"Enter"a basıp içeriğe geçin

46 Yorum

  1. hale 23/05/2017

    nazardan korunmak için kurşun mu döktürmek gerek

  2. nihal 23/05/2017

    arkadaşlar bir arkadasım iki kere uykusunda kendisini camdan atmaya kalkıştı sanırım birisi ona sesleniyormuş sürekli öyle söylüyor. ailesi de bizde korkmaya başladık bunun için acil iyi bir hoca arıyorum

  3. ismi 23/05/2017

    evde çok huzursuzluk var resmen eve giren sinir küpü oluyor boğuluyor bunun için evi okuyacak bir hoca arıyoruz

  4. sevim 23/05/2017

    samsunda bir medyumu cok meth ediyorlar duyan oldu mu ? samsuna gitsek nasıl buluruz cevreme utanıp soramadım

  5. özge 23/05/2017

    arkadaşlar yıldızname bakan bir medyum arıyorum ben ama

  6. seniha 23/05/2017

    arkadaşlar eşim beni aldatıyor bunu bana da söyledi ben bana dönsün istiyorum aralarını nasıl soğutabilirim tavsiyeniz kim

  7. yalçın 23/05/2017

    gece korkuyla uyanmalara kabuslara falan bulunabilecek bir çözüm varmı sürekli sürekli kabus görmekten uyuyamaz oldum

  8. koray y. 23/05/2017

    arkadaşlar eşimle aramızı eşimin ailesi bozuyor. ailesine birşey diyemiyor eşim ben laf söylemekten yoruldum usandım nasıl kurtarabilirim evliliğimi hergün başka bir sorun bu yüzden işe odaklanamaz oldum

  9. işletmeci 23/05/2017

    nasıl güveniyorsunuz görmediğiniz insana acaba ya

  10. duygu 23/05/2017

    bu adıyamanlı medyumun numarası var mıdı r

  11. okan 23/05/2017

    eşim çocuk istiyor ben istemiyorum beyninden bunu cıkaracak bir hoca lazım

  12. gececi 23/05/2017

    arkadaşlar kız arkadasımlar bir süre önce ayrıldık başkasıyla görüşmeye başlamış aralarını soğutmam için bir şeyler lazım

  13. hidayet 23/05/2017

    bol kazanc iiçin muska yaptırmak istiyorum ben ama nasıl yapılır

  14. musa 23/05/2017

    vertigoyu çözen medyum duyduk ama epilepsiye de mi care olmuşlar

  15. evlat 23/05/2017

    çocuğum a epilepsi teşhisi konuldu hocalar tedavi edebilirler mi

  16. sahra 23/05/2017

    iyi bir medyum arıyorum ben

  17. melek 23/05/2017

    medyum hakandan memnun kalmıştım bende

  18. şaziye 23/05/2017

    reşat bey şeref batur medyum numarasını yazar mısınız bende görüşmek istiyorum

  19. tufan 23/05/2017

    daha önce kaynanamla ilgili yazmıştım şeref hocayla işleme başlamıştık kaynanam diğer oğluna gitti şimdi geceleri hzuurlu uyuyamıyormus onun evi hastaneye daha yakınmış geri gelecem dedi ama bakalım nolacak. şeref hoca zamanından erken çözdü

    • Duygu 04/08/2017

      Şeref hocayla nasıl iletişime geçeriz

  20. hüsran 23/05/2017

    saniye hanım haklısınız benim eşimde uzun yol şödoruydu aldattı beni defalarca

  21. saniye 14/05/2017

    eşim uzun yol şoförü ama ona hiç itimatım yok beni aldatmasın diye büyü yaptırmam yanlış olur mu

  22. belkıs 14/05/2017

    medyum tayfunun dolandırıcı olduğunu herkes duydu cok medyum var iyi olan adıyamanlı var mesela şeref hoca var bunlara gidin

  23. şahika 14/05/2017

    medyum tayfun önce bana fal baktı sonra sana bir muska yapcam dedi paramı aldı muskayı actık içi boş birşey yazmamıs bile kime şikayet etcem

  24. candaş 14/05/2017

    abla bu kadar soruyu kime sorsan beyni yanar yaz google a bak tek tek

  25. süriye 14/05/2017

    BİR KAÇ SORUM VAR 1.Sİ BU MEDYUM ÜFÜRÜKÇÜ VE BÜYÜCÜ HOCA AYNI MI ? 2. MUSKA VE VEFK TE BÜYÜ SAYILIR MI ? 3. NE KADAR SÜREDE ETKİ EDER. 4. HERKESE ETKİ EDER Mİ 5. NASIL BOZULUR. 6. YAPILAN KİŞİ ANLAR MI. 7. SON OLARAK NE KADAR FİYATLARI VE BU İŞİN EN İYİSİ KİM

  26. hicran 14/05/2017

    kabul etmeyen medyumda mı var bu da ilginç

  27. salih 14/05/2017

    benim ablama musallat olmuşlardı bir kaç hoca çözemedi bir kaç. hoca da kabul etmedi en son şeref hocayı bulduk cok şükür ablam şimdi rahata kavuştu çok zor günlerdi

  28. abbas 14/05/2017

    ulen ne garip ben nerden geldim bu sayfaya medyum memişle medyum kekonun kavgasını izliyodum ordan burdan derken kendimi buraa yorum yaparken buldum

  29. reşat 14/05/2017

    ben size medyum şeref batur ismini öneririm fiyatları çoğu medyumdan daha makul evet cok ucuk fiyatlar dolanıyor piuasada cok ucuza yaparım diyende dolandırıcı zaten

  30. aydan 14/05/2017

    ben büyü kitabında gördüğüm büyüyü yapacaktım olmaz mı diyosun

  31. ibooo 14/05/2017

    malzemeden evvel yazı yazmayı bilionmu abla sen onların yazıları başka senin benim gibi düz tükrçe değil

  32. kilisli 14/05/2017

    bedavaya kim napıyorki bu devirde sen medyumların bulduğu malzemeleri nereden bulacan da yazacan hem

  33. aydan 14/05/2017

    ama medyumlar da çok para istiyor o kadar param yok ki

  34. kilisli 14/05/2017

    sen değil hoca yapacak büyüyü senin yaptıgının etki etmesi çok zor be

  35. aydan 14/05/2017

    eşim geri dönsün istiyorum hangi büyüyü yapmam lazım

  36. ilayda 14/05/2017

    sevgilimle aşırı tartışır olduk sonunda kopuccak ilişkimiz güçlendirme büyüsü yazıyor sayfada yaptıran oldu mu daha önce

  37. elfida 14/05/2017

    ben yazdırdım canım memnunum gayet yani belki de yazdırdım diye içim rahat bilemiyorum

  38. özenc 14/05/2017

    nazar değmemesi için muska yazdırıp memnun kalan var mı

  39. levent 14/05/2017

    medyum aza için de iyi dediler diye duydum

  40. kalpten adam 14/05/2017

    cok aşık olduğum bir kız var ama bana bakmıyor. belki tanısa cok sevecek ben hemen asık olsun istemiyorum ama bana bir şans versin. belli ki kendiliğinden olmayacak ben kendimi farkettirmeye calısırken baskasına asık olacak diye korkuyorum. bunun için bir büyü varmı

  41. erhan p. 14/05/2017

    mutluluk için vefk yaptırıp memnun kalan var mı

  42. tufan 14/05/2017

    şeref hocyla kaynanamdan kurtulmam için bir işleme başladık ama sonucunu henüz bilmiyorum. evden ayagını kesmek benim niyetim. olur kardeşim halledilir dedi . güven verici konusması vaardı bakalım nolacak. tanıyan var mı

  43. minel 14/05/2017

    ben işlem yaptırdığım bir medyumu tavsiye edebilirim ama bu yakınlarda değil diye hatırlıyorum

  44. derman 14/05/2017

    ben buradaki hocalardan hayır getireni duymadım

  45. elvan 14/05/2017

    bu çevrede baya medum var ama hangisi iyidir bilen giden varmı

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four × two =


Sayac