"Enter"a basıp içeriğe geçin

25 Yorum

  1. okyanus 14/05/2017

    hasan kardeşim doğru söylüyor numaraarını da yazın ki aynı hataya düşmeyele,m

  2. hasan 14/05/2017

    arkadaslar özellikle dolandıranların adını yazın yazın ki bilinsin bu umut tacirleri

  3. deniz yıldızı 14/05/2017

    ben zmaanında bir büyü yaptırmıştım şimdi pişmanım istemiyorum nasıl bozulur büyü bunun için de mi medyuma gitmem gerekiyor

  4. nazan 14/05/2017

    bende korunma muskası yaptımak istiyorum onun için sayfada geziyorum yaptıran varmı

  5. fatmagül 14/05/2017

    benim kuaför salonum var işler ne zamandır kötüydü ben muska yaptırdım su an cok daha iyi şükür

  6. bora .g. 14/05/2017

    iş yerimin bereketini açmam için ne yapmam lazım hocalar yardımcı olabilirler mi bu konuda bana

  7. olgun 14/05/2017

    işcen kardeş sen yapmıyorsun büyüyü medyum yapıyor zaten

  8. şrncan 14/05/2017

    medyum olduğunu iddia eden bir adi tarafından 3500 tl dolandırıldım

  9. işcen 14/05/2017

    çok etkili aşk msukası yadım bu siteye yönlendirildim nedir bu nasıl yapılır

  10. somalı 14/05/2017

    kısmet açma muskası var diye biliyorum bir deneyin isterseniz

  11. bekar kız 14/05/2017

    38 yasındayım bir sürü ilişkim saçma sapan nedenlerle bitti … nasıl yapsam bir aksilik çıkıyor kısmet açılması için bir büyü var mı yalnız basıma yaslanacagım

  12. nedime 14/05/2017

    sanırım zonguldakta değil bahsettiğiniz bu hoca … burada olsa kesin bilirdim çünkü

  13. esengül 14/05/2017

    peki bu bahsettiğiniz şeref batur hocayla nasıl irtibata geçicez

  14. tavsiye 14/05/2017

    size tavsiye yazmak için girdim buraya …. arkadaslar eşimle mahkemeden döndük resmen dava acmıstı bana beni boşayacaktı medyum şeref batur hocayla irtibata geçtim geç kalmıssın ama hallederiz inşallah dedi işlemleri yaptık ettik deren mahkeme günü geldi aradım hocayı mahkemeden boşanmadan çıkıcaksınız inşallah sen merak etme dedi biz mahkemenin kapısında barıstık o ana kadar öldüm öldüm dirildim size de tavsiye etmek istedim belki zorda olanlara bir faydam olur

  15. umut 14/05/2017

    bu simetri hastalığım için iki yıldır tedavi görüyorum bir ilerleme kaydedemedik acab diyorum bir hocaya gitsem faydasını gören oldumu

  16. tevfik 14/05/2017

    bizim kız çok ağlardı o zaman cami hocaları da yapardı muska 20 yıl önce işte bizde işe yaramıştı

  17. fırat 14/05/2017

    bu işlerden az çok anlıyorsam eğer çoğunuzun duygularını kullanıyor bu sahtekarlar

  18. ateş 14/05/2017

    arkadaslar sübyan muskası etkili oluyor mu

  19. gözde 14/05/2017

    ben şeref hoca sayesinde çocuk sahibi oldum demekki gerçekten olmayacak bir işmiş sizinkisi

  20. esra b. 14/05/2017

    ben şeref hocayla bebek için görüştüm yalnız bana büyüyle ve muskayla da olamayacgını söyledi sonrasnda bir iki medyum daha bunu söyledi üzgünüm

  21. buket 14/05/2017

    çocuk özlemi çekiyorum bunun için bana iyi bir hoca önerirmisiniz olurunu olmaznı söylecek

  22. ufuk 14/05/2017

    askerdeyken beklemeyen karıdan bir yol olmaz derim kardeş sen medyuma falan gitme direk ayrıl bitsin gitsin sende yoluna bak

  23. necati 14/05/2017

    askerdeyken sevgilim beni aldatmıs bunu yeni öğrendim ama o öğrendiğimi bilmiyor . hala inanmak istemiyorum gercekleri bir medyuma gitsem öğrenebilir miyim

  24. hatce 14/05/2017

    kayınvalidemden kurtulmak içn bir büyü arıyorum

  25. nejat 14/05/2017

    medyumlara soru sormak da parayla mı arkadaslar yani danısmak ? ne diyorsunuz

Bir Cevap Yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

three × three =


Sayac