"Enter"a basıp içeriğe geçin

41 Yorum

  1. inan 16/05/2017

    medyum zuhur ve medyum şeref arasında kaldım ama sizce hangisini tercih etmeliyim

  2. evren 16/05/2017

    zaten bu büyücüler de olmasa cogunuzun hali harapmış

  3. saffet 16/05/2017

    arkadaslar bende eşimle barısmak için bir büyü yaptırmak istiyorum yalnız bunu onun anlamaması lazım

  4. bayram 16/05/2017

    arkadaslar eşim evden kaçtı nerede olduğunu medyuma gitsem öğrenebilir miyim

  5. kader 16/05/2017

    ben öyle düşünmüyorum bence hiç yaptırma grek yok bırak seni kaybetmeyi göze alıyorsa sende bitirirsin

  6. ece 16/05/2017

    cok seviyorum. her konu da da arkamda durur ama ailesine değer vermeyen yarın öbürgün bana da değer vermezki haksızmıyım

  7. ruken 16/05/2017

    etki eder ama senin arkanda duramayacak biri için ne bileyim yani

  8. ece 16/05/2017

    sevgilimin ailesi beni sevmiyor bu yüzden de sevgilim bizim iş zora girdi diyor onun ailesinin beni sevmesi için şirinlik muskası yaptırsam etki edermi

  9. mesude 16/05/2017

    medyuma dolnadırılan ne kadar çok kişi var bakıyorum da

  10. TUNA 16/05/2017

    ARKADAŞLAR MEDYUMA TAM 6000 TL KAPTIRDIM NASIL HALLEDECEM BEN BUNU

  11. maide 16/05/2017

    peki bu aşk byüleri falan kaç günde etki ediyor

  12. turgut 16/05/2017

    kardeşim arıyorsun derdini anlatıyrsun o sana olurunu olmazını anlatıyor okeyleşirseniz parasını gönderiyorsun adamda yapılması gerekenleri yapıyor gerekirse sana kargo yolluyor sendeyapılması gerekenleri onun tarifiyle yapıyorsun oluyor .

  13. dünya 16/05/2017

    arkadaşlar ben cok cabuk göze geliyorum hemen nazar değiyor bunun için yazdırabileceğim bir dua var mı

  14. ufuk 16/05/2017

    ben uzaktaki adama nasıl güveneyim nasıl yapıyor uzaktan

  15. gönül 16/05/2017

    arkadaslar üzerimizde büyü olduğunu nasıl anlarız ablam nefret ettiği komşumuzun oğlundan sanki hoşlanmaya baslıyorum dedi inanamıyorum. var mı anlamanınbir yolu

  16. turgut 16/05/2017

    yok mardinde değil telefonla görüşüyorsun

  17. ufuk 16/05/2017

    çok soruyom ama kusura bakmayacan artık. ara dedin burada değilmidir yeri ki gidip görüşeyim

  18. turgut 16/05/2017

    aşk ilerletme büyüsü gibi birşey diyelim sen ara şeref hocayı vakit geçirmeden belki beni de hatırlar mardinden turgut dersen

  19. ufuk 16/05/2017

    kardeş peki bu muhabbet büyüsü ne aşk büyüsü yaptıracam da ben doğru insana gideyim diyorum sevdiğimin elimden gitmesine dayanamam

  20. turgut 16/05/2017

    ben muhabbet için büyü yaptırmıştım şeref hocaya ama çok yakın zamanda değil. bende işe yaramıştı. söyledikleri harfiyen oldu

  21. mutluluk 16/05/2017

    mutluluk için vefk yaptırmak istiyorum çok mutsuzum … yardımcı olun

  22. ufuk 16/05/2017

    peki şeref hoca ile işlem yaptınız mı yani iyi bir hoca mı hakkaniyetli mi dürüst insan mı

  23. turgut 16/05/2017

    ben duydum medyum şeref i , iyi hocadır şeref batur

  24. suna 16/05/2017

    arkadaslar basma bir olay geldi ben şimdi bir medyuma gidiyorum yalnız benim işim bir türlü istediğim gibi olmuyor medyum bu kadar olur anca bu kadar olabilir gibi şeyler söylüyor sizce beni mi kandırıyor

  25. nil 16/05/2017

    tez konum büyü ve büyü yaptıranlar da o yüzden buradayım sen anlamassın boşa kafanı yorma

  26. davut 16/05/2017

    böyle işlerle işin yoksa ne diye buralarda dolanıyorsun o zaman

  27. nil 16/05/2017

    böyle şeyler tehlikeli işler işte emin olmadan bulaşmamak lazım gerçi ben asla bulaşmam

  28. zeynep horaasan 16/05/2017

    hoca şivan tarafından dolandırıldım . ve tehtit edildim eğer bunu birisine söyler beni rezil edersen cinlerimi üzerine salarım dedi korkuyorum ne yapabilirim kime gideyim kime şikayette bulunayım

  29. ediz 16/05/2017

    bereket için musa yaptırmak istedim cami hocasına gitttim biz yapmıyoz dedi kim yapıyor

  30. türker 16/05/2017

    medyum şeref i duyan var mı

  31. gökhan şeyhoğlu 16/05/2017

    eşimle genel olarak bir sorunumuz yok yalnız ne zaman ailesinin evine gidip gelse bir haller oluyor.tam düzeldi derken bi rdaha gidiyor yine aynı. artık eşimin oraya gitmesini istemiyorum bunu nasıl engelleyebilirm hangi büyüyü önerirsiniz

  32. ünzile 16/05/2017

    ailem beni zorla evlendirmek istiyor ben istemiyorum . bunu engelleyebilecek bir hoca istiyorum .

  33. selim 16/05/2017

    liseden beri sevdiğim bir kız var artık kavusmamızın vaktidir büyücü hoca arıyom

  34. pyraz 16/05/2017

    böyle cin gibi kadınların kaynanalarından nasıl kurtulamadılarını anlayamıyorum

  35. pyraz 16/05/2017

    böyle cin gibi kadınların kaynanalarından nasıl kurtulamadılarını anlayamıyorum

  36. eftal 16/05/2017

    mantıklıymış hiç aklıma gelmemişti

  37. dilek 16/05/2017

    eşimin ailesi de büyüyüe pek meraklıdır canım onların duymasını istemem

  38. eftal 16/05/2017

    cok ilginç ilk defa şehir dışında bir medyum arayanı gördüm sebebi özel değilse öğrene bilirmyiz

  39. dilek 16/05/2017

    kaynanamla yanı evde oturuyoruz fakat ben yrı evde yasamak istiyorum eşim onların agızına cok bakıyor bunun için bir medyum arıyorum . şehir dısından olursa daha iyi

  40. vedat 16/05/2017

    gece korkulu rüyalarla uyanamama durumum basladı uykum cok ağırlaştı korunmak için muska istiyroum

  41. fidan 16/05/2017

    arkadaşlar merhaba medyum ayten duyan oldu mu

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

5 − four =


Sayac