"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. seyban 11/05/2017

    bu muskalar ve büyüler hakkında bildi almak için kime gitmeli heryerde başka bir şey yazıyor eşimle aramız düzelsin mutlu olalım istiyorum

  2. karamel 11/05/2017

    cok sevip kavusamayanlar için de yapılır mı büyü

  3. ecvet 11/05/2017

    arkadasım benim bildiğim burada değil ben telefonla ulasmıstım kendisine sağolsun uzaktan da olsa yetti

  4. vakkas 10/05/2017

    bu bahsettiğiniz şeref hoca tokatta mı acaba nasıl ulasıyorsunuz

  5. ulviye 10/05/2017

    kızım 35 yasına geldi hala evlenemedi . allah için çirkin bir kız da değil. eli işte tutar yemekte yapar . kısmetini açacak bir hoca varmıdır civarda

  6. hafiye 10/05/2017

    eşimin beni aldattğını öğrendim onu kaybetmek istemiyorum bana geri gelsin istiyorum netten arastırıp bi kaç büyü denedim olmadı arkadaşlar . medyumların yaptıkları daha mı farklı acaba

  7. nurullah 10/05/2017

    eşimin benden baska kimseye bakmasını istemiyorum ailesiyle bile görüşmesini istemiyorum bunun için medyuma gidilir mi

  8. ismet 10/05/2017

    arkadaslar benim çenem kaymaya basladı doktorlara göre bir sebebi yok bende nedenini anlayamadım yalnız eşimin ailesinde bir kadın var böyle işlere pek meraklı o çok sık bize gelir oldu birşeyler yaptıysa eğer başka medyum çözebilir mi

  9. necmi 10/05/2017

    yav bana ne olduysa eve giresim gelmiyor arkadas girdimmi duvarlar üstüme üstüme geliyor boguluyorum ama dısarda rahatım . bunu kime danısmak sormak lazım bu bahsettikleriniz çözebilir mi benim işi yuvam dağılacak ya

  10. yunus 10/05/2017

    bende bağlanma problemi var kimseye bağlanamıyorum. bunu nasıl çözerler hocalık birşey mi bu

  11. safiye 10/05/2017

    valla helal olsun dencek medyum da var yuh yazıklar olsun dencekte iyi arastırın derim .

  12. meral 10/05/2017

    kaynanamlarla cok çekişme halindeyiz evin her yerinde muskalar bulur olduk ne huzurumuz kaldı ne de sevgimiz. büyüden korunmak için napılrı

  13. bahriye 10/05/2017

    bende oğlumun sevdiği kızı istemiyom. doğal yollarla ayrılamayacaklar blki . kız iyi boyamış bizimkinin gözünü. tabi benim oğlan şimdi onun ne mal olduğunu anlamıyor. bende iyi bir medyum arayışına girdim

  14. sultan 10/05/2017

    eşref hoca benimde bir arkadaşımın yuvasını son anda dağılmaktan kurtardı . eşi cok alemci bir adamdı şimdi evden cıkmkıyor ama ben yine de cesaret edemiyorum kendim için korkuyorum .

  15. hami 10/05/2017

    e medyumlar her şeyi biliyorlarsa hissedebiliyorlarsa o zaman sizi de bulmaları gerekmez mi 😀 😀 😀 uğraşmayın böyle işlerle boş bunlar boş

  16. ecrin 10/05/2017

    bir kaç yerde daha gezerken selami ve eşref hoca ismi cok cıktı karsıma yalnız bunları nasıl bulurum bilemiyorum

  17. senem 10/05/2017

    hanife dolandırıcı olanların adını yaz gülüm de bizde dolandırılmayalım

  18. hanife 10/05/2017

    çok zor durumda olmayan bulaşmasın derim kenarımdaki bütün param medyumlara gitti sonuç mu kocaman bir hiç..

  19. esra 10/05/2017

    arkadaslar medyumu arayıp birşey sormak ta parayla mı peki

  20. neslihan 10/05/2017

    muska bizde duruyorsa sorun değilde karşı tarafa nasıl vereyim ne evine girmişliğim var ne de o dereceye gelebileceğime inancım . önce asık olacak ki sonra. nasıl oluyor yaptıran var mı

  21. sinem 10/05/2017

    bu aşık etme muskası yaptırıldığında muskayı biz mi alıyoruz karsı tarafa mı vermemiz gerekiyor bir şekilde

  22. kaan 10/05/2017

    evleneceğim kız bir anda değişti bambaşka biri oldu düğünü bile iptal etmekten bahsediyor cümlealeme rezil olmak istemiyorum ortada gecerli bir neden yok onu kendime bağlamam gerek

  23. erhan 10/05/2017

    güvenilir bir falcı varmı bana büyü yapıldığından şüphe duyuyorum

  24. serhat 10/05/2017

    her hocanın her durumun fiyatı farklı oluyo diye biliyorum ben 2000 tl gibi bir para ödemiştim

  25. aşık ali 10/05/2017

    bağlama büyülerini ne kadara yaparlar

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

4 + 18 =


Sayac