"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. alican 11/05/2017

    her daim başarı için muska yazılıyor mu

  2. irem 11/05/2017

    sevgilimle kavusmak için ask muskası mı büyü mü yaptırmalıyım kesinlikte evlenmeliyiz

  3. şirin 11/05/2017

    arkadaslar eşime şirin görünmek için şirinlik muskası yaptırdım beni daha cok sevsin hosgörüsun diye bunu tekrarlatmak lazım dedi hoca ama acaba doğru mu söylüyor yoksa para mı almak için yapıyor

  4. külür mantarı 11/05/2017

    sadece kornma amaçlı bir muskanın zararı ve maliyeti nedir

  5. üfürükçü 11/05/2017

    ya bu üfürükçülere prim vermeyin yaa bi de para verip dolandırılıyorsunuz

  6. lütfü 11/05/2017

    eski sevgilim benim için intihar etmiş ölsün istemiyorum ama ona dönmek istemiyorum baskasını seviyorum onu benden soğutacak birisi lazım

  7. hakkı 11/05/2017

    dolandırılırsınız tabi böyle şeylere inanırsanız

  8. asi adam 11/05/2017

    medyum nesrin beni dolandırdı bu kadını tanıyan yerini yurdunu bilen yazsın

  9. genckız 11/05/2017

    çok aşığım onsuz olamam nasıl bana bağlayabiliriz onu … her gecen gün daha cok kaybdiyorum sanki . bu bahsettiğiniz şeref hoca ne kadardan geri getirir onu

  10. kerime 11/05/2017

    nişanlımın ablası beni sevmiyor acaba bu şirinlik muskaları onun içinde işe yarar mı

  11. cansın 11/05/2017

    bu kazancı arttırmak için ir muska birşey varmı yaptıralım da kurtulalım artık

  12. mercan 11/05/2017

    arkadaslar ailem bana cok baskı kuruyor ben okumak istiyorum onlar evlenmem taraftarı ben istemiyorum bu durumda bana hocalar yardımcı olabilir mi

  13. mert 11/05/2017

    ya bu ask büyüleri nasıl yapılıyor biraz bilgi yazın bakalım bizim harcımız olan bişeymi ona göre medyumlara gidelim

  14. ömer 11/05/2017

    onların insafına kaldıysak be kardeim allah yardımcımız olsun hangisi iyi hangisi dolandırıcı ne bilecez

  15. gönül 11/05/2017

    ben bunu bir hocaya sormustum babam hastaydı doktorlar cok yasamaz dediler. hocaya gidin falan dediler bize.biz de gittik şeref hoca dediği şey suydu değiştiremeyeceğimiz seyler de var değiştirebileceklerimizde durumdan duruma değişşir .durumu anlattık bir iki gün bir şeyler yazdı sonra okuyacam dedi . okumus aradı. yapmamız gereknleri anlattı . meğer babam a musallat olmuslar onları defedince su anda iyileşmeye basladı. ama sanırım hak yolundan gelen bişey olsa böyle bir etkisi olmazdı . denemekte fayda var en azından arayın sorun olmayacak seyleri söylüyorlar zaten

  16. noname 11/05/2017

    çoğu para tuzağıdır öyle şey olurmu

  17. ilker 11/05/2017

    kardeş ben ömrünü uzatırım diyen medyum bile duydum sen ne anlatıyon

  18. okan 11/05/2017

    arkadaşlar ya bir kaç kişiden çocuğumuz olmuyordu hocaya gittik çocugımız oldu gibi seyler duydum varmıdır aslı

  19. muhittin 11/05/2017

    rkadaslar bir oğlum var ama oğlum küçükken epilepsi hastasıydı şimdi vertigo da diyorlar doktorlar bunun bayılmalarına krizlerine bas dönmelerine çare bulamadı hocalardan bir yardım gelir mi

  20. ferit 11/05/2017

    benimde bir geri getirme işi var ama kime yaptırıcaz bilemedik

  21. ismail 11/05/2017

    eski eşim yakamı bırakmıyor. boşandık ama kendi hayatımı yine yaşayamıyorum. kurtulamıyorum. onu benden soğutması için şeref beyle soğutma işlemine başladık bakalım nolacak sonuç verir mi dersiniz yaptıran varmı

  22. maviş 11/05/2017

    biz iki aşığız ikimizde evliyiz .eşlerimizden ayrılmak istiyoruz ama kabul etmiyorlar bir iki medyum soğuturuz dedi 5000 tl miz gitti .işini iyi yapan biri lazım

  23. esma 11/05/2017

    iş yerinde yükselmek istiyorum ama yoluma cok taş koyan var bunları nasıl engelleriz bunların bana yapacaklarına karşı beni koruyacak bir muska varmıdır

  24. hale 11/05/2017

    her falcı bilemez heralde suya bakanlar bu 3 harflileri olanlar bilir diye düşünüyorum

  25. bahar 11/05/2017

    arkadaslar eşim askerde ama baskalarıyla da görüştüğünden şpheleniyorum .asker olduğu için baska sehirde telefonunu kontrol etme fırsatım yok . bunun doğruluğunu falcı mı bilir

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

14 − 6 =


Sayac