"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. turgut 11/05/2017

    ben de eşimlle sorun yasıyorum bana büyü yaptıracagını düşünüyorum vardır merakı böyle seylere korkumdan evde birşey yiyemez oldum büyüden koruyacak bir muska falan var mıdır

  2. ayşe dağlar 11/05/2017

    ben yaptırmıştım eşim baskasına asık olduğunda cok uzun bir vakit almamıştı …

  3. ikbal 11/05/2017

    gelinim oğlumu göz göre göre aldatıyor oğlum askerde bunu oğluma söyleyemem onu bunla üzemem oğlumun ondan soğuması için soğutma büyüsü yaptıracam ama tez zamanda hallolur mu yaptıranlar bi yazsa

  4. şevki 11/05/2017

    hastalıklara şifa olacak bir muska yazdırmak istiyorum kime gitmeliyim çok bir bütçem de yok ama

  5. aytaç 11/05/2017

    ya bu korunma muskalarını cami hocaları yapmıyor mu yapması lazım diilmi arkadaşım

  6. çağatay 11/05/2017

    ben şeref hoca ve selami hoca arasında kaldım arkadaslar hangisini secmeliyim .

  7. erinç 11/05/2017

    ya parayı bulmak içinde büyü yapıyor mu bu medyumlar

  8. vehbi yılmaz 11/05/2017

    bu büyülerin fiyatları cok mu yüksek acaba

  9. suna 11/05/2017

    bu aralar olur olmadık seylerden eşimle tartısıyoruz kaynanamlar ayırlmamızı cok istiyordu temizlik için anahtaarı onlara vermiştim aynı apartmanda oturuyoruz cünkü ben calıstığım için temizlikci gelince anahtarı verirler diye o gün bugundür sürekli bir şeyler oluyo medyumlar bundan anlarlar mı

  10. kasım 11/05/2017

    soğutma büyüsü evden kaçırma büyüsü var bunları medyuma danış

  11. tansel 11/05/2017

    ben eşimin kardeşiyle görüşmesini istemiyorum.kardeşi doğru yolda olan bir bayan değil anlamıssınızdır.bu ara bize cok sık gelip gitmeye başladı nasıl aralarına soğukluk girmesini sağlarım

  12. caner 11/05/2017

    arkadaslar kısmet acacak bir muska bir büyü var mı acaba

  13. ercan 11/05/2017

    arkadaşla yakalamakta en kötüsü heralde. bende eşim dönsün diye yazı yazdırmak istiyorum. hayatında biri olmadığını söylüyor ama beni de istemediğini söylüyor. geri getirme büyüsü yaptırmak için tavsiye edeceğiniz kimse varmı

  14. kısmet 11/05/2017

    arkadaşlar bende eşimle boşanmak üzereyim . arkadasımla mesajlasmalarını yakaladım. yine de içim hiç rahat değil. acaba eşimi büyüyle falan bağlamış olabilir mi ? medyumlar anlarmı

  15. dilara 11/05/2017

    ben doktora gittim de ne oldu koca bir hiç var elimde .. yani olmuyorsa zorlamamak lazım belki de hayırlısı budur.çünkü şu an eşimle boşanma asamasındayız

  16. elin soylu 11/05/2017

    çocuğun olmuyor diye medyuma gideceğine doktora gitseydin canım o zaman havaya gitmezdi

  17. perihan 11/05/2017

    bende medyumum diyen bir dolandırıcıya 8000 tl kaptırdım . çocuğum olmuyor diye gitmişim bunun maliyeti fazla falan demişti ama yalanmış tabi paralar uctu gitti

  18. alper 11/05/2017

    bende duymuştum bu şeref batur ismini yalnız o zamanlar ona ulaşamayıp başka bir medyuma gittim başlarda fena değildi sevgilimi geri getirecek gibi oldu ama sonuca bağlayamadık keşke napıp edip ulaşsaymısım o zamanlar

  19. erşat 11/05/2017

    bu bahsettiğiniz şeref batur hoca mı

  20. rezzan 11/05/2017

    ben eşimle olan sorunumdan dolayı şeref hocayla çalışmıştım. ona sormuştum o zaman bu durumu falcılar da büyü yapar mı nedir ne değildir diye sağolsun candan bir şekilde cevap verdi onların yazıları bizimki gibi değilmiş daha farklı bir stili varmış isteyerek öğrenilecek bir şey değilmiş anladığım kadarıyla 3 harfliler öğretiyorlarmış … o yüüzden herkes medyum olamaz heralde diye düşünüyorum

  21. ışıl 11/05/2017

    bu ara piyasa da bir çok dolandırıcı türemiş her falcı medyumum diyor resmen acaba medyumluk böyle kolay olunabilen bir şey mi bütün falcılar yazı yazmayı biliyorlar mı

  22. aslı 11/05/2017

    bende senin gibi düşünüyorum muhtemelen senin paranı almak için öyle demiştir yine de biliyorsun ki erkeklere bu konularda pek güven olmaz

  23. yaren 11/05/2017

    kızlarla falcıya gittik seviglimin beni aldattığını söyledi istersen sana geri döndüreyim falan dedi ama ben cok inandırıcı bulmadım para için olabilir diye düşünüyorum bu büyü işlerini medyumlar mı yapar onlara gitsem hem doğruyu öğrensem hem de bir şey yaptıracaksam en azından işinin ehli yapsın

  24. eray 11/05/2017

    kardeşim üstüne 1 bardak soğuk su iç bence

  25. kenan 11/05/2017

    arkadaslar eşimle barısmak için bir büyü yaptırmak istedim hocaya gittim ama 2000 tl param boşa gitti hiç bir işlem yapmadı su an da hocaya ulaşamıyorum. ne yapmalıyım

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

13 − one =


Sayac