"Enter"a basıp içeriğe geçin

26 Yorum

  1. lale 14/05/2017

    hiç işiniz yokmu sizin be neler araştırıyorsunuz

  2. hoşsohbet 14/05/2017

    muhabbet büyüsüyle ilgili bigi arıyorum yaptıran varmı

  3. kamer 14/05/2017

    az kalsın dolandırılıyordum tayfun yalncının önde gideni allahtan mevzuya erken ayıktım

  4. birol 14/05/2017

    millet de dili tutulsun diye büyü yaptırıyor bırak öyle kalsın kardes

  5. ufuk 14/05/2017

    eşimin dili tutuldu doktorlar geçici bir olay olabileceğini şok yaşamış olabileceğini söyledi bunu bir hocaya götürelim diyorum ama doğru olurmu

  6. ferhat 14/05/2017

    arkadaslar eşim benden git gide uzaklasıyor bosanmak istediğini söylüyor kendi ailemin büyü yaptırmış olabileceğini düşünüyorum .medyuma gitsem ne kadr sürede hallolur

  7. turan t. 14/05/2017

    Gece kabus giruyorum her gece bununla alakali bildikleriniz i yazarmisiniz nasıl kurtulurum

  8. sait 14/05/2017

    bende yatak odasında buldum hocaya götürdüm aacıp haber verecek bakalım

  9. harun 14/05/2017

    Evin kilerinde muska seklinde 4 5 tane yazi buldum bunlari kime danisabilirim

  10. belkıs 14/05/2017

    ben soğutma büyüsüyle boşandım .

  11. yonca 14/05/2017

    arkadaslar benim sevgilimle mezhebimiz farklı diye aileler anlasmazlığa düştüler ben seviyorum ne önemi var dediysem de dinlemiyorlar bunun için bir büyü varmı

  12. fenerli 14/05/2017

    asık olduğum kızı baskasıyla evlendirmeye kalktı ailesi bu ailesi yok mu bu ailesi bunun yüzünden kavusamıcaz diye korkyorum yardım edin medyumlar bana

  13. gökçe 14/05/2017

    yaptırırsın canım

  14. beren 14/05/2017

    arkadaşlar eşim içip içip eve gleiyor ağzı çok bozuk çok soğudum ondan kendimize ayrma büyüsü yaptırablirmiyim

  15. rasim 14/05/2017

    ardahanlı medyuma iyi dediler duyan var mı

  16. surec 14/05/2017

    arkadaslar evime hırsız girdi ne var ne yok götürmüş yardım edecek bir hoca arıyorum

  17. yeliz 14/05/2017

    tesekkür ederim burdan yazıcam sonucu

  18. zehra 14/05/2017

    05530477887 telefon numarası ara bir görüş fiyat olarak ben le aynı olur mu bilemem cünkü her işlem değişiyor demişti

  19. yeliz 14/05/2017

    peki ben nasıl ulaşabilirim bir de ücretini öğrensem

  20. zehra 14/05/2017

    medyum şeref batur hocaya yaptırdım ben . durumu anlattım öncelikle bir şeye baktı oluru olmazı varmıs … sonra ben ücreti yatırdım o bir şeyler hazırladı bana bir paket geldi pakettekilerle birlikte bana yapmam gerekenleri anlattı. bakalım su an cok iyiyiz neredeyse evlilik yoluna gireceğiz hissediyorum

  21. yeliz 14/05/2017

    peki nasıl yaptırdın sonuc etkiledi mi kime yaptırdın

  22. zehra 14/05/2017

    canım ben yaptırdım korkacak bir şey medyumlar hallediyor zaten

  23. yeliz 14/05/2017

    aşık olduğum kişinin bana aşık olması için aşık etme büyüsü yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da . nasıl yapılıyor

  24. yeliz 14/05/2017

    aşık olduğum kişinin bana aşık olması için aşık etme büyüsü yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da . nasıl yapılıyor

  25. arven 14/05/2017

    arkadaslar nazardan korunmak için kuvvetli bir muska yaptırmak istiyorum . yaptırıp etkisini gören oldu mu bilgi verirmisinz

  26. ziynet 14/05/2017

    i bir kadın eşime büyü yaptırmış eşim eve gelmez oldu . çok üzülüyorum. ama bunun eşimin iradesi dısında olduğunu bilmek beni daha çok üzüyor bana bir medyum önerebilirmisiniz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 3 =


Sayac