"Enter"a basıp içeriğe geçin

39 Yorum

  1. semanur 17/05/2017

    eşim eski eşiyle hala görüşüyor engellemek için büyü yaptırsam işe yarar mı

  2. nezihe 17/05/2017

    eski sevgilim beni rahat bırakmıyor evlenmek üzereyim ilişkimi bozmasından korkuyorum ne yapabilirm

  3. imren 17/05/2017

    eşim askere gidecek onu korumak amaclı muska yaptırabilir miyim işe yarar mı

  4. yiğit 17/05/2017

    arkadaslar be sivasta bir kıza asığım gitme sansım yok yanına uzaktan uzaga büyü yaptırsam tutarmı

  5. recep 17/05/2017

    arkadaslar eşim resmen temizlik manyağı oldu neredeyse vileda sopasıyla yatacak bıktım bu huyundan gittikce azalır diye beklerken gittikce artıyor ve cok rahatsız edici boyutta misafir gelmek istemiyor kimse bize gittiği yerlerde de o rahat edemiyor onu bu takıntılarından kurtaracak birisi lazım

  6. ulviye 17/05/2017

    ben yaptırmıştım evlendik ama büyünün etkisiyle mi kendi aşkımızla mı bilemiyorum tabi 🙂

  7. gizem 17/05/2017

    benim bir ilişkim var su an hrsey yolunda daha da iyi olması için ilişkiyi güçlendirme büyüsü duydum varmı yaptıran

  8. betil 17/05/2017

    bu gaye dediğiniz büyü yapabiliyor mu bayan bayana hallederiz diye düşündüm ama

  9. işadamı 17/05/2017

    benim işlerimde öyle kötüyken şeref hocayla bir dost meclisinde bir araya geldik sonra şükür işlerim düzeldi bir görüşün derim bu konuda iyidir

  10. su 17/05/2017

    eşim iflas etmek üzere o iflas etmeden durumu kurtarmak için bir büyü veya muska ne işe yararsa onu yaptırmak istiyorum ama varmı öneriniz

  11. aşina 17/05/2017

    bu aşk büyüsü nasıl yapılıyor hangi hallerde etkili bilgisi olan var mı

  12. yeliz 17/05/2017

    arkadaslarım tarafından cok kıskanılıyorum resmen her yaptıgım olay oluyor lens aldım lens bile onların gözü yüzünden gözümde yırtıldı o derece düşünün artık napabilirim hocalar bir koruyucu yapar mı

  13. yemeni 17/05/2017

    benim teyzemin altınlarını eliyle koymus gibi buldu hoca vakit kaybetme derim

  14. türkü 17/05/2017

    arkadaslar altınlarım calındı ama uzak birisi yapmıs olamaz cünkü polis baktı kapıda zorlanma herhangi bişey yok yabancı birinin parmak izi yok bunu hocalar bulabilir mi

  15. hicran 17/05/2017

    bende şeref hocadan cok memnun kalmıstım evliliğim sayesinde yoluna girdi tavsiyem olsun kızlar

  16. nesrin 17/05/2017

    ben evden kactım ailemle görüşmüyorum cok pişmanım kaçtığım adam bana resmi nikah yapmadı ailemle aramı düzeltmek için uğrastım olmadı medyumların etkisi olur mu

  17. tatlı 17/05/2017

    nazardan ve göze gelmeden korunmak istiyorum cunku resmen nazar ceker gibiyim bunun için muska nereden bulurum

  18. erhan 17/05/2017

    eşimden ayrılmak istiyorum ama beni bırakmıyor sogutma büyüsü bu durumda işe yaraar mı

  19. sezil 17/05/2017

    benim ablam için biz hocaya gidip kısmet actırmıstık yaza düğün var nasipse bu defa olacak

  20. eda 17/05/2017

    ben yıldızname baktırmak istiyorum iyi bakan biri var mı

  21. sabriye 17/05/2017

    bende kızım için kısmet açma büyüsü yaptırmak istiyorum çom üzülüyorum çok

  22. hamiyet 17/05/2017

    kısmetim bağlanmış gibi snki 2 nişan attım evlilik asamsaına gelince tıkanıyoruz kısmet acma büysü bu konuda işe yarar mı

  23. nihal 17/05/2017

    bu medyumlar yasal mı peki yani şimdi dolandırılınca yasal olarak hak talep edebiliyor muyuz

  24. aysel demiröz 17/05/2017

    bizim köyde bir kadına olmuştu o kadın baya kötü olmuştu

  25. handan y. 17/05/2017

    peki bir şey soracagım bu büyüler ya ters teperse

  26. sakar 17/05/2017

    arkadaslar beni skaarlıklarım bitmiyor ya düşüyorum ya yuvarlanıyorum ya bir şeyleri kırıyorum … bunun için çocukken düşmeyeyeim diye önümde ip kesmişler falanlar filanlar ama bir şey değişmemiş bunun için yazılacak bir yazı var mı

  27. türkan 17/05/2017

    benimde oğlumun bağımlılıkları var şimdi okuyunca benimde aklıma soktunuz acaba gercekten medyumların etksii olabilir mi

  28. ensar 17/05/2017

    sevgilimle dini nikah kydık yalnız ailesinin haberi yoktu istemeye gittik kızı baskasına vereceklerini söylüyolar ben olay cıksın kotuluk olsun istemiyor güzellikle hallolsun diye büyü yaptırmayı düşünüyorum var mı tavsiye

  29. süreyya 17/05/2017

    arkadaslar eşimin bağımlılıkları var bu yüzden hiç bir şekilde eve gelmiyor bizi sormuyor sürekli kendine zarar veriyor bunu bu durumdan kurtaracak hoca arıyorum

  30. uyarıcı 17/05/2017

    bakın arkaaslar ben uyarıyorum ben 4 medyum tarafından dolandırıldım !!! dikkat edin

  31. anka kusu 17/05/2017

    yıllar önce bir dilek dilemiştim cok uğrasmıstım dileğim için oldu olmasına ama oldu olalı basımdan müsibet eksik olmadı hocaya mı gitsem göze mi geldim

  32. kübra 17/05/2017

    şeref hocayı da çok övenler olmuş ama burada değil heralde varmı görüşen

  33. harun 16/05/2017

    ben zuhuru biliyorum yalnız bana inandırıcı gelmedi dolandırıcı diyen cok memnun kalan cok az onlar da heralde olacagı varmıs da oyle olmus olanlar yani o derece azlar ben güvenemedim siz bilirsiniz

  34. serra 16/05/2017

    bende medyum zuhur ismini sorcaktım tanıyan var mı bir kaç kişi kötü şeyler yazmıs ama arkadasımda iyi diyordu denemeye değer mi

  35. tülin 16/05/2017

    gerçekten gaye iyi bir medyum ama şu bağlamda çok güzel fal bakıyor ama büyü yapmaya gelince fos işte … yani o yüzden fal içinse gidin ama büyü için bi umudunuz olmasın

  36. elif 16/05/2017

    ben bir bayan olsamda bayan medyumlara acıkcası pek itimatım yok neden bilmem olamazmış gibi geliyor

  37. turgut 16/05/2017

    normalde huyum diildir ama medyum gaye den cok memnun kaldım size de tavsiye ederim

  38. yener 16/05/2017

    bizim de bebek geceleri cok ağlıyor napabiliriz 30 günlük muska falan yapılırım

  39. simay 16/05/2017

    gece cok sıcrıyorum sanki sürekli birisi dürtüyor bu durum beni korkutmaya başladı acaba bir hocaya gitmek gerekir mi

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × five =


Sayac