"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. hanzade 14/05/2017

    medyumuna bağlı canım aynı sehirdeysen yüzyüze senas yapabilir ama baska sehirdeyse telefonla irtibata da gecebilirsin

  2. arden 14/05/2017

    bu medyumlarla nasıl iletişime geçiyoruz direk arayıp konuuyu mu anlatıyoruz

  3. konuk oyuncu 14/05/2017

    gelinim oğluma bağlama büyüsü yapmış hocayla görüştüm sıralı yazı var dedi oğluma söyledim ama inanmıyor tavsiye

  4. hilal 14/05/2017

    büyücü hocalar ne kadar güvenilir

  5. prenses 14/05/2017

    kac sınava girdiysem sınav puanlarım istediğim gibi gelmedi bunun için yapılabilecek bir başarı muskası veya bir şey varmı

  6. özgecan 14/05/2017

    arkadaslar büyük bir maddi kayıp yasıyorum evden yüklü miktarda param calındı polis bulamıyor hocaya gitsek acaba bir faydası olur mu

  7. döner 14/05/2017

    ben cok sıpsevdiyim eşimle severek evlendim ama simdi baskasına asık oldum eşimi aldatmak istemiyorum iyi bir insan ama benden soğuması en doğrusu olacak nasıl bir işlemle bu mümkün

  8. ergüven 14/05/2017

    eşimle yıllardır cocuk için uğrasıyoruz eşim cok mutsuz kendisini eksik hissediyor.bunun içn yardımcı olabilecek gercek bir medyum var mıdır . cok maddi durumum yok .tabiri caizse tek atımlık kurşunumuz var oldu oldu olmassa nasip demek zorundayız.bu işin en iyisi kim

  9. avukat 14/05/2017

    bu dolandırıldığınız isimleri de yazarsanız bizlerde magdur olmayalım

  10. evrin 14/05/2017

    bende tanıyorum kendisini çalışmak nasip olmadı bana ben baska medyuma yöneldim dolandırıldım ama komşum eşiyle cok mutlu seref beyle işlem yaptırmıştı o da

  11. tekin 14/05/2017

    ben kendisiyle görüştüm bir rica da bulundum ama olmaz dedi bana yani para da yollasan birşey değişmez kardeşim boşa gönderirsin dedi

  12. isra 14/05/2017

    ben medyum şeref batur la ilgili görüşlerinizi merak ediyorum acaba onunşa işlem yapan varmı

  13. lavin 14/05/2017

    bunlardan nasıl korkmuyorsunuz ben anlamadım ya

  14. aslı 14/05/2017

    gece korkuları basladı bende … sıcrayarak uyanmalar kan ter içinde kalmalar … gece kabus görmeler rüyada ağlamalar ve bu cok sürekli bir hal almaya basladı var mı önerebileceğiniz bir medyum

  15. hare 14/05/2017

    bazı büyüler 7 sülaleye bile etki eder derler medyumlara danısın ne olur ne olmaz

  16. incilay 14/05/2017

    babam kücükken çarpılmış bu bize etki eder mi ailece cok sanssızız

  17. yasin 14/05/2017

    eşimle annem saçsaça baş başa kavga etti içinden çıkılmaz bir durumdayım iki arada bir derede kaldım ben bu durumu dengelemek için naptırmam lazım ikisi de birbirini sevsin diye bir muska yaptırabilir miyim tek bir işlem mi yaptırmam gerek

  18. ilyas 14/05/2017

    benim kız da bana yıldızların uyusması diye bir şeyden bahsediyor nedir bu durum

  19. şimal 14/05/2017

    yıldızname baktırmak için kime gitmek gerekir bütün falcılar bakar mı

  20. cavidan 14/05/2017

    kariyerimde yükselmek istiyorum çok çalışıyorum ama en önemli günlerde hep bir aksilik bir talihsizlikle karşılaşıyorum bunun için yapılabilecek bir büyü muska yazı vs herneyse işte var mıdır inanın artık çok bunaldım 37 yasındayım ve kendimden kücük insanlara kücük derken yas anlamında patron diyorum müdürüm diyorum .

  21. gönül 14/05/2017

    yaptırırsın yaptırmasına ama bence sevgilin bilse daha iyi eşimin de ailesi beni istmemeiş o da şirinlik muskası yaptırmış öğrenince cok kızdım altınlar calındı onun için medyuma gitmiştim o söyledi yoksa hala bilmiyor olacaktım

  22. hamiyet 14/05/2017

    benim bir sevgilim var ama ailem maddi durumundan dolayı karşı çııyor.belki haklılar ama ben yine de ondan ayrılmak istemiyorum.ailemin onu kabul etmesi için büyü yaptırmak istiyorum ama sevgilim bunu kabul etmez iki tarafa da belli etmeden büyüyü yaptırabilir miyim

  23. yener 14/05/2017

    belki etkili bir yazısı yoktur herşeyi herkes yapamıyor iyi bir medyumla görüşün ünkü ben medyuma yazdırdım su an işlerim iyi

  24. hidayet 14/05/2017

    bereket için bir yazı yazdırdık burada bir cami hocasına fakat hiç işe yaramadı neden olabilir

  25. saniye 14/05/2017

    ben vertigo hasyalığı için medyuma gidip tedav olanları duydum yardımcı olur musunuz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 5 =


Sayac