"Enter"a basıp içeriğe geçin

26 Yorum

  1. asrın 11/05/2017

    arkadaslar nazardan korunmak için kuvvetli bir muska yaptırmak istiyorum . yaptırıp etkisini gören oldu mu

  2. serra 11/05/2017

    adi bir kadın eşime büyü yaptırmış eşim eve gelmez oldu . çok üzülüyorum. ama bunun eşimin iradesi dısında olduğunu bilmek beni daha çok üzüyor. eşimin bir arkadası anlattı bana da bilemiyorum belki de ben eşimi terketmeyeyim diye büyü var dedi. ben bunun doğruluğunu nereden öğrenebilirim. medyuma gidip kandırılmaktan korkuyorum

  3. erdal şanlı 11/05/2017

    arkadaşlar benim bu işlerden çok başım yandı uzak durun bence

  4. nurbanu 11/05/2017

    bu vertigoyu medyumlar iyileştirebiliyorlarmış diye duydum. medyum vasıtasıyla iyileşen varmı

  5. banu 11/05/2017

    arkadaşlar kayınvaliden yüzünden evliliğim bitme aşamasında . iyi bir hoca arıyorum . huzur için büyü yaptıracağım

  6. şehnaz 11/05/2017

    arkadaşlar bir medyumun sahtekar olup olmadığını nasıl anlayacağız peki ? var mıdır ayırt etmenin bir yolu ?

  7. vehpi 11/05/2017

    05530477887 bende ki numarası

  8. cemal 11/05/2017

    ben medyum tayfunu dolandırıcı olarak duymuştum. pek iyi bir namı yok .

  9. çağla 11/05/2017

    bende merak ediyorum . yaptıranlar bir bilgi verebilirler mi

  10. sureyya 11/05/2017

    aşık olduğum kişinin bana aşık olması için aşık etme büyüsü yaptırmak istiyorum ama korkuyorum da . nasıl yapılıyor bu büyüler

  11. eftal 11/05/2017

    medyum olan her türlü büyüyü yapar yani büyüden büyüye farketmiyor diye biliyorum

  12. sefre 11/05/2017

    oğlum cok mutsuz evliliği hiç iyi gitmiyor. ama oğlum ayrılmak istemiyor. gelinse boşanmaktan yana oğlumun üzülmesini istemiyorum. gelinimi nasıl eve bağlayabilirim. bu şeref hoca dediğiniz medyum büyü yapar mı bana yardım edebilir mi

  13. şule 11/05/2017

    ailemle eşimin arasını düzeltmek için ne zamandır uğrasıyorum ama doğal yollarla olmadı ben de bir hocadan yardım almak istiyorum tavsiyesi olan varmı

  14. lale kurnaz 11/05/2017

    ben pek iyi duymadım tayfunu ya

  15. kader 11/05/2017

    medyum tayfun varmış duyan oldu mu hiç

  16. mevsim 11/05/2017

    arkadaşlar ben bir adama aşık oldum ama adam evli. gönüle söz geçmiyor. onlar ayrılsın biz evlenelim istiyorum varmıdır bunun yolu ? medyumlar bu işi çözermi

  17. asime 11/05/2017

    arkadaşlar evliliğim çok iyi ama nazar değecek diye korkuyorum bunun için bir nazarlık bir ilişkiyi güçlendirme büyüsü yaptırmak istiyorum. zarar gelmesini istemiyorum bize .bunu cami hocası yapar mı medyum mu bulmalı

  18. saffet 11/05/2017

    arkadaslar benim annemle babam boşanmak üzere başka bir kadın yüzünden . Onları barıştıracak bir yol arıyorum. Bu yapılan büyüler etkili oluyor mu gerçekten ?

  19. yıldıray 11/05/2017

    arkadaslar evlilik programlarına bile cıktım ama bir türlü evlenemedim benim beğğendiğim beni beğenmiyor beni beğenini de ben beğenmiyorum. yok mudur bu işin bir çözümü

  20. rıza 11/05/2017

    numarasını verirmisin sana zahmet

  21. vehpi 11/05/2017

    ben şahsen tanıdıgım işlem yaptırdığım şeref hocayı önerebilirim. hakkında kötü bir yoruma rastlamadım ben . bir ara görüş istersen

  22. rıza 11/05/2017

    arkadaslar uzun zamandır arastırıyorum ama o kadar cok medyumdan bahsedilmiş ki bir yerde hoca selami den iyi diye bahsetmişler burda dolandırılan cok kişi çıktı karsıma ben kime inansam şaşırdım artık

  23. zeynep 11/05/2017

    siz delimisiniz insan eşinin kendinden soğumasını ister mi bende kendime bağlamak eve bağlamak için büyü yaptırmak istiyorum . bunun için de iyi bir medyum arıyorum.

  24. zeynep 11/05/2017

    siz delimisiniz insan eşinin kendinden soğumasını ister mi bende kendime bağlamak eve bağlamak için büyü yaptırmak istiyorum . bunun için de iyi bir medyum arıyorum

  25. fariz 11/05/2017

    ben soğutma büyüsüyle boşandım .

  26. asuman 11/05/2017

    arkadaşlar eşim içip içip eve gleiyor ağzı çok bozuk çok soğudum ondan ama ayrılmaya da yanaşmaz biliyorum. soğutma büyüsü ne kadar etkili

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

19 + twenty =


Sayac