"Enter"a basıp içeriğe geçin

41 Yorum

  1. fırat 17/05/2017

    bence bunlarla uğraşmak yerine biraz kendinizi geliştirin

  2. suna 17/05/2017

    dolandırıldım arkadaslar hoca olduğunu iddia eden kişiye ulaşamıyorum nasıl paramı kurtarırım

  3. satılmış 17/05/2017

    eşimle annem arasında cok kalıyorum ikisi de kendince haklı ne diyeyim bilemiyorum ikisi de birbirini sevse huzur bulucam karşılıklı şirinlik muskası falan var mı

  4. çetin 17/05/2017

    yapılan büyüyü kendimiz bozabilir miyiz acaba

  5. hacı 17/05/2017

    ben kendini sevdirme vefki yaptıran birini arıyorum soracağım sorular var

  6. siren 17/05/2017

    sürekli basım ağrıyor tansiyonum cok yüksek bir anda düşüyor ve doktorlar bir şey bulamad medyumlar bilir mi

  7. ferhat 17/05/2017

    zayıflamak isteyen arkadas medyum aramak yerine boğazını tut bak nasıl zayıflıcan un tuz şeker kullanma abur cubur yeme

  8. enver 17/05/2017

    ayrıldığım eşimle barışmak istiyorum geri getirme büyüsü yaptıracak bir hoca arıyorum

  9. hanımkız 17/05/2017

    gece korkularından kurtulmanın bir yolu var mı ben cok korkar oldum artık resmen yatamıyorum bakamıyorum

  10. buket 17/05/2017

    eşimin yengesi bana cok büyük bir iftira attı evde birşey kayboldu ve sucu bana kaldı ama ben yapmadım nasıl ispatlayacagımı sasırdım esim bana inanıyor ama benim gururum cok kırıldı bunu ispatlamak için yaptırılabilecek bir büyü falan var mı

  11. aşık 17/05/2017

    aşkımdan ölmek üzereyim sevdiğim adama kavusmam için yaptırabileceğim en etkili büyü hangisi

  12. hürriyet 17/05/2017

    eşime olan sevgim bitti ayrılmak istiyorum ama kabul etmiyor bana dokunsun istemiyorum benden soğuması için büyü yaptırsam ne kadar sürede etki eder

  13. yaz 17/05/2017

    bu çekici olma muskası nedir arkadaslar yaptırıp memnun kalan varmı

  14. salih 17/05/2017

    bu medyum şeref beyin numarası var mı bizim de bir kaybımız var belki bulabilir

  15. jülide 17/05/2017

    eşimin ailesi beni hiç bir zaman istemedi bunu kabullendim ama şimdi çocuğumuzu da sürekli azarlıyorlar sürekli bir küçümseme hali artık kaldıramıyorum oğlum üzülüyorum cok bu duruma ne yapabilirim bunların çenesini kapatmak için yapabileceğimiz bir büyü varmı

  16. bozkurt 17/05/2017

    arkadas memleketin yarısı medyum olmus bu ne böyle yaa

  17. şevket 17/05/2017

    medyum tansu ya da iyi diyorlar varmı duyan biz bugun işleme başladık

  18. boğaç 17/05/2017

    arkadaslar bizim bakkal dükkanı var yalnız hiç beti bereketi kalmadı bunun içn muska yazdırsakmı

  19. seher 17/05/2017

    arkadaslar cocugumun dili tutuldu ne oldu anlayamadım doktorlar da birşey söyleyemiyor köy yerindeyiz hoca bul dediler nereden bulabilirim

  20. nur 17/05/2017

    bir soru soracm belki komik gelecek ama her yolu denedim zayıflayamıyorum acaba medyumlar buna bir çözüm bulabilir mi

  21. asu 17/05/2017

    anladım bende de basta öyle etki yapmışlardı sonra dengelendi ama siz bilirsiniz tabi

  22. feride 17/05/2017

    ben ilaçlara pek inanmıyorum aslında ama kuvvetli ilaçlar daha fazla bunalıma soktu sanki

  23. asu 17/05/2017

    doktora gidin tekrar belki ilaçlarınızın dozu azdır

  24. feride 17/05/2017

    bu aralar yemeden içmeden kesildim sürekli bir bunalım hali intihar düşüncesi psikiyatri ilaç verdi ama faydası yok bu durumdan kurtaracak hoca var mı

  25. latif 17/05/2017

    bereket için muska yaptırmak istiyorum fiyatı ne kadardır

  26. fatma 17/05/2017

    bende öyle bir şeyden üphelenip medyum zuhurle görüştüm evet büyü var bozalım dedi 2000 tl dolandırıldım sonra baska bir medyuma gittim büyü bile yokmus dikkat et

  27. meryem 17/05/2017

    abimin karısının abime büyü yaptırdığından şüpheleniyorum bunu nasıl anlayabilirim yoksa bir medyuma gitmek daha mı iyi direk söylerler mi

  28. kevser 17/05/2017

    ben medyum şerefle aşk büyüsü yapmıştım bizde işe yaradı sizin altınlarınız da bulnur heralde

  29. münevver 17/05/2017

    kaynanam bize yerleşecekmiş eşime bir şey diyemedim ama istemiyorum nasıl ayağını keserim bizim evden nasıl geri yollarım evden kaçırma büyüsüyle sonuç alan varmı

  30. şaşkın 17/05/2017

    ne kadar çok altın çaldıran var ne zenginmişsiniz be

  31. zarife 17/05/2017

    arkadaşlar altınlarım çalındı medyum şeref batur la görüşüyorum bulacaz inşallah dedi sizce bulabilir mi ne dersiniz

  32. ergin 17/05/2017

    medyum cansel tarafından 1500 tl dolnadırıldım siz aynı tuzağa düşmeyin

  33. sevda 17/05/2017

    ben gurbete fal baktırdım hiç bir şey bilemedi

  34. adem 17/05/2017

    cocugum geceleri cok korkuyor cok ağlıyor iyi bir hoca arıyorum

  35. hicran 17/05/2017

    medyjum gurbet duyan oldu mu arkadaslar falda iyi diyorlar

  36. gelincik 17/05/2017

    eşimden şiddet görüyorum çok asabi sürekli beni aşağılıyor ne yapabilirim lütfen tavsiye verin

  37. hatice 17/05/2017

    evdeki mutluluk için daha mutlu olmak için bir şey yaptırmak istiyorum resmen enerjimiz çekilmiş gibi kime gitmeliyim

  38. seyfullah 17/05/2017

    ben camide ki imama rica etmiştim yapmıştı

  39. mustafa 17/05/2017

    bereket için muska yaptıracam kim yapıyor

  40. emel 17/05/2017

    arkadaslar ben eşimle sürekli tartışıyorum ev huzuru iç huzur için bir medyum arıyorum varmı tavsiyeniz

  41. semanur 17/05/2017

    çocuğum olmuyor bunun içn iyi bir medyum arastırıyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

nine − six =


Sayac