"Enter"a basıp içeriğe geçin

39 Yorum

  1. şahin 14/05/2017

    medyum zuhur le işlem yapıp memnun kalan varmı

  2. cihangir 14/05/2017

    arkadaşlar bu vefk nedir okudum anlamadım yaptıran biri net olarak yazar mı

  3. ferdi 14/05/2017

    evimin resmen beti bereketi yok bunun için muska yaptıracam

  4. yusuf 14/05/2017

    bu işlere biraz merakım var cok arastırdım cok denedim yazdım çizdim sanırım çarpıldım . bir iki hocaya gittim fayda etmedi hakikatli bir hoca arıyorum

  5. özge 14/05/2017

    medyum serden tanıyanınız var mı acaba

  6. ercan 14/05/2017

    eski sevgilim eşimi sürekli rahatsız ediyor . ben bundna kurtulmak için her yolu dened,m . mahkemeden karar bile çıkarttırdık ama laf anlamıyor. bun için hocalar büyü yapsa ben bu büyü olsun diye bu kadınla görüşmek zorunda kalırmıyım

  7. safiye 14/05/2017

    çok iyi nokta atışı yapacak bir falcı arıyorum

    • Hikmet 29/07/2017

      Var oyke bi falci

  8. katil balina 14/05/2017

    iiyi bir iş bulmak içinde büyü muska falan yaptırılabilir mi ? bulduğum işlerin hiç biri bana uygun değil

  9. pelin 14/05/2017

    siz yaşamadığınız için bilmessiniz sanırım bana ayırma büyüleri yaptılar da yuvamı zor kurtardım … ille yapılacaksa iyiliğine yapılsın

  10. leyla 14/05/2017

    pelin hanım iyiliğe veya kötülüğe büyü yaptırmak düşünceli olmak mı ne saçma …

  11. nazmiye 14/05/2017

    şu şeref hocanın numarasını soran biri olmuş ben yazıyım bana da dua edin 05530477887

  12. pelin 14/05/2017

    ah keşke benim de görümcelerim böyle düşünceli olsa

  13. görümce 14/05/2017

    hayır arkadaşım ne münasebet kavgalara son vermek niyetim

  14. mehmet çetin 14/05/2017

    görümce hanım çok merak ettim affınıza sığınarak soruyorum buna son vermek derken evliliklerine mi son verceksiniz

  15. görümce 14/05/2017

    abimle yengem felaket kavga ediyorlar… hep yengemin ailesinin işleri. buna son vermek için bir hoca arıyorum

  16. serpil 14/05/2017

    bende bu aralar bir uyuşma var çenemde tutulma … ellerim kollarım kalkmıyor. buralarda gezerken aklıma takıldı acaba bende bir büyünün etkisinde olabilir miyim

  17. çağla 14/05/2017

    bende 2 yıl önce dolandırılmıştım. cinlerim var onlar istiyor parayı yoksa ben para bile almam demişti .. gönderdim inandım adam da yok oldu

  18. nezihe 14/05/2017

    önce benden normal bir para istedi 3000 tl sonra 1400 tl mazeme parası istedi sonra da sana bir de muska yazıcam cok büyü yapılmaya calısıyo falan diyerek 1000 daha istedi

  19. hasan 14/05/2017

    ulan ya 😀 😀 😀 o niye küsürlü nezihe hanım öyle

  20. nezihe 14/05/2017

    5400 tl dolandırıldım napabilirim

  21. ayşen 14/05/2017

    falcı derken medyumlar falan bilir . suya bakanlar yazı yazanlar . kahveden falan göremezler sanırım

  22. gökhan 14/05/2017

    eşimin yazışmalarından anladığım kadarıyla zamanında bana büyü yapılmış . eşim bunu asla kabul etmedi iftira dedi bunu falcı bilir mi

  23. beste 14/05/2017

    siz bilmiyor olabilirsiniz diye yaşamadınız diye böyle bir gerçein olduğu yok sayılamaz ne saçma herkesin hayatı baska allah yardımcınız olsun

  24. sultan 14/05/2017

    ya böyle şeyler var mı hala bu devirde yıl olmuş 2017 ne saçmalıklar bunlar . benim ikinci evliğliğim olduğu halde bunu yapamazlar bana

  25. elif çırak 14/05/2017

    dönebilsem dönmem mi bizde gelinlikle çıktığın eve anca kefenle dönersin

  26. sultan 14/05/2017

    bana kaynanam falan öyle bir şey yapsa bir dakika durmam hoca falan uğrşacagına baba evine dönsene

  27. elif çırak 14/05/2017

    ben köy evinde yaşıyom. kaynanamlar eltimler görümcem hep beraber yasıyoz . ama bütün işi bana yaptırıyorlar baeni eziyorlar horluyorlar. eşim sesini çıkaarmıyo yap nolmuş diyor. ben sağlığımdan olacam artık. bunu hemen düzeltebilecek bir hoca söyleyin bana

  28. zeynel 14/05/2017

    kardeş allah başka dert vermwsin … insanın karısı güzel olsa dert olmasa dert. … baştan güzelini almayacaktın o zaman

  29. ahmet 14/05/2017

    eşim hoş bir kadın herkes te güzel olduğunu söyler hatta ailem bile nereden buldun bizim oğlanı bu güzellikle diye takılırlar. başta makar kikiri iyiydi de baktım iş ciddiye biniyor. eşim benim ondan neyim eksik bundan neyim eksik moduna gecti . eşimi bana iyice bağlayacak bir büyü bir muska birşey arastırıyorum yardımcı olur musunuz

  30. dursun şahin 14/05/2017

    ben kızımın daha iyi olması için bir büyü yaptırmak istedim bir hocayla irtibat kurdum dediklerini yaptım parayı yatırdım ancak kızıma gidip gelince görüyorum ki bir değişiklik yok hocaya soruyorum olur mu değişiklik mutlaka vardır diypr. kızıma soramam kızıma haber vermeden yaptırmıştım. acaba dolandırıldım mı

  31. ceyhan 14/05/2017

    medyum şeref demişsiniz ama numarasını nerede buluruz yazmamışsınız ?

  32. burak 14/05/2017

    yakın zamanda askere gidecem. aslında sevgilimden yana bir şüphem yok fakat cok gördüm askerdeyken terkedileni de aldatılanı da .aldatsa belki öğrenemem bile . durumu garaantiye almak için büyü yaptıracam .. hocalar bunun için nasıl birşey yapıyor. kız anlarmı

  33. hatice 14/05/2017

    arkadaşlar eşim kaynanamların ağzına çok bakıyor onlar anlatıyor eşim bana şiddet uyguluyor. daha takatim kalmadı. 2 aylık hamileyim .. aileme söylesem kan cıkacak diye korkuyorum. gidip bir hocadan yardım alsam diyorum. hocaya gidersem büyü falan yaparsa bebeğime bir zarar gelebilir mi ?

  34. hatice 14/05/2017

    arkadaşlar eşim kaynanamların ağzına çok bakıyor onlar anlatıyor eşim bana şiddet uyguluyor. daha takatim kalmadı. 2 aylık hamileyim .. aileme söylesem kan cıkacak diye korkuyorum. gidip bir hocadan yardım alsam diyorum. hocaya gidersem büyü falan yaparsa bebeğime bir zarar gelebilir mi ?

  35. tilbe 14/05/2017

    emel arkadasım benim annem de simetri takıntısı vardı biz medyumşeref beyle görüştükten sonra şu an daha iyi tabi arda yine bir şeyler düzeltiyor ama milimetrik hesaplamalar yapmıyor en azından … önceden odada bile duramıyordu evin alcısında cıkıklar var duvarda yamukluk var alcıpan biraz eğri diye diye evi sattıracaktı neredeyse

  36. emel 14/05/2017

    eşim temizlik için neredeyse beni öldürecek.tek bir tane toz ucussa benden biliyor. inanmassınız elimde bezle oturuyorum. böyle bir adam değildi. bununla ilgili bir hocaya gitsem aacaba ben,m derdime derman olabilir mi

  37. apo 14/05/2017

    medyum belkıs ve medyum tayfun dolandırıcı arkadaslar sakın paranızı kaptırmayın

  38. ismal 14/05/2017

    siirt içerisinde yüzyüze görüşebileceğim bir medyum arıyorum. daha önce çok dolandırıldım bu defa yaş tahtaya basmak istemiyorum

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

1 × 3 =


Sayac