"Enter"a basıp içeriğe geçin

27 Yorum

  1. ercan 13/05/2017

    benimde eşimle bu ara cok huzursuzluk sorunumuz var kendi içimizde de birbirimize arsı da huzurumuz yokadeta bunalımdayız barut gibiyiz sürekli tartışma mutsuzluk bunun için mutluluk için bir vefk mi muska mı yaptırmalı

  2. tugce 13/05/2017

    babam annemi terketti annem cok üzülüyor onun içn hemen babamı eve döndürecek birisi lazım

  3. ebrar 13/05/2017

    fal baktırmak ne ya bu devirde hala varmı böyle şeyler

  4. gölge 13/05/2017

    ben medyum değil de iyi bir falcı arıyorum kendime merak ettiğim şeylere cevap verse yeter gerisini ben hallederim diye düşünüyorum bunun için kimi önerirsiniz

  5. özüm 13/05/2017

    bu vertigo için hocaların yaptığı işlemler nasıl oluyo biliyomusunuz

  6. tülin 13/05/2017

    çocuğumuz olmuyor olması için de cok cabalıyoruz ama heralde böyle nefesi kuvvetli bir hocaya ihtiyac var büyü değil de muska dua istiyorum aslında bunun için de medyuma mı gitmeli

  7. atıf 13/05/2017

    eşim benden ayrılmıyor ben ondan ayrılmak için güzelce konustum olmadı dövdüm olmadı sövdüm olmadı denemediğim tek büyü kaldı bu işi tertemiz halledecek bir hoca rıyorum kendime

  8. latife 13/05/2017

    benim bildiğim bir cami hocası var o yapıyor böyle işlemler isteyen olursa burda bizim köyde ama sadece köy halkına yardım ediyor

  9. rıza 13/05/2017

    ama cami hocaları işlem yapmıyor diye biliyorum iyilik için de olsa

  10. vuslat 13/05/2017

    nazar ve göze gelmemek için yaptırılan muskaların bir zararı varmıdır camide yaptırabilirmiyiz

  11. kardeş 13/05/2017

    arkadaslar kardeşim zor durumda onun için iyi bir hoca arıyorum

  12. doruk 13/05/2017

    bence dua etmek en iyi çözüm açın ellerinizi edin duanızı

  13. onur 13/05/2017

    Bikac sitede yorum yazdm ama tarafsiz davranmadklarindan dolayi yorumlarim degistirilerek yayinlandi bende bu sitelerde adi gecen bi hocayla calistim hala islemim bitmesine ragmen genus HIC bir sonic alamadim.bahsettiğim hoca tayfun hocadır bilin

  14. ayla 13/05/2017

    Bikac sitede yorum yazdm ama tarafsiz davranmadklarindan dolayi yorumlarim degistirilerek yayinlandi bende bu sitelerde adi gecen bi hocayla calistim hala islemim bitmesine ragmen genus HIC bir sonic alamadim.bahsettiğim hoca tayfun hocadır bilin

  15. ayla 13/05/2017

    bize sormak yerine medyuma sorsanız daha iyi cevaplar alırsınız

  16. ilkay 13/05/2017

    askere giderken sevdiğim bir kız vardı.askerden sonra evlenmeyi düşünüyorduk.ama o beni çokdan unutmuş.buda beni ciddi bir bunalıma soktu.kabul edemedim.bunu da halledebilir mi hocalar

  17. türkü 13/05/2017

    ya bırakın böyle saçmalıkları olacağı varmış olmuş kimsenin yaptığından medet ummayın

  18. ahmet 13/05/2017

    Arkadaşlar 7. Günüm ve bir anda mesa geldi küçük bir kipirdama ama olsun bana mesaj attı inanıyordum hatta yorumlara bakıp kendimi sakinlestirmeye çalışıyordum bir anda mesaj geldi sanırım bu defa olacak bu iş

  19. babalık 13/05/2017

    sen bu şekilde konusmaya hitaba devam edersen hoca ne yapsa az sana

  20. anna 13/05/2017

    merhaba.erkek arladaşım kalbimi o kadar çok kırdı ve incittiki.2 yıllık ilişkim artık kırgınlıklara dayanamayıp bitti.çok ağır sözler kullandı bana.onu affedemiyordum.belki bir özür dilese,gönlümü almaya çalışsa bu duruma gelmezdik.ama ben 2 yıl boyunca onun için herşeyi yaptım.maaşımı aldım onun borçları için kullandım.dünyamın merkezi yaptım onu.bunu haketmemiştim.bana pişman bir şekilde gelmesi lazımdı ama nasıl ?? ve süryani büyüsüne karar verdim.onun hakkında en iyi süryani büyüsü gelirdi.bu kararıda yorumları okuyunca aldım.yoksa ben nerden biliyim bunumesaj attım şeref hocaya.sağolsun cvp verdi.bide herkese cevap vermiyomuş ve işini yapmıyomuş sanırım.anlattım sorunumu.14 ile 16 gün süre verdi.ve 16 ci gün benim köpeğim bin pişman geldi.önce kapının önüne güller bırakmış.msj attı.kapının önünde seni bekleyen bir hediye var diye.bi açtım kapıyı.inanılmaz mutlu oldum.sonra bir msj daha geldi.bu gülleri gönderen kişiyede kapıyı açarmısın diye.valla gerisi bana kalsın.ama ilk heyecanımı yeniden yaşadım.çok teşekkür ederim şeref hocama.

  21. anna 13/05/2017

    merhaba.erkek arladaşım kalbimi o kadar çok kırdı ve incittiki.2 yıllık ilişkim artık kırgınlıklara dayanamayıp bitti.çok ağır sözler kullandı bana.onu affedemiyordum.belki bir özür dilese,gönlümü almaya çalışsa bu duruma gelmezdik.ama ben 2 yıl boyunca onun için herşeyi yaptım.maaşımı aldım onun borçları için kullandım.dünyamın merkezi yaptım onu.bunu haketmemiştim.bana pişman bir şekilde gelmesi lazımdı ama nasıl ?? ve süryani büyüsüne karar verdim.onun hakkında en iyi süryani büyüsü gelirdi.bu kararıda yorumları okuyunca aldım.yoksa ben nerden biliyim bunumesaj attım şeref hocaya.sağolsun cvp verdi.bide herkese cevap vermiyomuş ve işini yapmıyomuş sanırım.anlattım sorunumu.14 ile 16 gün süre verdi.ve 16 ci gün benim köpeğim bin pişman geldi.önce kapının önüne güller bırakmış.msj attı.kapının önünde seni bekleyen bir hediye var diye.bi açtım kapıyı.inanılmaz mutlu oldum.sonra bir msj daha geldi.bu gülleri gönderen kişiyede kapıyı açarmısın diye.valla gerisi bana kalsın.ama ilk heyecanımı yeniden yaşadım.çok teşekkür ederim şeref hocama.

  22. babalık 13/05/2017

    Ben 2 defa dolandirildim ilkinden sonra cok arastirdim .medyum piyasasında çok yalancı var.kime güveneceğini bilmiyo insan yemin ederim

  23. dağhan 13/05/2017

    BEN YORUMLARI OKUYUNCA HOCAMLA GÖRÜŞTÜM.BUNDAN YAKLAŞIK 6 GÜN ÖNCE KADARDI.ÖDEMEMİ YAPTIM.İŞLEME BAŞLADIK.BANA Bİ KAÇ BİŞEY GÖNDERDİ.DEDİKLERİNİ YAPTIK.SONUÇ ALDIM.BURDAN TEŞEKKÜRLERİMİ İLETİLİYORUM HOCAMA .

  24. uğur 13/05/2017

    Medyum hoca ayni seymi yaptiklari is aynimi

  25. nusretcan 13/05/2017

    Hoca olmayan kisiler nasil hocayim der anlamiyorum yani nasil kandirabiliyolar

  26. şeyda 13/05/2017

    Bende medyum esata gittim tam sahtekar inanmayin sakın sakın

  27. güneş 13/05/2017

    medyum niyazi dolandırıcı dikkat edilmes gereken biri güzel konusup herkezi dolandırıyor adi

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

two × one =


Sayac