"Enter"a basıp içeriğe geçin

49 Yorum

  1. suat 10/05/2017

    eşimle severek evlendik ama yıllar gectkce sevgimiz bitti şimdi ayrılmak istiyorum ama eşim yanaşmıyor. ben genciz baska asklarda yasayabilelim diyorum .hayatımı bu şekilde sürdürmek istemiyorum.mutsuzum . eşimi benden soğutacak evden yollayacak biri varmı

  2. muhtar 10/05/2017

    bu ali hoca nın numarası var mı bende bir iki bişey danışayım

  3. hanife 10/05/2017

    sevdiğim adam başkasıyla evlenmek üzere ama o da aslında beni seviyor karşılıklı hatalar yaptık şimdi birbirimize dönemiyoruz onsuz çok mutsuzum yardımlarınızı bekliyorum

  4. pınar 10/05/2017

    emel acaba yeterince ilgilenmedinmi eşinle burda çözüm aramak yerine kendin hiç uğrastın mı acaba

  5. emel 10/05/2017

    eşimle çok zor dönemler geçirdik . hem maddi hem manevi olarak. bu sürede 1 de çocugumuz oldu ve eşim iyice evden uzaklaştı nolur bi yol gösterin evine ocagına dönsün . çok mutsuzum

  6. ramazan 10/05/2017

    ne diyelim allah hepinizin yardımcısı olsun başka türlüü zorr

  7. efsun 10/05/2017

    bu hocaların telefon ve fiyatlarını yazsanıza

  8. akılsız 10/05/2017

    3 yıl öncemedyum sefa tarafından dolandırıldım 4 ay ona calıstım resmen.o zaman geri gelsin diye eski sevgilimle ugrasıyordum şimdi baskasıyla evliyim .boşa paramdan oldum

  9. karaca 10/05/2017

    ben şeref hocayla bu gece işlemlere başlıyorum. ben ona önce bilgileri verdim bana ben sana dönücem dedi. bugun döndü bakmış bir kaç şey söyledi . hadi hayırlısı bakalım ne kadar sürede sonuc alıcaz.

  10. raziye 10/05/2017

    ali hoca kimdir ben duymadım hiç nerede kendisinin yeri

  11. delikanlı 10/05/2017

    ali hocayla işlemlere basladık bugün sonucunu yazarım size 1 hafta 10 güne

  12. fala inanma 10/05/2017

    bu medyum dedikleriniz sya bakarak birşeyler söyleyenler mi ? merak ediyorum

  13. gülşah 10/05/2017

    arkadasşar bu papaz büyüsü hakkında bilgisi olan varmı basına gelen

  14. haşim 10/05/2017

    tabi tuzu kuru olana konusmak kolay yaşamayan bilemez bunu yapmaya mecburuz

  15. yeliz 10/05/2017

    arkadaslar bence bunları buralarda anlatmayın

  16. hanım 10/05/2017

    eşim üstüme kuma getirmeye kalkıştı ben o yokken bunun yanlış olduğunu düşünüyorum biliyorum ama bir türlü evden gidemiyorum esyalarımı toplamaya elim gitmiyor eşşime iki laf etcek oluyorum sanırsın ki dilim tutuluyor cevap veremiyorum yardım edin

  17. hüsrev 10/05/2017

    bir kız sevdim o da beni seviyor ama sanki geçmişinde benden sakladığı birşeyler var gibi bunu öğrenmenin de bir yolu varmıdır

  18. sevdalı 10/05/2017

    arkadaslar geri getirmede en etkili yol hangsisi ne yaptırmam lazım cok aşığım kesinlikle kaybedemem

  19. fatih 10/05/2017

    ulan adam bana domuz bagırsagı lazım dedi bir iki birşey daha saydı malzeme parası olmadan başlayamam dedi benimkini sonra versen de olur dedi iyi niyetine inandık adam toz oldu yok ortada şimdi de onu buldurmak için mi iyi bi hoca bulalım napalım

  20. sabri 10/05/2017

    nereden bulursunuz bu dolandırıcıları be kardeşim araştırmıyormusunuz hiç hemen tamam diyene para yolluyorsanız bana da yollayın

  21. ılgın 10/05/2017

    sorması ayıp ne işlem yaptırdnız gönül hanım bekleme süreleri öyle uzunmu gerçekten ben daha kısa sürede sonuç alırım sanıyordum ve ne kadar para vermiştiniz

  22. gönül 10/05/2017

    selami mi aman deyim paralarımı aldı hala işlem bekliyoruz 1 ay oldu

  23. balıkçı 10/05/2017

    bende bir kaç yerde bu isimlere denk geldim bir de selami ismini cok duydum şeref hoca mı selami hocamı varmı ikisini de bilen

  24. ufuk 10/05/2017

    bu şeref hocaya iyi demişsinizde nerden bulacaz numarasını falan da yassanız ya madem

  25. merve 10/05/2017

    cok aşık olduğum bir adam var ayrıldık gurur yapıyor dönmüyor nasıl döndürebilirim .

  26. yaser 10/05/2017

    bu büyülerin fiyatı nedir ne kadar para veriyorsunuz hocalara

  27. gelincik 10/05/2017

    kaynımgillerden sürekli hakaret ve şiddet görüyorum artık onların benden uzak durmlarını istiyorum lanet olsun bıktım onlardan kime gideyim ne yapayım bilmiyorum eşim bana inanmıyor tavsiyesi olan

  28. ahmet erbil 10/05/2017

    aradaslr üniversite çağında bir kızım var ben o okusun isterken o hayırsızın birine asık oldu. evlenmek istiyorlar. karşı cıkıyoruz ama olmuyor. kızımın okuması lazım bunları ayırmak için hocalardan mı yardım istemeliyim

  29. asdasd 10/05/2017

    arkadaslar eşim uzun yol söforü eve pek uğramaz ayda 1 2 gün belki ben bu süreçte komsuma asık oldum esimi uzaklastırmak istiyorum zaten yıllarca yüzümü güldürmedi napmalıyım

  30. huzursuz 10/05/2017

    bu aralar cok huzursuzum kulağımda sürekli bir uğultu bi fısıltı . delirmek üzereyim. hastaneye gitmeye korkuyorum delirdin der yatırırlar diye .buralarda caresini arar oldum be

  31. neriman 10/05/2017

    herkes aşk derdinde düşmüş ülke elden gidiyor.bunun için çare arayan yok yazık cok yazık

  32. ayşe elibol 10/05/2017

    ben şeref batur hocayla 1 hafta da sonucu almıstım bende ters bir etki yaratmadı 1 hafta içinde yavas yavas düzelmeye basladı hersey dikkat cekmeden ama herkeste aynımıdır bilemiyom

  33. isimsiz 10/05/2017

    hakan bey öyle çabuk mu oluyor ki bu işler 1 hafta demişsin hemen sonuc alınıyormuymus var mı bilgin

  34. hakan 10/05/2017

    arkadaslar acil yardım lazım bana sevdiğim kızın 1 haftaya düğünü var kendi isteğiyle evlenmiyor biliyorum onu geri getirmem lazım. hemen cok iyi bir hoca bulmam lazım

  35. osman 10/05/2017

    arkadaslar herkes yazmıs da bu büyülerin ters etisi varmıdır yani snra herşey bir de daha kötü olmasın iyi olsun diye uğrasırken

  36. sultan 10/05/2017

    doğuştan şanssızım ne işe elimi atsam olmuyor kısmetimin açılması için birşeyler yaptırmam lazım.

  37. isa 10/05/2017

    tekirdağda bildiğiniz bi hoca varmıdır be gitsekte faydasını görsek

  38. jale incik 10/05/2017

    ayşe hanım gerçekten dediğiniz gibi birisi mi kendisi bende tavsiye üzerine numarasını buldum arayacağım ama çekincelerim var . yanlış yapmak istemşyorum.şeref beye ne kadar güvenebiliriz ne kadar etkili ?

  39. talihsiz genç 10/05/2017

    arkadaslar bende bir sorun var herhalde ne yaptım ne ettim kimin ahını aldım bilemiyorum amahiç bir işim yolunda gitmiyor.ilişkilerim evlilik aşamasından dönüyor.iş yerinde yakın bir arkadasım kahve içerken fal baktı . ah almıssın ama ben cok anlamam bu işi iyi bilen birilerine gitmelisin desi. ben arastrdım güvenilir bir isime rastlamadım varmı güvenilir hoca

  40. vuslat 10/05/2017

    ben cami hocalığı yapan vakıfbeye gitmiştim tavsiye ederim yalnız herkese her işlemi yapmıyor diye biliyorum.şansınız bol olsun

  41. amil 10/05/2017

    yıllardır medyum arar bulurum zaten daha iyi olana pek rastlamadım . medyum ayteni de hiç duymadım selami. seni fena kandırmışlar

  42. selami 10/05/2017

    arkadaslar medyum aytenden şikayetçiyim . dolandırıldım resmen ve huzuum daha da bozuldu sakın güvenmeyin

  43. kutay 10/05/2017

    ben bi kkıza asığım ama kızda baskasına asım. asık oldugu adam bunu sürekli aldatıyor dövüyor.bunları ayırmam lazım bunu nasıl yaparm.hocalar bu konuda ne kadar etkili

  44. nihat 10/05/2017

    koray şirinlik muskası kötü birşey değil diye biliyorum . bazen hanımın güzel de olsa hanımına ilgi göstermessin etmezsin herahalde onun için yapılıyodu diye duymustum

  45. selvi 10/05/2017

    ayse aynı dert bende de var nedir bu kaynananlardan cektiğimiz ben bi hocaya gidip agzını dilini bağlattım şimdi rahatız huzurumuzu bozan yok

  46. koray 10/05/2017

    arkadaslar sevimlilik muskası nedir dydum ki eşim benim için yaptırmış varmıdır bunu danısabilecek doğruyu gösterebilecek bir hoca

  47. büşra şahin 09/05/2017

    gerçekten işe yaradı mı merak ediyorum.konuyla ilgili benimde yardıma ihtiyacım var . ne kadar a mal oldu sana … ve ne kadar sürede döndü eşin

  48. ayşe elibol 09/05/2017

    merabalar . eşim başkasına aşık oldu ne hocalar ne yollara basvurdum. tam umudumu kesmiştim ki şeref batur hocayla karşılaştım allah razı olsun . şimdi herşey yolunda

  49. sevim 09/05/2017

    meraba kayınvalidem eşimle herşeyimize karışıyor.huzur vermiyor.böyle giderse yuvam yıkılacak .her yolu denedim.tek çarem iyi bir hoca . kayın validemin dilini bağlayacak iyi bir hoca arıyorum.

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

one × 4 =


Sayac