"Enter"a basıp içeriğe geçin

54 Yorum

  1. Metin 06/06/2017

    Öncelikle herkese merhaba. Tesadüfen bu siteye girdim . Ve tüm yorumları okudum. Zamanında ben de çok aradım çünkü. Çocuğu olmayan , hastalık çeken , ailede huzursuz olan , bağlama falan herşeyi yapabilen biri var. Adresini ya da telefonunu yazmak yasak mı bilmiyorum. 05078717827 . Umarım yasak değildir. Ben tavsiye ederim. Allah işlerinizde kolaylıklar versin.

  2. metin 10/05/2017

    kardeşşim bir kadına deli gibi aşık oldu yalnız kadın bize ve ailemize uygun değil onayımız yok bir araya gelsinler istemiyoruz uzaklastırabilecek bir medyum veya hoca var mı tanıdıgınız

  3. zümra 10/05/2017

    arkadaslar gelinimle oglumun ayrılmasını istiyorum yoksa oglum bu kadını öldürecek oglumu bundan sogutacak bizi bu müsibetten kurtaracak bir hoca lazım

  4. hüzün 10/05/2017

    arkadaslar benimde cocugum olmuyor ama eşim böyle şeylere çok karsı bunu eşime duyurmadan yapabilir miyim acaba

  5. rabiş 10/05/2017

    sevda bahsettiğin şeref batur hocanın numarasını yazarmısın bir de telefonunu verirmisin ?

  6. şevval 10/05/2017

    arkadaslr yüzyüze görüşebileceğim bir medyum arıyorum güven acısından cok önemli

  7. ahmet arif 10/05/2017

    arkadaslar cok fazla borcum var ne yapacagımı sasırdım acaba borctan kurtulmak için yapılacak bir muska varmıdır

  8. epilepsi 10/05/2017

    arkadaslar bu medyumlar acaba epilepsi için de yardımcı olabiliyorlarmı

  9. isim yok 10/05/2017

    arkadaslar esimle uzun zamandır birlikte olamıyoruz o ana kadar hersey normal ama o an hersey değişiyo eşim bambaska biri oluyor fiziken birşeyi yokmus beni bu kadar istememe sebebi ne olabilir ikimiz de cok üzülüyoruz bu duruma

  10. fatos 10/05/2017

    bu sicim büyüsü nedir arkadaslar

  11. kasap 10/05/2017

    ben birine asık oldum o da beni sevsin istiyorum arkadas muhabbet büyüsünden bahsetti nasıl yapılıyor

  12. yardım edin 10/05/2017

    sevda hanım peki nasıl oldu da hocaya gitmeye karar verdiniz yani benimde cocugm olmuyor ama öyle bir şey olabileceğini sanmıyordum su yorumu ouyana kadar

  13. eliz 10/05/2017

    arkadaslar medyumlarla yüzyüze mi görüşmek gerekiyor telefonla ulaşmamız yetiyormu nasıl yapıyoruz

  14. eliz 10/05/2017

    arkadaslar medyumlarla yüzyüze mi görüşmek gerekiyor telefonla ulaşmamız yetiyormu

  15. şaduman 10/05/2017

    iyi araştırma yapmak lazımbaşka bir formülü yok diye biliyorum

  16. meraklı melahat 10/05/2017

    arkadaslar dolandırılmamak için napmak lazım gerçek medyum olup olmadığını nereden anlarız

  17. ebrar 10/05/2017

    canım bu yüzden fala inanma falsız da kalma diyorlar sen ona göre yaşama

  18. saime 10/05/2017

    gecen gün bir medyuma fal baktırdım inanmazdım ama dedikleri cıkmaya basladı ve pekte iyi şeyler söylememişti acaba falların doğruluk payı nedir

  19. abdullah 10/05/2017

    evde bir kaç tane muska buldum bunların iyi mi kötü mü olduğunu kim anlar cami hocası ben bakmam dedi

  20. girdap 10/05/2017

    arkadaslar duygusal anlamda boguluyorum ölcem sanıyorum ne olduysa sevgilimden ayrıldıktan sonra oldu nolur yardım edin

  21. irem 10/05/2017

    böyle seyler hurafe inanmayın bunlara ama yaa

  22. cihangir 10/05/2017

    medyum feza tanıyan varmı

  23. sebahat 10/05/2017

    arkadaslar bu medyum dedikleriniz bir okul okuyor mu yazmayı falan nereden biliyorlar

  24. faik 10/05/2017

    arkadaslar gecenlerde bir adınla tanıstım kadından cok etkilendim yalnız normlde hiç tarzım olan bir kadın değil baska bir ilişkim vardı neredeyse bu ilişkimi bile bitirmeyi düşünüyorum kadın bana bir sey yapmıs olabilir mi

  25. ragıp 10/05/2017

    son zamanlarda vücudumda uyusmalar vardı doktora gittim birşey bulamadılar en son seref hocayla tanıstık iş ortagımın bana bir büyü yaptıgını söyledi önce inanmak istemedim ama sonrasında durumum daha da agırlasmaya baslayınca mecbur kaldım şimdi iyiki karsıma seref hoca cıkmıs diyorum işlemler tamamlandı normal hayatıma döndüm farketmeseydim belki de ölecektim

  26. vural 10/05/2017

    arkadaslar yakında düğünüm var ama ben kızla zorla evlendiriliyor gibiyim kız a git diyemem naptıysam da gitmedi zaten onu benden soğutacak bir hoca lazım

  27. devlet 10/05/2017

    arkadaslar nasıl yapılıyor bu büyülerbiraz bilgi verirmisiniz

  28. Tolgay 10/05/2017

    arkadaslar imam nikahlı olduğum eşim evliymiş fakat bende hamileyim eşimin resmi nikahlı olduğu kadınla cocugu yok onu kendime bağlamam lazım ne yapabilirim cok zor bi durum lutfen yardım edin bana

  29. zuhal 10/05/2017

    SEVGİLİMDEN AYRILDIM ÇOK ACI ÇEKİYORUM. SEVGİLİMİN BENİ SEVDİĞİNİ BİLİYORUM AMA BİR TÜRLÜ BANA ADIM ATMIYOR. ÇOK ACI ÇEKİYORUM VE BU YÜZDEN İYİ BİR HOCA ÖNERİRMİSİNİZ

  30. mehmetali 10/05/2017

    arkadaslar ben bir kadına asık oldum ama kadın bana bakmıyor onu nasıl elde edebilirim bu işi yapan hocalar varmı

  31. zehra 10/05/2017

    arkadaslar ben almanyaya gelin gitim cok mutsuzum eşimin benim lafımı dinlemesi için ne yapmam lazım varmı iyi bir hoca memleketime dönmek istiyorum

  32. filiz 10/05/2017

    medyum gurbeti hiç duymadım

  33. feridun 10/05/2017

    medyum gurbet dolandırmaya kalktı arkadaslar tam 12000 tl para istedi araba isteyecekti neredeyse ve daha da yetmeyebilir dedi sakın paranızı kaptırmayın

  34. güllü 10/05/2017

    gökce hanım bu bahsettiğiniz hocaya nasıl ulasabilirim ve bu işlem size ne kadara mal oldu acaba

  35. gökce alımlı 10/05/2017

    arkadaslar size bir deneyimimi anlatmak istiyorum sevgilimle ayrıldık 5 yıldır birlkteydik coz üzülüyordum neden ayrıldığımıza da akıl erdirememiştim şeref hocayla konustum ailesi ayrılmamız için büyüyaptırmış meğer neyse o büyüyü bozduk zaten baska bir işleme gerek kalmadan sevgilim geri döndü bu konuda seref hocanın üstüne tanımam

  36. sinirli adam 10/05/2017

    bu medyumum diye gecinenelerin hepsini toplatacaksın aslında hepsi dolandırıcıdan baska birşey değil

  37. fal meraklısı 10/05/2017

    arkadaslar gercekten fal da gelecek cıkabilir mi yani gecmiş tamam okey ama geleceği de görebiliyorlarmı

  38. eski sevgili 10/05/2017

    evlendim iki cocugum var ama eski sevgilimi unutamıyorum ne olur yardım edin onu unutturacak bir dua bir muska lazım

  39. medyum kader 10/05/2017

    arkadaslar bende medyumum yazın buraya yardımcı olurum

  40. behiye 10/05/2017

    çevirgel diye bir büyü varmıs yaptıran varmı kendimiz yapsak tutarmı

  41. ferzat 10/05/2017

    arkadaslar eşimle kacarak evlendik birbirimizi cok seviyorduk ne zaman ki eşim ailesiyle barıstı o gün bugundür huzurumuz kalmadı tavsiye istiyorum

  42. can 10/05/2017

    ben bir kıza asığım kızda bana asık yalnız ailesi onay vermiyor ailesinin ağzını kapatacak bir yol arıyorum yoksa kavusmamız imkansız

  43. halıcı 10/05/2017

    arkadaslar daha önce bir kere iflas ettim dükkanım yandı nedenini itfaiye de çözemedi eski eşim büyüyle cok ugrasırdı acaba diyorum onun etkisi var mıdır şimdi yeni açtığım iş yerimde de pek bereket yok

  44. üzüm 10/05/2017

    ben kaynana derdinden muzdaribim o kadının agzı bir kapansın bir daha acılmasın istiyorum yalnız o büyüyüe benden daha meraklı anlamadn nasıl yapabilirim

  45. cantuğ 10/05/2017

    arkadaslar eşimin gözü beni artık hiç görmüyor sevimlilik muskası dedilerdi işe yarar mı

  46. yılmaz yılmaz 10/05/2017

    arkadaslar oğlum bir kaza gecirdi ve su an komada öğrendikki gelinim ondan kurtulmak için bir büyü yaptırmıs yakın bir arkadası anlattı sonrasında da böyle bir olay oldu acaba gerçekliği varmıdır

  47. hande 10/05/2017

    cok etkili bir ask muskası yapabilecek hoca var mı acaba

  48. pakize 10/05/2017

    arkadaslar acilen yazın eşim beni boşayacakmış baska bir kadın alacakmış napabilirim

  49. yusuf 10/05/2017

    bizde iki medyum arasında kalmıştı medyum nisan ve seracettin . nisan için dolandırıcı demişssiniz bu medyum seracettini tanıyan varmı

  50. selamet 10/05/2017

    medyum nisan bir arkadasımı da dolandırmıs

  51. anıl 10/05/2017

    aradaslar medyum nisan dolandırıcı sakın inanmayın

  52. tibet 10/05/2017

    kardeşim allah bağışlasın cocugunu . bu seref hocaya nasıl ulasırız

  53. satı 10/05/2017

    dostlarım paragöz olmayan dolandırıcı olmayan bir hoca arıyorum müşkül durumdayım

  54. sevda yılmaz 09/05/2017

    iyi akşamlar. evlendik evleneli cocugum olsun diye ugrasıyorum . ne yollar denedik olmadı .sonunda tavsiye üzerine bi hocaya ulaştım . meğer olmamasının nedeni kaynanamların yaptıgı büyüymüş. allah razı olsun şeref batur hoca dan . şimdi çocugumu bekliyorum.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 + ten =


Sayac