"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. kadiriye 11/05/2017

    konu ilgimi çekti acaba ne kadar sürede hamile kaldınız benim de kızım hamile kalamıyor da tüpleriyle ilgili sorun varmıs

  2. ifakat 11/05/2017

    ben hocaya gittikten sonra gebe kalmıştım .

  3. terzi 11/05/2017

    arkadaslar ben doktorum evet biliyorum tıbben mumkun değil ama eşimle cocuk sahibi olmak istiyoruz sorun eşimden kaynaklanıyor. spermleri ölü tüp bebek vs. hiç bir yol bizde işe yaramadı. cok yıprandık . acaba diyorum hocaya gitsek bi faydası olabilir mi

  4. demet 11/05/2017

    gülbahar hanım boşverin onlar demekki dert sahibi değiller allah onlara da verir o zaman onlar da yana yana medyum ararken bulurlar kendilerini

  5. gülbahar 11/05/2017

    madem öyle siz cok mu farklısınız sizin medyumla büyüyle işiniz yoksa ne işiniz var sitede

  6. apo 11/05/2017

    erdi kardeş buradakilere başka zaman aç elini dua et desen onu bile yapmazlar

  7. erdi 11/05/2017

    her medyumum diyen insana inanırsanız dolandırılırsınız az bile yapmıslar

  8. elif b. 11/05/2017

    ben eşimin benden soğuması için bir medyumla görüşüyorum su an bakalım bu ay içersinde umdugun sonuca ulaşırsın dedi şeref hocayla bu soğutma büyüsünü yapıp basarılı olanlar ne kadar sürede tamalandı bilgi verirmisiniz .

  9. fahriye 11/05/2017

    arkadaslar nazar için dua etmek yeterli mi yoksa muska mı lazım ?

  10. dertli 11/05/2017

    arkadaslar ben korunma muskası yaptırmak istiyorum üzerime çok oyunlar oynanıyor biliyorum

  11. elfide 11/05/2017

    bu medyumları nereye şikayet edicez büyün altınlarımı sattım yolladım ama dediği hiç bir şey olmadı

  12. sülbiye 11/05/2017

    eşimle bir süredir şiddetli kavgalarımız var bu süreçte öğrendim ki eşim çok yakın bir arkadasımla daha doğrusu arkadasım sandığım bir kadınla birlikteymiş . ben eşimin falan dönmesini istemiyorum. ben istiyorum ki ikiside ömür boyu mutsuz olsun basları dertten hastalıktan kurtulmasın. başka şekilde içim soğumaz. bunu yapabilecek kadar nefesi yazısı kuvvetli bir medyum varmı

  13. bahriye 11/05/2017

    kaynanamın komşuları bana dikkatli olmamı kaynanamın verdiğini yemememi söylediler kaynanam bana ne büyüsü yapmak istiyor medyumlar bilebilir mi ?

  14. duran 11/05/2017

    eşimle ayrılmak üzereyiz . onu aldattığımı öğrenip anasının evine gitti. pişmanım zaten devamı gelecek bir şey değildi. geri getirme büyüsü böyle durumlarda işe yarar mı

  15. ayrı gayrı 11/05/2017

    eşimle boşanmak üzereyiz … kaynanamlar bizi ayırmak için ellerinden geleni yaptılar. görümcelerim de yardım ettiler. ben istiyorum ki eşimle barısayım hemde bu insanlar bir daha bizim hayatımıza karısamasınlar tavsiyeniz ne kime gdieyim

  16. tülay 11/05/2017

    şeref hocayla biz eşimi aşık etmek için büyü yapmıştık eşim içip geziyordu sürekli şimddet uyguluyordu bana şimdi çok şükür düzeldik. yalnız cok medyum gezdim cok para kaptırdım sizde herkese inanmayın garanti olanlara inanın .kaç tane bileziğim gitti .. neyseki sonuçta şeref batur hocayla amacıma ulaştım darısı başınıza

  17. dilek 11/05/2017

    medyum ali kaç tane var her şehirde bir tane nerdeyse hangisinden bahsediyosunuz acaba

  18. özgür 11/05/2017

    elvan ı duymadım ama medyum ali medyum selami ve medyum şeref batur bunları duydum

  19. kaya 11/05/2017

    arkadaslar medyum elvan duyan oldu mu ?

  20. umudum sensin 11/05/2017

    annemle eşim araasında kalmaktan bıktım. eşim çok sorumsuz evine bakmıyor . annemde sürekli ben sana demiştim güzelliğine yazık ettin boşan deyip duruyor.eşimle ayrılmak istemiyorum. onu eve bağlayacak işe güce bağlayacak bir büyü şekli var mıdır

  21. erdem 11/05/2017

    arkadaşlar sevdiğim kadın başkasıyla evlendi ben yine de geri gelsin istiyorum.onun da hala beni sevdiğini biliyorum. şimdi bir kaç sorum olacak. büyü yaptırınca ne kadar sürede etki ediyor. büyünün ters etkisi var mı ? ve son olarak bunu yapacak beni sevdiğime bir an önce kavusturacak bir medyum var mıdır ?

  22. selçuk 11/05/2017

    kardeş çarpıldınmı noldu acaba ? yoksa bu saydıkların neden olsun belki de psikolojik olarak bir sorunun vardır

  23. bayram 11/05/2017

    bu aralar fısıltılar duyuyorum sürekli. uykularımdan sıçrayarak kalkıyorum. sürekli bir intihar hali var. ilaç kullanmak istemiyorum. beni düştüğüm bu durumdan kurtaracak bir medyum arıyorum

  24. selma 11/05/2017

    arkadaşlar eşimle hiç huzurumuz kalmadı. kayınpederim bir araba aldı sürekli eşimi arayıp suraya bizi götür buraka bizi götür deyip duruyor. hiç bir özelimiz hiç bir gezmemiz kalmadı. eşime söylüyorum ama eşim beni hiç dinlemiyor. daha cok yeni evliliğimiz. beni hiç düşünen yok . eşimin ailesini bizden uzak tutmak için bir büyü yaptırmak istiyorum

  25. orhan ayar 11/05/2017

    iyi akşamlar arkadşlarım dütüğüm zor durumdan beni kurtarabilecek büyü leri kuvvetli büyücü bir hoca arıyorum tavsiyeniz olur mu

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

twenty − 9 =


Sayac