"Enter"a basıp içeriğe geçin

29 Yorum

  1. zihni 14/05/2017

    allahım kahretsin sorunları halledeyim derken 6000 tl dolandırıldım naparım ben

  2. fevzi 14/05/2017

    o zaman birde evi bir okut kardeim dua herkese faydalıdır

  3. ilhan 14/05/2017

    akıttık kardeşim ama birşeyin değiştiği yok evet ev aldık kiracıların biri giriyo biri cıkıyor anlamadım bu işten birsey

  4. fevzi 14/05/2017

    kardeşim kan akıtmak iyi gelir derlerdi maddi birşeyse adak gibi koyun kuzu vs .

  5. ilhan 14/05/2017

    arkadaslar cok istediğim bir muradım vardı sonunda oldu fakat oldu olalı da talihsizlikler yakamı bırakmadı neden olabilir

  6. keriman 14/05/2017

    medyumlar herşeyi bilebiliyorlarmı öyle ya

  7. sinan 14/05/2017

    siz kendiniz çözemiyorsanız medyumlardan yardım isteyebilirsiniz

  8. hurşit 14/05/2017

    haberci rüyalar diye birşey vardır ben bir kaç kez denk gelmiştim siz anlayıp çözseniz daha iyi

  9. berkay 14/05/2017

    gece rüyalarımda hep aynı yerde aynı sekilde görüyorum kendimi korkutucu değil ama bir haber getirebileceğini düşünüyorum . kimse sorsam bunu bilir

  10. ata 14/05/2017

    şeref hocaya ulaşamadım sanıyorum cok yoğun kendisi mesaj attım bana döner mi

  11. ata 14/05/2017

    şeref hocaya ulaşamadım sanıyorum cok yoğun kendisi mesaj attım bana döner mi

  12. ata 14/05/2017

    şeref hocaya ulaşamadım sanıyorum cok yoğun kendisi mesaj attım bana döner mi

  13. ata 14/05/2017

    şeref hocaya ulaşamadım sanıyorum cok yoğun kendisi mesaj attım bana döner mi

  14. turist 14/05/2017

    buraya geldim bir kıza asık oldum iyi mi onu da almadan gitmek istemiyorum ama kızın ailesi vermek istemiyor bu bahsettiğiniz şeref hocaya gitsem benim işi çözermi

  15. kimisi 14/05/2017

    peki bir sorum olacak benim ben şimdi herkese her istediğimi yaptırabilir miyim büyüyle

  16. sör 14/05/2017

    şans derken ne kadarlık bir şans dönmesi beklediğinize bağlı mucizevi şeyler de olmuyor

  17. şanssız 14/05/2017

    ben şans için birşey yaptırmalıyım adıımı attığım yer kuruyor resmen bunun için birsey yaptırpta menun kalan sansı dönen varmı

  18. halil 14/05/2017

    bende bunu merak ediyorum fark ne aralarındaki

  19. emrecan 14/05/2017

    kendini sevdirme vefkiyle kendini sevdirme büyüsü arasında fark var mı acaba

  20. gülşah 14/05/2017

    şeref hoca var hala ya en güvenilir hocalardan biri ne zaman bi işim düşse halleder sağolsun kolayca

  21. çisem 14/05/2017

    ben eşimle metresine yaptırmıştım soğukluk girsin diye büyü şeref hoca yapmıştı hala büyü yapar mı nerede bilemiyorum ama cünkü ben telde görüşmüştüm

  22. kibar 14/05/2017

    eşimin cocukluk arkadası eşimin aklını celiyor görüşmeyin diyorum dinlemiyor süt kardeşim diyor ben bunların arasına soğukluk girsin diye büyü yaptrsam nasıl yapılır

  23. fatma ş. 14/05/2017

    benim evliliğimin bitme sebebidir büyü .

  24. gül 14/05/2017

    canım gercekler cıkmadan bir medyumla görüş istersen belki yapılacak birşey vardır

  25. sare 14/05/2017

    arkadaslar ben kaynanama büyü yaptırmıştım yalnız eltim bunu öğrenmiş napabilirim hemen ortaya cıkar mı

  26. feryal 14/05/2017

    erkek nefsi ne demek eşin yapsa kabul edermisin yazını görünce yazasım geldi tutamadım normalde hiç huyum değildir

  27. okyanus 14/05/2017

    eşimle ayrılmak üzereyiz aldattığımı öğrendi pişmanım erkek nefsi işte nasıl döndürebilirim

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

sixteen − eleven =


Sayac