"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. erman 13/05/2017

    meraba arkadaslar ben hoca aryorum

  2. misafir 13/05/2017

    ne kadar ayıp insanlar size değer verip gelmiş siz evden kaçırmak için büyü yaptırıyorsunuz

  3. kubat 13/05/2017

    bende eşimin kız kardeşleri evden gitsin istiyorum dır dır dır başım ağrıdı

  4. çisil 13/05/2017

    bende kaynanamı ve kayın pederimi evde istemiyorum kapalıyım onlar varken evimde bile rahat edemiyorum . ne rahat banyo yapabiliyorum ne rahat rahat ayaklarımı uzatıp oturabiliyorum. eşim de sık dişini ölmedin ya diyor ona hava hoş tabi. 3 ay oldu artık cok bunladım bu evden kaçırma büyüsü cok maliyetli mi kişi sayısı fark ediyor mu

  5. hanedan üyesi 13/05/2017

    SİZE DE HAYAT ZOR BE KARDEŞİM BENİM DEDEME ZAMANINDA BİR ŞIH EL VERMİŞ ONDAN HERALDE BİZE ETKİ ETMİYOR BÖYLE ŞEYLER .

  6. cihan 13/05/2017

    bende neredeyse bugun tayfuna para yollayacaktım iyi ki giripte bir bakmısım . ama bu işten de dönmek istemiyorum. medyum şeref mi bu işlerin erbabı

  7. hacı 13/05/2017

    biz bunları cocugumuza hep okuduk ama kalıcı bir çözüm için yine de muska yaptırdık dua yazıldı bas ucunda olduğu sürece ağlamıyor şimdi

  8. katinanın makası 13/05/2017

    ben gecen yıl gittim camiye sübyan muskası için hoca felak nas oku dedi 3 kuluf allah 1 elham devam dedi yetmez se ayetel kürsi oku dedi. tabi

  9. ifakat 13/05/2017

    bahsettkleri sübyan muskası olması lazım hamilelikten itibaren de yapılabilir aslında sübyan musallat olmasın diye zararlı bir şey değil bazı cami hocaları da yapıyordu bizim zamanımızda

  10. gaye 13/05/2017

    arkadaslar benim 2 aylık bir oğlum var yalnız cok korkuyor cok ağlıyor .. yalnız kalınca sanki nefes kesiliyor. bir muskadan bahsedildi nedir bilen var mı bilmeden etmeden hoca ya da gitmek istemedim böyle konularda biraz bilgisizim

  11. erdem 13/05/2017

    bende bir büyü yaptırmak istiyorum yalnız ters teper gelir beni bulur daha kötü olur diye korkuyorum

  12. yavuz 13/05/2017

    kardeş medyum tayfun dolandırıcı diye millet kendini parçalıyor hiç mi duymadın araştırmadın

  13. hafize 13/05/2017

    kaynanamla cok sorunlarımız var basından beri beni istemedi cok rezil bir kadın yapmadığı kalmıyor ondan kurtulmak istiyorum ölsün diyedua ettim ölmüyor.artık cıkmazdayım iyi bir büyücü hoca arıyorum kendi derdine düşsün ki beni unutsun

  14. cabbar 13/05/2017

    ulan benim kargodan bile haberim yok ben iki gün önce medyum tayfuna para yolladım tamam ben halledicem ağabey senin işi dedi kargo birşey mi yollaması gerekiyordu

  15. rıza 13/05/2017

    ben yaşadm bu medyumun dolandırma durumunu beni bi süre kargo geldi gelecek ha geldi ha gelecek diye oyaladı sonuç mu kargo falan gelmedi telefonşara da ulaşılanıyor

  16. termeli 13/05/2017

    verilmişsadakan varmıs koliye salatalık ta koyup yollayabilirdi sizlerdeki iyi güüven

  17. cemre 13/05/2017

    yanlış anlattım heralde ya da eksik . ben bilgilerimizi verdim sonra o bana tekrar ulaşttı ben ücreti yatırdım o da bana bir kargo yolladı . bir kaç şey tarif etti . yolladıklarını ve tariflerine harfiyen uydum oldu

  18. erkan 13/05/2017

    kardeşim senin eşinin döneceği varmış ondan dönmüş uzaktan medyum işe mi yarar

  19. efe 13/05/2017

    peki başka şehirden nasıl yapılıyor ki büyü nasıl tutuyor yani eve veya bir yere birşey ymanız gerekmiyor mu siz birşey yapmıyormusunuz

  20. cemre 13/05/2017

    hayır kendisi bu şehirde değil sanıyorum ki . çünkü ben telefonla işlem yaptırdım

  21. melek 13/05/2017

    ben de merak la bekliyorum .takipteyim

  22. derin 13/05/2017

    peki bu bahsettiğiniz hocaya nasıl ulaşabiliriz kayseri de mi kendisi

  23. cemre 13/05/2017

    bende eşimle boşanma aşamalarındaydım üzgündüm boşanmak istemiyordum. eşim birden evinden herşeyinden soğumuş bambaşka birisi olmuştu. komsumun önerisiyle medyum arastırmaya başladık. bir kaç isimle görüştüm medyum şeref batur hoca da karar kıldık. allah razı olsun cok şükür herşey yoluna girdi eşim davayı geri cekti mutlu ve huzurluyuz

  24. nedim 13/05/2017

    eşimle boşanma aşamasındayız herşeyi yoluna sokabilecek bir büyü yaptırmak için iyi bir medyum arayışındayım tavsiye edebileceğiniz birisi varmıdır

  25. ercan 13/05/2017

    merhaba arkadaslar ben işlerini iyi yapan büyücü bir hoca arıyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 × 4 =


Sayac