"Enter"a basıp içeriğe geçin

27 Yorum

  1. hamza kılıç 11/05/2017

    bu gelinlerin de işi zor valla . okudugum en cok yorum gelinlerin kaynanalarından cekenlerin 😀

  2. istanbullu gelin 11/05/2017

    eşimle bir sorunum yok ancak ailesinden bıktım artık ailesi için eşimden bile vazgecebilecek durumdayım. tek düşündüğüm cocukklarımız . onlar için dayanıyorum. ancak bu durumun içinden çıkabilmek için bir hocaya gitmek istiyorum sizce bunu çözebilirlermi

  3. hasan cayar 11/05/2017

    ben eşimden çok soğudum ayrılmayı teklif ettim ama cok ayrılma tarafarı değil. kalbini kırmak istemiyorum benden soğusun kendiliğinden gitsin istiyorum soğutma büyüsünde bu belli oluyormu yoksa kendiliğinden gider mi eşim

  4. adı bende saklı 11/05/2017

    arkadaslar lütfen önyargılı yaklasmayın . ben eşcinselim ve birisine asık oldum yalnız asık olduğum adamın bundan haberi yok . acaba bir medyuma gitsem bunun için de bir işlem yapabilir mi ? yoksa hiç aramamak mı daha doğru

  5. alman murat 11/05/2017

    arkadaslar ben bir kıza cok aşığım ama ailesi beni istemiyr bir araya gelmek için hocaya büyü yaptırmak şart oldu bu işi çabucak halledebilecek bir medyum var mı

  6. tayyar 11/05/2017

    arkadaslar eşim epilepsi hastası gitmediğimiz doktor kalmadı artık umudumuz kalmadı yolda bi yerde bayılacak diye korkuyorum. hoca nezlinde yapılacak birşey varmı

  7. asil 11/05/2017

    kendin yapabilsen zaten medyumlar olmazdı be kardesim sen iyisimi bir medyuma git yanlış birşey falan yaparsın bir de

  8. erdi eker 11/05/2017

    ben eşimin annesinin evden gitmesini istiyorum . eşimi tüm gün dolduruyor. geldi geleli eşimle bir sohbet bile edemedik. gidecek yerleri var ama yine de nedense bize yerleşti . evden kaçırma büyüsü için ne yapmak lazım kendimiz yapabilir miyiz en iyisi medyuma mı gitmek

  9. muharrem 11/05/2017

    bu soğutma büyüsünü ben yaptırmıştım yoksa eski sevgilimden kurtulamayacaktım evlendiğim halde yakamı bırakmamıstı .

  10. eski sevgili 11/05/2017

    eski sevgilimden kurtulamıyorum gölge gibi peşimde nasıl kurtulurum ondan bir soğutma büyüsünden bahsedildi ama bu nedir hemen etki edermi ters bir etkisi var mı

  11. yasin 11/05/2017

    arkadaslar iflasın eşiğine geldim işlerin hiç tadı tuzu yok bir anca bıçak gibi kesildi resmen nasıl düzeltecegimi şaşırdım kredi çekmiştim ödeyemiyorum eve yetişemiyorum bunun için bereket muskası veya bereket büyüsü yaptırmayı düşünüyorum cabuk etki ediyor mu

  12. kadir kılıc 11/05/2017

    ben eşime bağlama büyüsü yaptırmıştım ama bu aralar sanki uzaklaşmaya başladık bu büyülerin belirli bir süresi mi var yeniletmek mi lazım nedir ilmi bilen yazsın

  13. hüseyin 11/05/2017

    bu çocuk konusunda gerçekten de medyumların bir etkisi olabilr mi ? bizim de cocugumuz olmuyor ama bunu denemekten de cekiniyorum

  14. serdar 11/05/2017

    arkadaslar eşimle 8 yıllık evliyiz cocugumuz olmuyor . son umut bir hocayla calısmaya basladık ne olacak bakalım haber veririm

  15. mehmetcan 11/05/2017

    aynı his bende de var ne yapmalı bilemiyorum

  16. furkan 11/05/2017

    sürekli içimde bir bunalma hissi var olduğum yere sığamıyorum . duvarlara kafamı vurasım geliyor. bunun için de beni mutluluğa kavusturacak bir şeyler de yapılabilir mi

  17. selim 11/05/2017

    belki yanlış yazı yazmıştır medyuma tekrar arayıp sorsaydın bir harf bile baska olsa olay değişiyor diye duymuştum . şeref hoca öyle söylemişti . doğruluk derecesini bilemem cünkü bir o hocayı tanıyorum yine de bir sor

  18. azerr 11/05/2017

    ben ilişkiyi güçlendirme büyüsü yaptırmak için bir büyücü hoca ya gittim yalnız herşey daha beter oldu acaba neden bilen var mı

  19. gölgeli 11/05/2017

    rzgar bence ilişkiyi güçlendirme büyüsü yaptırmalısın büyücü bir hoca bulmalısın. zaten birlikteyseniz sanki sana ygun olan bu olur ama sen yine de medyuma söyle o bilir

  20. kader 11/05/2017

    belki de hakkında hayırlı olan bırakmasıdır. çok takıntılı bir düşünce gibi geldi bana .

  21. rzgar 11/05/2017

    arkadaslar eşim vedat ettikten sonra birile tanıstım sevgili olduk ama su an beni bırakacak diye bir korku var içimde .ve onun beni brakmayacagından emin olmam lazım . bir kayıp daha yasayamam bana cok agır gelir . bunun için aşık etme büyüsü mü yaptırmalıyım ?

  22. afife 11/05/2017

    yelda öyle bir şey varmı bilemiyorum ama ben bizle yaşayan kaynanamı evden büyüyle gönderdim. başka şekilde gideceği yoktu çünkü . sadece kendisi olsa yine iyi ne geleni bitiyordu ne gideni . evden kaçırma büyüsü yaptırdım medyum şerefe sana da tavsiye ederim bir denemende fayda var

  23. yelda 11/05/2017

    arkadaşlar eltim yüzünden evimizde huzur kalmadı. eşime anlatamıyorum. olsun alttan al deyip duruyor. ama ben artık dayanamıyorum. sürekli bizdeler bize gelmemeleri için yaptırabileceğim bir işlem varmıdır .

  24. fidan 11/05/2017

    çok memnun kaldığınız bir medyum var mı ?

  25. saygın 11/05/2017

    arkadaşlar eşim işlemediği bir suç yüzünden cezaevine girdi ama gerçekte bunu kim yaptı bilemiyoruz. bunun için medyuma gitsem bana olayın gerçeğini söyleyebilir mi ? en azından ona göre uğrasırdık

  26. bilal 11/05/2017

    işlerimin artması için bereket için muska mı yaptırmak gerekiyor ?

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × 3 =


Sayac