"Enter"a basıp içeriğe geçin

39 Yorum

  1. karasi 14/05/2017

    ulan bu da xor iş ya hem para ver hem yaptrı hem de olmasın

  2. harika 14/05/2017

    büyü yaptırdığın medyumla tekrar iletişime geç ona sor iyice belki bir şeyi yanlış veya eksik yapmıssınızdır

  3. minel 14/05/2017

    dolandırıldım mı yani :S :S

  4. harika 14/05/2017

    canım büyü tutmamıstır

  5. minel 14/05/2017

    bende aşk büyüsü için yardım isteyecektim yaptırdım ama buna ramen ayrıldık ya neden olabilir

  6. firuze 14/05/2017

    arkadaslar 4 kızım var eşim ille de erkek istiyor peki bunun için muska yapılır mı

  7. nuray 14/05/2017

    benim eşime yapılmıştı allahtan erken farkettik eşime eski ortağı yaptırmış geberesice…eşim yemeden içmeden kesilmişti hiç bir işi olmuyordu hastalanıyordu allahtan ki öğrenmişiz

  8. metin 14/05/2017

    bu kara büyü iyiymiş benim kaynanaya da yaptırmak lazım .

  9. cem 14/05/2017

    ben kara sevda anlamında bir büyü sanoyordum anladım

  10. halime 14/05/2017

    kara büyü yaptırdığınız kişi zarar görsün diye yapılır baska bir amacı yok yani

  11. cem 14/05/2017

    yav her konuda bilginiz var da bu kara büyüyle ilgili bir bilginiz yok mu

  12. eşref 14/05/2017

    ben hala yıldızname baktıracak birini bulamadım ya

  13. aliş 14/05/2017

    suna hanımın tavsiyesiyle bende ulaştım kendisine sağolsun abaya ilgilendi bir de sonuca ulaşabilirsek 10 numara 5 yıldızz

  14. atıf 14/05/2017

    şeref hocayla görüştüm ben işlemlere başlayacagız yarın para yatıracagım haydiyin hayırlısı

  15. cevap veriyorum 10/05/2017

    gamze arkadasım ek derdin bu olsun. git bir hocaya nazarlık yaptır

  16. gamze 10/05/2017

    arkadaşlar genç ve alımlı bir kızım. anlış anlasılmak istemem ama güzel olduğumu söylerler. yalnız biri güzelsin demeye görsün hemen yatak döşek hasta oluyorum. yıldızın düşük diyorlar. nazardan nasıl korunabilirim

  17. kamuran 10/05/2017

    eşimden şiddet görüyorum cok asabi birisi ne yaptıysam onu bu huyundan vazgeciremedim onu durdurabilecek biri bir muska varmı

  18. sıla 10/05/2017

    yüklü miktarda altınım calındı. yabancı biri yapmıs olamaz. bir hocaya gitsem kim olduğunu bulabilir mi bana

  19. emsal 10/05/2017

    05530477887 eşref hocanın numarası ama değiştiyse bilemem . benim işlemlerim olmuştu ama fiyatı kişiye göre söylüyor diye biliyorum. işlerin karışıklığı falan belirliyor heralde fiyatı

  20. cem 10/05/2017

    bu kara büyü nedir ya kim kime neden yapar sevdiğim bir kız var ona yapılmış öyle diyor nolacak

  21. yasin 10/05/2017

    arkadaşlar bir kadına aık oldum fakat kadın bizim buralara pek uygun değil o gelmesine gelirim diyor fakat ailem asla kabul etmez . eğer öğrenirlerse topraklardaki hakkımı kaybederim . sevdiğim kadını onlara kabul ettirmek için yapılacak bir büyü varmı

  22. hiçkimse 10/05/2017

    bu büyülerin belirli bir süresi varmıdır tekrar yenilemek gerekir mi

  23. kemal 10/05/2017

    sevgilimle birbirimizi çok seviyoruz fakat onu istanbulda mevki sahibi biriyle evlendirmek istiyorlar. sevgilim ailesine karşı cıkamıyor. bana ve kendisine zarar geleceğinden korkuyor. ailelerimiz görüşüyorlardı fakat sevgilimin ailesi durumdan habersiz. şimdi iyi bir hoca bulmak lazım ki bu aile onu değil beni istesin kızlarını bana versin

  24. yalnız adam 10/05/2017

    vallahi bacım henüz bunları yapanlarla ilgili bir tarife ne yazıkki çıkmamıştır 😀 çıkarsa yayınlarız

  25. gülay 10/05/2017

    bende fiyatlarıyla ilgili bilgi almak istiyorum aslında ma tek tek herkesi arayıp durumu anlatmak istemiyorum

  26. atıf 10/05/2017

    bu bahsettiğiniz medyumların telefon numaralarını alabilir miyim

  27. tayfun 10/05/2017

    arkadaslar benim önceden işlerim çok tıkırındaydı fakat hayatıma bir kadın girdi hayatım alt üst oldu ne işimin beti bereketi kaldı ne de cevremde iyi bir insan. adeta herşey tersine döndü. bu kadınla ayrıldım ayrılalı basıma gelmedik kalmadı. duydum ki bana bir yazı yazdırmış. yazıyı bulamıyorum. ne yapmalıyım

  28. azat 10/05/2017

    eşimle çok severek evlendik yalnız son zamanlarda birbirimizle konuşamaz olduk sürekli tartışıyoruz tavsiye istiyorum

  29. şilan 10/05/2017

    arkadaslar benim abim kız kacırdı e töreler dediler bende mecbur onlardan birine gelin verildim .ancak ben baskasını seviyorum. eğer ayrılırsam abiminde başına bela olurlar.ona zarar gelsin istemiyorum. tek çarem eşimin benden soğumasını sağlamak. bunu yapan hocalar varmıdır

  30. feyyaz 10/05/2017

    bu nazar duasını yazdırmak için kime gidilmeli bu duayı yazdırmakta büyüden mi sayılır yazdıranlar bana da bilgi verebilir mi

  31. enise 10/05/2017

    buralara yazmak hiç istemezdim amma velakin gel köt ki caresiz kalmışım . allah bana bir gelin vermiş aman yarabbi . onun dilindeki zehir en tehlikeli yılanda yoktur. oğlumu sürekli yerin dibine sokuyor akrabaların yüzüne bakacak durumumuz kalmadı artık. bir kaç defa ayrılmaya kalkıştılar . bir de ne göreyim ailesi bizim oğlana baskı kuruyor. bu işin sonunda kan çıkacak. öylesindense bu kadını oğlumdan soğutacak birini arıyorum . ne kadar tez zamanda bulursak o kadar iyi.

  32. funda 10/05/2017

    ben kaynanamlarla aynı evde yaşamak istemiyom . hiç bir özgürlüğmüz yok. herşeye karışıyorlar. herşeye laf ediyorlar. ben bıktım. ne yapayım kime derdimi açayım. güvenilir bir hoca arıyom.eşim beni dinlemiyor .

  33. basri bayburt 10/05/2017

    gitmediğim türbe cami kalmadı derdime derman bulamadım. eşimle 8 senelik evliyiz tek eksiğimiz bir çocuk varmı tavsiyesi olan

  34. helin 10/05/2017

    allah yardımcınız olsun aliş bey . ben de iyi bir hoca arıyorum yalnız benim derdim eşimi eve bağlamak iyi bir hoca buldugunuzda burdan yazarsanız seviniriz

  35. eşref 10/05/2017

    yıldızname ye kim bakar arkadaşlar

  36. erkan 10/05/2017

    beş para etmeyen medyumlar hep beni mi bulur be gardaşım

  37. suna 10/05/2017

    saydıklarınızdan sadece şeref hocayı tanıyorum o da bahsettiğimiz aynı kişi mi bilemiyorum benim bahsettiğim şeref batur . ben kendisiyle telefonda görüşmüştüm fakat farklı bir işlem yaptırmıştım. benim işim oldu ama size ne kadar yardımcı olur kendisiyle görüşmeniz lazım

  38. aliş 10/05/2017

    arkadaslar küçükken basımdan bir olay geçmişti çarpılmıştım sonra bir kaç hocaya gittik bir süredir düzeldiğimi düşünüyordum taa ki düne kadar . tekrar başa sarmaya başladık gerçekten işinin ehli birini arıyorum bir kaç isim buldum şeref hoca celal hoca ve ali hoca varmı tavsiyesi olan ? bunlardan biriyle görüşmüş olan

  39. metin 10/05/2017

    buralarda güvenilir bir medyum var mı bildiğiniz ?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × 2 =


Sayac