"Enter"a basıp içeriğe geçin

34 Yorum

  1. fidan 16/05/2017

    bu yabancılarda da büyü tutuyormuymus sordugunuzda bize de yazın merak ediyorum

  2. sabri 16/05/2017

    medyum süleyman tarafından dolandırıldım ben bu yazan süleyman o mu yoksa

  3. linet 16/05/2017

    böyle şeylerden medet umanın aklına şaşarım

  4. yıldırım 16/05/2017

    kaynanam bize yerleşecekmiş eşime bir şey diyemedim ancak hiç razı değilim bunun için büyü yaptıracam ama bizimkilerin şüphelenmemesi lazım

  5. suphi 16/05/2017

    0553 047 7887 arayın şeref hocanın numarası

  6. latif 16/05/2017

    ne bilelim kardeşim biz senin doğru söylediğini öyle herkese inanırsak ohoooo

  7. süleyman 16/05/2017

    arkadaslar bende size büyü konusunda yardımcı olabilirim isterseniz yazın bana numaram ***********

  8. halo 16/05/2017

    yav hep ask hep meşk arkadaş para lazım para kim yapar berekt muskası ben öyle birini arıyorum

  9. mesut konaçoğlu 16/05/2017

    aman aman refika dediğin kadın heralde bir kadından kurtulmak için başka kadınlarla uğrastırma benii bir hayır yaptınız tam yapaydınız ya kardeşim ben nasıl ulaşırım bu şeref batura.

  10. çağlasın 16/05/2017

    ben eltim bizim eve gitrmesin artık istiyorum herşeye bir eleştirisi var bitmedi onun yüzünden sinir stres sahibi oldum ben bunu yaşamak istemiyorum söyledim de yüzsüzlük yapıp yine geliyor olmadı cocuklarını yolluyor olmadı eşşiyle geliyor.evden kaçırmak için ayagını kesmek için bi büyü yapılır mı ki

  11. üzeyir 16/05/2017

    medyum refiika da halleder gibi geliyor bana

  12. bülent 16/05/2017

    mesut kardeş medyum şeref batur hocayı ara o halleder bu işi

  13. esra 16/05/2017

    bende dolandırıldım üstüne bir bardak su içtim devir o devir

  14. saliha 16/05/2017

    ben dolandırıldım medyumum diyen bir kadın tarafndan kime şikayet edebilirlm

  15. yasin 16/05/2017

    bir de adamı bu hale getiren kadına bakmak lazım ne kadar taraflı bakıyorsunuz ya

  16. ceyhan 16/05/2017

    sizi bu konusma tarzıyla seven bi kadın bir daha zor bulursunuz nasıl sevip de inat ediyor anlamıyorum aynen hemen iyi bir medyum bulun kadın kurtulsun

  17. mesut konaçoğlu 16/05/2017

    kardeşim ben buraya nafaka ödesin beni boşasın kı yazmısım anlamıyosan karışma . soğutsun karıyı benden gerisini ben hallederim

  18. kadir 16/05/2017

    mesut bey soğutup bir an önce ayrılsın diye medyum arıyor heralde

  19. yonca 16/05/2017

    mesut bey ben anlamadım medyumu napacaksınız yni medyum sizi boşamayacak sizin yerinize nafakayı da ödemeyecek medyumu ilgilendriren kısım neresi

  20. kübra k. 16/05/2017

    eşimle ayrıldık şimdi hayatımda birisi var tekrar aynı şeyleri yaşamaktan cok korkuyorum bunun için fal baktırmak istiyorum .varmı bildik iyi biri

  21. mesut konaçoğlu 16/05/2017

    eşimlen ayrılmak istiyorum ama kendisi kabul etmiyor.nafaka falan vermek istemiyorum sorunsuzca ayrılalım zaten verecek imkanım da yok öyle… bunu halledecek bir medyum arıyorum ..

  22. mesut konaçoğlu 16/05/2017

    eşimlen ayrılmak istiyorum ama kendisi kabul etmiyor.nafaka falan vermek istemiyorum sorunsuzca ayrılalım zaten verecek imkanım da yok öyle. bunu halledecek bir medyum arıyorum ..

  23. mesut konaçoğlu 16/05/2017

    eşimlen ayrılmak istiyorum ama kendisi kabul etmiyor.nafaka falan vermek istemiyorum sorunsuzca ayrılalım zaten verecek imkanım da yok öyle. bunu halledecek bir medyum arıyorum .

  24. selami 16/05/2017

    iş yerim için bereket kazanc vefki yaptırmak istiyorum yaptıran nasıl olduğuyla ilgili bilgi verebilir mi?

  25. selami 16/05/2017

    iş yerim için bereket kazanc vefki yaptırmak istiyorum yaptıran nasıl olduğuyla ilgili bilgi verebilir mi

  26. perihan 16/05/2017

    ben gelinimden cok şikayetçiyim dostlar görseniz oğlumu mum etti mum yok olmaz yani oğlum kendiliğinden asla böyle olmuş olamaz kesin bir büyü yaptırdı .önereceğinizi medyum var mı gidip baktırayım

  27. çocuk için 16/05/2017

    bize muska yaptı aynı zamanda baska bir sorun daha varmıs eşimde görünen onun içn de ayrı bir işlem yaptı

  28. şimal 16/05/2017

    peki naptı çocuk için bmuska mı yaptı büyü mü yaptı nasıl oldu yani

  29. çocuk için 16/05/2017

    arkadaşlar soranlar olmuş ben çocuk konusunda şeref batur hocayı öneririm . benim ikinci evliliğimdi ilk evliliğimden 1 cocugum vardı yalnız eşimin ilk evliliği oldum ve çocuğumuz olmuyordu tabi zamanla benim cocugumda onun ve ailesinin gözüne batmaya basladı. bende şeref hocaya ulaştım sağolsun ilgilendi bizimle . eşimde biliyor bunu … neyse biraz zaman sonra ben hamile olduğumu öğrendim yuvam kurtuldu minnettarız

  30. demet 16/05/2017

    bende aşırı temizlik hastalığı başladı kendime engel olamıyorum.psikiyatri den ilaç verdiler yalnız bende sadece uyusukluk ve uyku yapıyor.ama cok asabi oluyorum cünkü halim olmadığından yeteri kadar temizlik yapamıyorum.beni bu durumdan kurtaracak bir hoca var mı

  31. herdem 16/05/2017

    kaynanamlar cok büyük yalanlar söyledi . eşimle boşanıyoruz. şimdi öyle bir şey istiyorum ki onlarında canı cok yansın asla mutlu olamasınlar bunun için yapılacak bir büyü var mı

  32. özlem 16/05/2017

    arkadaslar cocuğumuz olmuyor.eşimde çok çocuk istiyor. çocuğumuz olmassa yuvamız yıkılacak diye korkuyorum . bu konuda bildiğiniz iyi bir hoca varmı

  33. veysel 16/05/2017

    ecnebilerde de büyü işe yarıyor mu bilmiyordum

  34. turist 16/05/2017

    arkadaşlar bodrumda bir kıza aşık oldum ama kız turist belli bir vakti var burada bunun için bir hocayla görüşsem onun bana bağlanıp gitmemesi için yardımcı olabilir mi

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 + 11 =


Sayac