"Enter"a basıp içeriğe geçin

43 Yorum

  1. cevher 16/05/2017

    ne omik yorumlar ne komik insanlar var memlekette yaa

  2. latife şendemir 16/05/2017

    çocuk için muska yaptırmak istiyorum ama korkuyorum dolandırılan cok acaba kime gideyim

  3. feramuz 16/05/2017

    eşimin bana büyü yaptıgını söylediler ben böyle bir şey olacağını düşünmek istemiyorum medyumlar yapılıp yapılmadığını görebilir mi

  4. ARAS 16/05/2017

    BEBEĞİM ÇOK AĞLIYOR BİR SORUNU YOK ACABA NEDEN OLABİLİR BUNUN BİR ÇÖZÜMÜ VAR MIDIR ?

  5. gülten 16/05/2017

    şerefhocayla işleme başlayacagız bu gece sonuçları buradan yazıcam merak eden arkadaşlar için

  6. çiçek 16/05/2017

    eşimle severek evlendik ama şimdi sorunlarımızı aşamıyoruz galiba ayrılacagız bize ne oldu bilemiyorum fal mı baktırsam

  7. elma kurdu 16/05/2017

    eşim beni aldatıyor yalnız ben boşanmak değil onun eve dönüp mum gibi olmasını istiyorum bunun için öneri

  8. azmi 16/05/2017

    her gün aynı rüyayı görmenin bir anlamı varmı varsa kim bilir

  9. demir 16/05/2017

    pek iyi şeyler yazılmıyor zühür hocayla ilgili ama hayırlısı olsun hakkınızda

  10. melis 16/05/2017

    medyum zühür hocayla dün işleme basladık kendisiyle işlem yapan var mı

  11. zekai 16/05/2017

    burda sormandan daha iyiydi şanssızsın her talihsizlik seni bulur falan gibi bir şey heralde

  12. yıldız 16/05/2017

    yıldızım düşükmüş medyum öyle dedi bende bilmediğimi anlamasn ye sormadım pek bir şey ne demek bu

  13. tilbe 16/05/2017

    evde cok sık eşyalar kaybolmaya basladı yalnız yasıyorum bu kadar seyi alıp baska yere koymam imkansız sanki benden sonra birileri yerlerini değiştiriyor benzer durumlar yasayanınız var mı

  14. büşra 16/05/2017

    sevgilimle ayrılmak üzereyiz hissediyorum benden gittiğini durdurmak istiyorum nasıl kendime bağlayabilirim bağlama büyüleri etkili mi pahalı mı ?

  15. büşra 16/05/2017

    sevgilimle ayrılmak üzereyiz hissediyorum benden gittiğini durdurmak istiyorum nasıl kendime bağlayabilirim bağlama büyüleri etkili mi pahalı mı

  16. eren 16/05/2017

    arkadasıma cok büyük bir iftira atıldı gerçeğin ortaya cıkması lazım ki arkadas cezaevinden kurtulsun varmı bunları bülbül gibi şakıtacak bir büyü falan

  17. fitnat 16/05/2017

    bende epilepsi var acaba medyumlar cozebilir mi doktorlar bir cüzumu yok diyor

  18. üzgün 16/05/2017

    dolandırıldım medyumlara bu kaçıncı dolandırılısım ama artık ya

  19. bilal 16/05/2017

    yav benim gelinle oğlum cok tartısıyor gelinin ailesi basından beri istemedi cocukların evlenmesini netten baktım da aşırı tartışma büyü belirtisi olabilir yazyordu acaba diyorum olabilir mi arkadaslar

  20. soykan 16/05/2017

    arkadaslar bu vefk denilen nedir bugun bizim patron dükkanda arastırıyordu ama soramadım tabi ne için yapılır ya bu

  21. cihan 16/05/2017

    insan bilir kendisini doktorluk bir durum değil bu .

  22. cemil 16/05/2017

    kardeşim doktora git önce …buraya ne yazıyon

  23. cihan 16/05/2017

    arkadaslar yürüyecek halim bile kalmadı ne elimi kaldırmaya ne atım atmaya dermanım yok varmı tavsiyeniz

  24. melahat 16/05/2017

    eşim sürekli beni aldatıyor onu eve bağlamak için ne yapabilirim ne yol denediysem beceremedim

  25. çisem 16/05/2017

    medyum şeref beyin numarasını arıyorum

  26. hanzade 16/05/2017

    allah allah olabilir mi böyle bir şey gerçekten ben bu büyüyü bir araştırayım yarın ilk iş dükkana bakıcam bir şey varmı diye peki bizim su an iç huzurumuzda yok sizde de oyle mi oldu

  27. şefika 16/05/2017

    bizim de işyerimiz iflas etmek üzereydi resmen kepenk indircek duruma geldik uzun zaman mal satamadık falan neyse dükkandan cıkıcaz edicez falan mal sahibi geldi ben size yerleri böyle lekeli vermedim parkeler sararmıs dedi … o an farkettik ama gec oldu domuz yagı sürülmüş …

  28. hanzade 16/05/2017

    nasıl yani nasıl oldu bir anlatırmısınız su an cok sasaırdım da

  29. şefika 16/05/2017

    hanzade hanım önce bir medyuma gidin belki de büyü yapılmıştır bize öyle olmuştu

  30. hanzade 16/05/2017

    arkadaslar ailece cok büyük maddi kayıp yasıyoruz bir anda iflasın eşiğine geldik neden oldu anlayamadık hiçbir sebebi yok resmen 6 aydır tek bir mal bile satamadık acaba bir sey yapılabilir mi bereket için

  31. evhanımı 16/05/2017

    çocuğumuz olmuyor maddi anlamda da pek iyi değiliz uygun yollu bir hoca arıyoruz

  32. konyalı 16/05/2017

    şu konyada dolandırıcı olmayan bir tek medyum var mı acaba

  33. ali 16/05/2017

    arkadaslar babama musallat olmuşlar nasıl çözücez bu durumu

  34. mihrinur 16/05/2017

    bu domuz büyüsü nedir arkadaslar ne için yapılır bizim komsu anneme anlatıyordu ama şüphelendim

  35. miyase 16/05/2017

    Hayatımız o kadar güzel giderken ne olduğunu anlamadan hem iş hem de aile hayatım altüst oldu nolur yardım edin

  36. ecvet 16/05/2017

    ArKadaslar 1 senedir ne isimde nede evimde huzur vardi esimle bosanma dilekcelerini bile vermistik.şeref hocayla tanistim bana bi uygulamalar yapmam icin biseyler gonderdi

  37. vahdet 16/05/2017

    rauf hoca sahtekar sakın inanmayın

  38. hasan 16/05/2017

    üzerinde büyü olduğundan neden şüphe ettin

  39. hasan 16/05/2017

    üzerinde büyü olduğundan niye şüphe ettin

  40. metin 16/05/2017

    üzerimde büyü olduğunu nasıl anlarım bir yol gösterin

  41. fahriye 16/05/2017

    medyum önerisi olan varmı

  42. ferruh 16/05/2017

    ruhsal bunalmalar için dua var okuyun

  43. gamze 16/05/2017

    arkadaslar inanılmaz ruhum sıkılıyor bu ara içim daralıyor ki felaket anlatamam .bunun için varmı tavsiyeniz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

four + eight =


Sayac