıyorlar :D:D:D:D

  43. eslem 10/05/2017

    ben de bir kaç bayan medyuma gittim fal konusunda iyiler yalnız büyü konusunda bir etkileri yoktu

  44. melis koru 10/05/2017

    ben bayan hocalara pek güvenmiyorum nedense hoca deyince aklıma erkek gelmiştir hep

  45. veda 10/05/2017

    hatice sorunununa yardımcı olabilir mi bilemiyorum ama yasemin diye bi medyumdan bahsedildiğini duymustum istersen bir arastır

  46. hatice 10/05/2017

    arkadaslar lütfen yardım edim 5 kere hamile kaldım 5 i de düşükle sonuçlandı . eşimin ailesi istemiyor beni . zaten sürekli baskı ve stres altındayız . ama ben artık bana bir büyü yağılmış olabileceğini düşünmeye başladım bayan bir hoca arıyorum

  47. sare 10/05/2017

    hayatta hiç bir şeyi başaramadım. sanki başarıszlığım için uğraşan görünmeyen bir el var . bunun için kısmet acacak sansımı talihimi döndürecek bir hoca arıyorum . yoksa sonum kötü

  48. aslıhan bulut 10/05/2017

    eşimden şiddet görüyorum bıktım artık ayrılmak istediğimi söylediğimde kabul etmiyor. ayrılırsan seni öldürürüm . yüzüne kezzap atarım ailene zarar veririm diyor. ben bunlardan korkuyorum. onu benden soğutabilecek birisi var mı bunun büyüsü muskası olur mu

  49. hakan 10/05/2017

    evde bir çok büyü kitabı buldum eşim haberim yok diyor . yine de içime bir kurt düştü. emin olmam lazım . emin olana kadar eşimin yüzünü görmek istemiyorum. hocaya gitsem bana doğruyu söyleyebilir mi

  50. suat 10/05/2017

    internetten bir bayanla tanıstık 3 ay oldu birbirimizi sevdik nişan olduk fakat şimdi benden ayrılmak istediğini söylüyor.bu bayanın aklını birilerinin karıstırdığını düşünüyorum. ona çok bağlandım ayrılmak istemiyorum ne yapabilirim

  51. yavuz 10/05/2017

    kardeş hayırdır napacan medyumu hocayı

  52. satılmış 10/05/2017

    arkadaşlar paragöz olmayan dolandırıcı olmayan bir hoca bir medyum arıyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 + five =


Sayac