"Enter"a basıp içeriğe geçin

30 Yorum

  1. anı 14/05/2017

    arkadaslar unutamadıüım cok sey var bana cok agırlık yapıyor. bunlar yüzünden yoluma hayatıma bakamıyorum tavsiye

  2. ihsan 14/05/2017

    şeref hocayı aradım bakalım ikna oldum işleme başlayacaz inşallah söyledikleriniz olur

  3. şeyde 14/05/2017

    nesime hoca arıyacagına kocanı boşa derim !

  4. demir 14/05/2017

    bende muş civarında büyücü hoca arıyorum.

  5. kuşçu 14/05/2017

    şeref hocaya bir danısın isterseniz yardımcı olacaktır

  6. birgül 13/05/2017

    yardımcı olur tabi allah yardımcınız olsun . iiyi bir hocaya bir baktırın belki musallat olunmustur büyü falan vardır

  7. nurgül 13/05/2017

    oğlum cok değişti intihara meyillendi kac defa ne yapacagımızı sasırdık babası yaslı mukayet olamıyr hocalar bu konuda yardım edebilir mi

  8. sevgi 13/05/2017

    benim eşim uzakta iş buldu ben onun orda aklının karısmasından beni unutmasından korkuyorum bunun için beni unutmasın diye yaptırılacak büyü var mı

  9. ahmet 13/05/2017

    cami hocasıyla medyumlar farklı cami hoacaları bakmaz bu işlere ya medyuma ya büyücü hoca ya gidecen

  10. kıymet 13/05/2017

    bende üzerimde büyü olduğundan şüphe ediyorum cami hocasına gittim ben anlamam dedi kim bilim kime gitmeli

  11. peruze 13/05/2017

    aslında böyle şeyler cok tehlikeli yaptırmasanız daha iyi

  12. ece 13/05/2017

    bence yaptırmışken bir de sen ilişkinizi kuvvetlendirmek için de yaptır ne olur ne olmaz

  13. yener 13/05/2017

    soğutma büyüleri soğutma muskaları var onlardan yaptırmalısın büyücü hoca lara

  14. betül 13/05/2017

    eşimin eski sevgilisi bizi rahat bırakmıyor şimdi de karşımıza tasınmaya kalkıştı bu kadını eşimden soğutmam için ne yapmalıyım

  15. gurbet 13/05/2017

    benim komşuyu da dolandırdıydı dolandırması sorun değil de eşi altınları sorunca cok zor duruma düştüydü

  16. musluu 13/05/2017

    ulan sakalından bıyıgından da mı utanmadın be şerefsiz beni 6000 tl dolandırdı medyum tahsin sakın inanmayın

  17. nesime 13/05/2017

    cocugumuz olmuyor kaynanamgiller üstüme kuma getirmeyi bile düşündü bunun için beni çocuk sahibi yapacak yardım edecek bir hoca arıyorum acil şekilde

  18. fazilet 13/05/2017

    iyi yöntemmiş benim kaynanaya da böyle bir büyü lazım

  19. neriman 13/05/2017

    bende uzaktaki bir hocayla işlem yaptırmıştım aradım bilgilerimi verdim o bir baktı uygun olup olmadığına sonra bana döndü ben ücreti yatırdım o hazırlaması gerekenleri hazırlayıp bana gönderdi bende onları dediği şekilde uyguladım gerçi benimki aşk büyüsüydü ama farketmez sanırım

  20. nesrin 13/05/2017

    sen hocayı ara da o anlatır sana detaylı bir şekilde

  21. ihsan 13/05/2017

    iyi diyon hoş diyonda uzaktan uzaga nasıl susturacak anlamadım ki ben

  22. nesrin 13/05/2017

    telefonla ulaşmıştım ben kendisine 05530477887

  23. ihsan 13/05/2017

    nerede bu şeref hoca nereden bulacam bu adamı ben

  24. nesrin 13/05/2017

    yani eşinizi susturmanızdan yana değilim pek ama ben kaynanam için şeref beyle görüşüp bir büyü yaptırmıştım o gün bugundür eşimle bana karısmaz pek arayıp bir görüşün

  25. ihsan 13/05/2017

    benim eşimin dırdırı çok bunun yüzünden evde ne huzur var ne rahat cocuklar evden ayrı kaçıyor ben evden ayrı kaçıyorum bu karının çenesini susturabilecek bir hoca var mı

  26. tahsin 13/05/2017

    medyum volkanı duyan oldu mu

  27. yücel 13/05/2017

    eşimi ailem hiç sevmiyor onlara şirin hale getirmek için şirinlik muskası istiyorum

  28. sibel 13/05/2017

    musta değil ama baska sehirde var mustakiler hep dolandırıcı olmus

  29. nazmiye 13/05/2017

    bende iyi bir hoca arayısındayım

  30. erman 13/05/2017

    mus civarında iyi bir büyücü var mıdır

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − 20 =


Sayac